Friday, March 25, 2011

Shooting bersama 1tube.my di NEF-Awani ICT Fair, PWTC

ENTRY 1 : Cabar Diri Naikkan 10 Entry Hari Ini

Fuhhhh penat tapi seronok!! Itulah perasaan aku bila aku imbas balik kenangan semalam (24 Mac 2011). Semalam aku telah mengikut krew 1tube.my untuk shooting di PWTC, sempenan dengan event NEF-Awani ICT Fair dan juga NEF-Awani ICT Awards.

Gambar credit to : Marcus Low's Photography

Fuhhh satu perasaan teruja yang sukar aku jelas kan. Ini kali kedua aku menghadiri majlis besar, yang dihadiri oleh ramai tetamu kehormat, para Dato’ dan menteri.. Nak tahu ape aku buat kat sini??

Gambar credit to : Marcus Low's Photography

 

Yeahhh aku shooting lorr.. Aku interview beberapa orang penting, peneraju syarikat-syarikat IT di Malaysia. Dan aku lakukan kerja ni di bawah 1tube.my

Kalau nak tahu 1tube.my merupakan Official Media Partner untuk event yang julung-julung kali diadakan… Fuhhh bangganya aku menjadi presenter 1tube.my dalam majlis yang gilang gemilang nih…!!

 

IMG_2749Menemuramah Tengku Farith Rithaudeen, CEO Skali Groups.

 

IMG_2757Haaa bisik ape tu? Haha!! Itu lah founder 1tube.my , Rafil Ramli

 

IMG_2694Bersama ahli mesyuarat tingkap iaitu Sham Hardy dan Aman Firdaus

 

Yang pasti semua ni merupakan pengalaman yang sangat-sangat berharga. Mungkin berguna untuk mencapai cita-cita aku pada masa akan datang. Terima kasih semua yang terlibat! Terima kasih 1tube.my sebab bagi peluang sebegini pada aku.

Jasa kalian tak akan aku lupa.. Semoga aku dapat capai cita-cita murni aku. Amin….. dan tak lupa kepada Nora Syida, my dear friend yang sudi teman aku dan jadi PA sementara aku semalam. Hehe muuaxx!!

 

sign NISA


30 comments:

  1. lepas nie jadi ARTIS lah awak kan huhuhu.. jgn lupaaaaa sy yea alalalala

    ReplyDelete
  2. wahhh bezznnyeee mesti xterkata kan.. tahniahhhh nisa menaipp......

    ReplyDelete
  3. wahh. besh nyeee....
    smoge ape yang dihajati akn tercapai. :)

    ReplyDelete
  4. waahh gitu!! ade gaya dah tu..sikit lagi la jadi pengacare tv lak..hee..gud luck!

    ReplyDelete
  5. best btol...femes lagi lah lepas ni..heee

    jom click sini untuk menang 2 tiket ke anugerah bintang popular.. =)

    http://faziera193.blogspot.com/2011/03/my-first-giveaway-2-tikets-to-anugerah.html

    ReplyDelete
  6. @slumberznanie


    hehe
    sangat sangat speechless!!
    ehe
    thankss~

    ReplyDelete
  7. WAAH.KEMAIN SIS NISA.SUKA TENGOK GAMBAR2 TU :D

    ReplyDelete
  8. @~naddy~

    insyaAllah..
    amin... moga masin kata2 adik :)

    ReplyDelete
  9. @cikcleopatra

    heehe
    mmg cita2 nk jd pengacara tv. hehe
    insyaAllah :)

    ReplyDelete
  10. wewetttt
    :)
    aku pye segmen tak terjalan ag
    hahah
    busybusybusy

    ReplyDelete
  11. wowww.....ini mmg cool...

    -org RTM-

    ReplyDelete
  12. wow! adik! akk sgt bangga dgn u lah adik manis! kalao dah glemer,jgn lupekan weols teman2x blogger u ek..hiks...wish of luck yeerk

    ReplyDelete
  13. @akmalhilmi

    ahhaha nnt ko free kita buat segmen yee :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay