Wednesday, March 30, 2011

VLOG : Akhirnya…. vlog rasmi Nisa Menaip dan Syafiq Rosli dengan 1tube.my

Hekhekhekkk… tetibe aku rasa aku sangat kelakar lah dalam video tuh =.=” Apa-apa pun, terima kasih tidak terhingga kepada 1tube.my sebab sudi menjemput aku dan Syafiq Rosli untuk buat vlog di bawah 1tube. Yelah.. selalunye aku jek terjah / interview orang…

Malu nak cakap. Heheheeee… Korang tengok aje lah…

 

(Kalau tak boleh tengok kat sini, boleh TENGOK KAT SINI)

 

Hehee kisah di sebalik vlog ni… Tak plan pon nak buat… Phil (pengasas 1tube.my) yang tiba-tiba cadangkan kitorang singgah Dataran Merdeka selepas shooting vlog Chef Liza dan Ben Ashaari di Setiawangsa. Mungkin sebab background nye yang cantik.. Lampu berwarna-warni, itu kot yang buat Phil cadangkan kitorang rakam vlog.

ISTIMEWANYA VLOG KAMI??? Yeaaa vlog yang dibuat secara duo… berbanding sebelum ni, aku je duk interview orang… Kali ni vlog aku dan Syafiq Rosli dirakam dalam suasana yang lebih santai, kat Dataran Merdeka, pukul 1 pagi okeh! Hohohoo… dalam vlog pulak bercerita mengenai isu dalam dunia blogging…

 

Hehehee terima kasih 1tube.my!

sign NISA

16 comments :

y u y u Z u l a i k h a said...

eheemmm ehemmmm.. opss.. tersedak pulakk~

Izyan Masri said...

INTERNET SANGAT SELOW MENYEBABKAN VIDEO MERAJUK TAKNAK BUKAK.T_T

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

uhuk uhuk uhuk...larikkkkkkk~~

Syafiq Rosli said...

malu tuh..hehe

FaKArePa!n said...

hahaha.. memang mantap.. lepas ni boleh jadi bintang 1tube.. hehe

Jom tengok..
Video Seks Hitler

mynameismy said...

hehe beshnye

mysara said...

wah2..best2...;)

iPai said...

awkward gak la .. bdn sway sana sini tu tanda macam pelik ...

nisa ni hebat kalau ckp dengan kamera, ckp dengan org lain macam pelik ..

♥CIK SHA♥ said...

nape mate 2-2 asyik pndg kat lain je..jarang pandang kamera..malu eh?hehehe..

niji said...

wooww...cm sweet jakk..hehee ehem3...

Faa Eryna said...

nanti mesti mucul dekat astro pulaaa ;)

efa said...

waah2 bestnya...ecece malu2 lak mcm tak negok kamera ja kuinkuin :)

Biela Yusoff.. said...

sweet je kak nisa..dalam video nie..

SITI SALBIAH MOHD/MOHAMAD ZAKERI AWANG said...

nisa mmg petah bercakap...
blh jd pengacara ;)

Anonymous said...

tetibe aku rsa.ko annoying la..cik epal lagi best!

budak baek saje said...

best la....enjoy la pe yg korng wat ni..huhuhu