Monday, March 28, 2011

Random GiveAway Polo Wallet by Darkbatman

Haaaaa tadi aku dok belek-belek wall group SAHABAT BLOGGER kat facebook tu, sekali blogger terkenal post link. Dia buat giveaway laaaa… siapa blogger itu??

darkbatmanDARKBATMAN.COM

Haaaaa meh tengok hadiah ape dia nak bagi nihhh…

Whaaaa POLO WALLET okeh… memang laa wallet ni untuk lelaki, tapi kalau rezeki aku menang, aku boleh bagi kat abah aku. Abah taknak??? Bagi laa kat along ke.. angah ke kan.. Hehehe

Tapi macam mustahil la pulak abah aku taknak hadiah kan.. Hahaha itu pun kalau aku menang la. Hahahah dah namanya RANDOM giveaway.. so sesiapa yang bertuah laa yang akan menang.

Meh sini nak tag 3 orang :

Okeeeee… dah siap! ehhehee Sesiapa yang nak join giveaway by Darkbatman ni KLIK DENGAN SOPAN SANTUN KAT SINI. Oke babai…

 

sign NISA

2 comments :

Dawa said...

uish dapat wallet br ke GA kali ni. ehm wallet saya masih elok lg. xpe2, lenkali kalau ada GA belt ke, bley masok. sbb skg pakai tali rafia je...

Miza Yusof said...

GOOD LUCK NISA :)