Monday, March 28, 2011

Thank you so much Orange Photography!!

Selamat siang semua… celik aje mata ni, aku nak buat entry simple aje.. Hehehe… masih ingat tak korang dengan penyertaan aku dalam pencarian Model SINAR INSPIRASI??? Kalau tak ingat silalah rajinkan diri menjenguk ENTRY INI.

Berikut adalah gambar yang aku pertaruhkan :

Alhamdulillah setinggi-tinggi kesyukuran aku panjatkan kepada Ilahi kerana ramai yang memberi sokongan dengan mengundi gambar aku. Setiap satu klik LIKE dari anda aku doakan supaya Allah membalas keikhlasan anda semua..

Dan berita gembiranya ialah aku terpilih sebagai TOP 25 peserta yang berpeluang photoshoot dengan Orange Photography. Studio OP terletak di Batu Caves, Selangor. Nasib baik laa dekat aje. Hehehe…

IMG_2388

Hehehee tengoklah betapa excited nye aku menunggu giliran untuk di photoshoot kan.. Hek hek hek~

Dan berikut merupakan antara gambar yang diambil olrh pihak Orange Photography. Hehehee malu lak aku… Aku pose macam budak-budak lorr!! Hehehee~

 

Selain tu, selepas sesi photoshoot dijalankan, peserta turut diberi sekeping gambar yang dicuci kat situ dan diletakkan dalam  frame gambar.

IMG_2841

Heheheee gambar dalam frame tu merupakan pose aku masa awal-awal photoshoot.. so gaya pon masih malu-malu.. hehehe maklumlah.. takde test shoot, terus aje shoot.. So, aku memerlukan sedikit masa untuk membiasakan diri.

Jujur aku katakan, aku lebih sukakan outdoor photoshoot sebab aku sukakan interaksi dengan persekitaran aku.. Hehehe.. ape-ape pun terima kasih yang tidak terhingga kepada Orange Photography kerana bagi aku peluang yang sangat berharga..

Thanks kepada yang LIKE gambar aku masa sesi pemilihan tu.. Walaupun aku tak menang, tapi aku bersyukur kerana sampai ke tahap ni.. Love you all! Muuahx!

 

sign NISA

21 comments :

☀ Izzaty Hedry☀ said...

canteekkk..!..tomey2... suka la tgk nisa... toink toink.!..:)

mynameismy said...

ade bakat jd model..;)

nice one!!!

SYAIDATUL AKMAL said...

Congrats Nisa !

creativeheart said...

Wow... TAHNIAH!!!!!!!

nur anis said...

wah bestnya..ada peluang jadi model la..

Ryn Baharun said...

congrat nisa :)
eh, i dh received hadiah giveaway dr kak nisa selase lepas
sory, lmbt bgthu
busy skit...
btw, thank :)

Izyan Masri said...

HAMBOII CANTIKNYA DIA :D

Erra Kyra said...

NAK JUGAK CAMTU NISA!!

nisa pernah tak datang blog saya?

http://errakyra.blogspot.com

EZAN IDMA said...

nice pic :)

Rozana Razali said...

best2.. =)

sabenazakey said...

cantik cantik..bestnya!!!
lepas nie kak nisa jadik model yg dikenali.huhu!

gadis oren said...

fuhh , gojess tuu . hehehe

EJA said...

lawala..boleh jadi model ni..

pink said...

Congrats kak Nisa ! :) Keep it up!

Iman Abdul Rahim said...

congratss. btw, rumah dekat mana?

qin said...

cngrates k.nisa..
u look so gojess la:)

IEQAH said...

cantik cantik

Az-Zahra Fauzee said...

gojes muslimah..
weewit~

storyfromme said...

cantik :)

tiefazatie said...

nice la dear..=)

Nisa Menaip said...

terima kasih semuaaa :D