Monday, March 21, 2011

Pertama kali aku join event Nuffnang

Baru- baru ni aku ade tengok kat website Nuffnang, pasal satu workshop untuk barangan Lancome. Aku pon gedik-gedik ahh nak join. Memandangkan jemputan ke event ni single invitation, means kalau aku dapat pun, aku kena pergi sorang je lah.

So aku ngade-ngade lah suh Myra isi sekali borang kat website Nuffnang tuh. Wahahahaaa….

nuffnang

Sekali aku dapat lak jemputan nye!! Wuaaaaa.. memang tak sangka noks! Myra pon dapat! Heeee :D So aku pon pakat-pakat laa nak pergi tempat nih.. Hohohooo… Bengkel dengan Lancome, free lak tuh. Sape taknak? Giler ke taknak? Boleh dapat mekap yang harga beratus tu FREE weyh! FOC… hehe…

 

IMG_2582

Meh sini aku bagi sneak peak sikit. Heheheeee…. Entry penuh pasal bengkel mekap Lancome ni, dan produk ape yang aku dapat, nanti aku update kemudian sikit ye… Hohooo banyak entry lain menanti nih..

Ehemmm korang tahu kan entry pasal ape aku nak post?? Hek hek hekkk~ Kalau nak tahu, sila rujuk entry ini. Hek hek hek :P

 

sign NISA


22 comments:

  1. bestnya dijemput Nuff. tp kalau ER dijemput pon, xmampu nk pi sbb jauh di utara. huhu

    ReplyDelete
  2. seronoknyer...

    ermmm...bila lah nak dpt invitation camnih =(

    ReplyDelete
  3. dear :)

    nak jugaaaak! mahal tuu . tak mampu nak beli T___T

    ReplyDelete
  4. tahniah yeaa.. best laa..
    i tak penah lagi join mana2 event nuff =_=

    ReplyDelete
  5. Bestnyer dapat free..hehee..
    Nk gak.. :)
    Tp dah terlambat..huhuu

    ReplyDelete
  6. ok best , jealous =.=

    nisa , eira buat GievAway kalau sudi http://buyeronlinehere.blogspot.com/2011/03/cik-eira-shoppe-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. waaaa bestnya dpt join event by lancome. dpt free gift pula tu mmg bertuah btol la.

    ReplyDelete
  8. @Dawa

    ouhhhh
    alaaa sekali sekala turun KL :)

    ReplyDelete
  9. @ScarletRooF

    kena rajin2 laaa check website nuffnang..
    :)

    ReplyDelete
  10. @Myra Jay

    hehee
    nnt join laa event dgn nuffnang :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay