Wednesday, March 9, 2011

Tahniah dan terima kasih ! ! !

Wahaha nak pengsan kejap sebab dalam masa dua tiga hari sahaja, follower aku naik dari 3000 kepada 3100… !! Terharu beb! Ada jugak nak follow blog picisan aku neh. Sob sob sob…~ (menitiskan air mata keterharuan ecehh)

 

FOLLOWER KE-3100

 

Wuhuuuu tahniah kepada tuan punye blog :

Siti Noraien

 

Thanks a lot untuk Aien.. tak lupa juga kepada follower yang lain, tanpa you guys siapalah Nisa Menaip. Oh ye jom lah ramai-ramai serbu blog Cik Aien manis kita ni.. Klik aje pada nama beliau / header blog beliau :)

Cececehhh ayat nak syahdu je kan kan kan. Hehehe.. Oke lah. Mmuuahhxx untuk korang!

Open-mouthed smile

 

sign NISA


11 comments:

  1. haaaaaa???
    cam xcayer??wahhhhhh,sangat2 terharu..... :)

    mekasih !!! =)

    ReplyDelete
  2. comel giler!!! hahaha.. aku chow dlu sblm ade org jeles.. kthanxbye.. :P

    ReplyDelete
  3. blog Nisa mmg best..xhairan la kalau smpai beribu2 =p

    ReplyDelete
  4. wuuu...blog nisa best kot..mmg la rmai owg folow..=)

    meh jenguk blog kite..ade ckp psl nisa..=p

    ReplyDelete
  5. ye..blog kak nisa mmg best..suka2

    ReplyDelete
  6. ye..blog kak nisa mmg best..suka2

    ReplyDelete
  7. best nye foolower nisa da 3+++..
    kite ni baru lg nk merangkak..
    xreti nk buat blog tu jd menarik..
    hehehehe..
    eh kite ade add nisa dkt fb.
    klo sudi approve la kite ek : Anis Anuar.

    and klo sudi meh la join contest kite yg xseberapa ni

    http://pipibelubang.blogspot.com/2011/02/contest-dulu-lain-sekarang-lain-d.html

    :)

    ReplyDelete
  8. hehehehe
    thanks a lot to you guyss :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay