Friday, March 25, 2011

Shooting bersama 1tube.my di NEF-Awani ICT Fair, PWTC

ENTRY 1 : Cabar Diri Naikkan 10 Entry Hari Ini

Fuhhhh penat tapi seronok!! Itulah perasaan aku bila aku imbas balik kenangan semalam (24 Mac 2011). Semalam aku telah mengikut krew 1tube.my untuk shooting di PWTC, sempenan dengan event NEF-Awani ICT Fair dan juga NEF-Awani ICT Awards.

Gambar credit to : Marcus Low's Photography

Fuhhh satu perasaan teruja yang sukar aku jelas kan. Ini kali kedua aku menghadiri majlis besar, yang dihadiri oleh ramai tetamu kehormat, para Dato’ dan menteri.. Nak tahu ape aku buat kat sini??

Gambar credit to : Marcus Low's Photography

 

Yeahhh aku shooting lorr.. Aku interview beberapa orang penting, peneraju syarikat-syarikat IT di Malaysia. Dan aku lakukan kerja ni di bawah 1tube.my

Kalau nak tahu 1tube.my merupakan Official Media Partner untuk event yang julung-julung kali diadakan… Fuhhh bangganya aku menjadi presenter 1tube.my dalam majlis yang gilang gemilang nih…!!

 

IMG_2749Menemuramah Tengku Farith Rithaudeen, CEO Skali Groups.

 

IMG_2757Haaa bisik ape tu? Haha!! Itu lah founder 1tube.my , Rafil Ramli

 

IMG_2694Bersama ahli mesyuarat tingkap iaitu Sham Hardy dan Aman Firdaus

 

Yang pasti semua ni merupakan pengalaman yang sangat-sangat berharga. Mungkin berguna untuk mencapai cita-cita aku pada masa akan datang. Terima kasih semua yang terlibat! Terima kasih 1tube.my sebab bagi peluang sebegini pada aku.

Jasa kalian tak akan aku lupa.. Semoga aku dapat capai cita-cita murni aku. Amin….. dan tak lupa kepada Nora Syida, my dear friend yang sudi teman aku dan jadi PA sementara aku semalam. Hehe muuaxx!!

 

sign NISA

30 comments :

KyêrulL said...

lepas nie jadi ARTIS lah awak kan huhuhu.. jgn lupaaaaa sy yea alalalala

Ery Farieha said...

wahhhh
untungnyaaa =)

slumberznanie said...

wahhh bezznnyeee mesti xterkata kan.. tahniahhhh nisa menaipp......

Amiera Hilton said...

bestnye dear! :)

alyana hamdan said...

bestnye kaka nisa..
tahniah...
=)

~naddy~ said...

wahh. besh nyeee....
smoge ape yang dihajati akn tercapai. :)

cikcleopatra said...

waahh gitu!! ade gaya dah tu..sikit lagi la jadi pengacare tv lak..hee..gud luck!

Nurul Afifah said...

best nye..jeles.!

Faziera said...

best btol...femes lagi lah lepas ni..heee

jom click sini untuk menang 2 tiket ke anugerah bintang popular.. =)

http://faziera193.blogspot.com/2011/03/my-first-giveaway-2-tikets-to-anugerah.html

sab said...

congrates dear! :)

Nisa Menaip said...

@KyêrulL

ahahha
mane ade artisnyeeee~

Nisa Menaip said...

@Ery Farieha

hehhe
sangat untung :D

Nisa Menaip said...

@slumberznanie


hehe
sangat sangat speechless!!
ehe
thankss~

Nisa Menaip said...

@Amiera Hilton

yupp best :)

Nisa Menaip said...

@alyana hamdan

time kaseh dik :)

Izyan Masri said...

WAAH.KEMAIN SIS NISA.SUKA TENGOK GAMBAR2 TU :D

Nisa Menaip said...

@~naddy~

insyaAllah..
amin... moga masin kata2 adik :)

Nisa Menaip said...

@cikcleopatra

heehe
mmg cita2 nk jd pengacara tv. hehe
insyaAllah :)

Nisa Menaip said...

@Nurul Afifah

hehehe
mmg best :)

Nisa Menaip said...

@Faziera

hehe
mane de femes nye. hehe

Nisa Menaip said...

@sab

tenkiuuu sab :D

AkmaFaizal said...

wah glamernyee... :)

akmalhilmi said...

wewetttt
:)
aku pye segmen tak terjalan ag
hahah
busybusybusy

Budak Setan ! said...

wowww.....ini mmg cool...

-org RTM-

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

wow! adik! akk sgt bangga dgn u lah adik manis! kalao dah glemer,jgn lupekan weols teman2x blogger u ek..hiks...wish of luck yeerk

Nisa Menaip said...

@Izyan Masri

hehe thanks dear :D

Nisa Menaip said...

@AkmaFaizal

hehe mana ade glemer nye.. hehe

Nisa Menaip said...

@akmalhilmi

ahhaha nnt ko free kita buat segmen yee :D

Nisa Menaip said...

@Budak Setan !

hehe thanks!
:D

Nisa Menaip said...

@Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida

hehe thankss :D