Monday, March 21, 2011

Pertama kali aku join event Nuffnang

Baru- baru ni aku ade tengok kat website Nuffnang, pasal satu workshop untuk barangan Lancome. Aku pon gedik-gedik ahh nak join. Memandangkan jemputan ke event ni single invitation, means kalau aku dapat pun, aku kena pergi sorang je lah.

So aku ngade-ngade lah suh Myra isi sekali borang kat website Nuffnang tuh. Wahahahaaa….

nuffnang

Sekali aku dapat lak jemputan nye!! Wuaaaaa.. memang tak sangka noks! Myra pon dapat! Heeee :D So aku pon pakat-pakat laa nak pergi tempat nih.. Hohohooo… Bengkel dengan Lancome, free lak tuh. Sape taknak? Giler ke taknak? Boleh dapat mekap yang harga beratus tu FREE weyh! FOC… hehe…

 

IMG_2582

Meh sini aku bagi sneak peak sikit. Heheheeee…. Entry penuh pasal bengkel mekap Lancome ni, dan produk ape yang aku dapat, nanti aku update kemudian sikit ye… Hohooo banyak entry lain menanti nih..

Ehemmm korang tahu kan entry pasal ape aku nak post?? Hek hek hekkk~ Kalau nak tahu, sila rujuk entry ini. Hek hek hek :P

 

sign NISA

22 comments :

Dawa said...

bestnya dijemput Nuff. tp kalau ER dijemput pon, xmampu nk pi sbb jauh di utara. huhu

y u y u Z u l a i k h a said...

sameee ^^

ScarletRooF said...

seronoknyer...

ermmm...bila lah nak dpt invitation camnih =(

sarah mohamad said...

dear :)

nak jugaaaak! mahal tuu . tak mampu nak beli T___T

Rizal Slaughterheart said...

uiiii...bestnye...

Amirrah Zawani said...

tahniah yeaa.. best laa..
i tak penah lagi join mana2 event nuff =_=

Izyan Nasuha Masri said...

jeles2.haha :D

Myra Jay said...

Bestnyer dapat free..hehee..
Nk gak.. :)
Tp dah terlambat..huhuu

Syafiq Rosli said...

untg lah..huhu

cik eira said...

ok best , jealous =.=

nisa , eira buat GievAway kalau sudi http://buyeronlinehere.blogspot.com/2011/03/cik-eira-shoppe-giveaway.html

Halen said...

waaaa bestnya dpt join event by lancome. dpt free gift pula tu mmg bertuah btol la.

Nisa Menaip said...

@Dawa

ouhhhh
alaaa sekali sekala turun KL :)

Nisa Menaip said...

@y u y u Z u l a i k h a

hehee
ape yg same nye yuyu??

Nisa Menaip said...

@ScarletRooF

kena rajin2 laaa check website nuffnang..
:)

Nisa Menaip said...

@sarah mohamad

heheee same laaa x mmpu :)

Nisa Menaip said...

@Rizal Slaughterheart

besttt :)

Nisa Menaip said...

@Amirrah Zawani

hehee nnt u join laa event nuffnang :)

Nisa Menaip said...

@Izyan Nasuha Masri

heeeee
jgn jeles2 :P

Nisa Menaip said...

@Myra Jay

hehee
nnt join laa event dgn nuffnang :)

Nisa Menaip said...

@Syafiq Rosli

hahaaa
sangattt untung :P

Nisa Menaip said...

@cik eira

hehee insyaAllah :)

Nisa Menaip said...

@Halen

yeahhh mmg best :)