Thursday, March 10, 2011

Perasan vogue habes dengan contact lens baru.

Setelah dua tiga bulan jugak lah aku berehat daripada memakai contact lens, akhirnya aku beli jugak contact lens baru. Yahooooo!!! Contact lens baru aku chanteks okeh! Kau hade? Hahahaa sajer jek kan kan :P

Entah kenapa aku tergerak hati untuk membeli contact lens daripada online shop yang lain pulak, bukan dari online shop yang biasa aku beli itu. Aku telah di rekemen kan oleh pemilik online shop ni sendiri iaitu Cik Eira. Kali ni aku beli contact lens dari …..

CIK EIRA SHOPPE

Aku gatal-gatal pulak nak beli contact lens yang ade color tone lah ape lah. Kata nak pilih kelainan kannnn. Hohooo… So aku pon belek-belek lah GEO Magic Color. Dan pilihan aku adalah yang kod CM-901 tuh.

Alhamdulillah akhirnya parcel yang aku tunggu-tunggu sampai dengan selamatnye kat rumah aku. Hekhekhek :D Aku amik dan terus pakai. Haha tak elok kan aku? Haha tak ada lah pakai terus. Aku cuci lah dulu. Hoho..

 

lens 1

Ini gambar mata aku bila pakai contact lens ni. Gambar ni tak ada edit-edit ke hape yek. Dan aku suka sangat warna dia! Masa first time pakai, aku rasa agak janggal jugak dengan mata aku sendiri. Al-maklumlah baru nak mencuba-cuba contact lens ade color tone kan…

 

lens 2

Jom tengok lebih dekat. Sorry lah ye kalau you guys ada nampak taik bijih kat hujung mata aku ke hape. Hekhekhekk… Aku tak edit pon gambor ni. Crop aje. Hoho… So, review aku pasal produk ni? Tak ada nak review sangat.. Aku suka dengan contact lens aku. So kalau you guys rasa-rasa nak beli contact lens dengan harga berpatutan, pergi lah terjah CIK EIRA SHOPPE yeh!

 

IMG_1538 edited

Hamik kau!! Gambor gedabak aku. Hahaha aku nak tunjuk secara keseluruhan muka aku selepas pakai contact lens nih. Tu aje. Haha.. Gambar credit to Syam. Huhu. Oke bai!

P/S : Preloved HERE !!

 

sign NISA


64 comments:

  1. sab beli.tapi..xdpt2. haih. nasib dpt pulangan balik. :)

    ReplyDelete
  2. kaler tu ok la. xobvious sgt. ada org siap kaler biru la, hijau la. fake gile. huhu. ok la, nak sambung tdo. kecewa AC Milan kalah...

    ReplyDelete
  3. mai xbrani la nisa nk pakai..
    mai mmg xda lgsg mslah mata..tp kdg2 teringin gk nk pakai..hehe
    tp takut pedih..:p

    ReplyDelete
  4. cik eira tue mmg seorg bisnes women yg berjaya...hehe.. tabik spring laa eira.. ;)
    cantik lens tue nisa kay =)

    ReplyDelete
  5. suka tengok orang pakai contact len...cantik...

    nak pakai tak reti...huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. shatekkkk sgtttt,...
    anis pn ade beli lens..
    guess what?
    dah 3bln beli baru pakai sekali.
    ahahahaha
    tu pn setelah 3hari mencuba sedaya upanya pakai lens tuh !
    xtau knp kelopak mata ni asek t'gedik2 je bile nk pakai lens..
    rase mcm lens tu nk mkn bijik mata ni.
    ahahahaha

    btw nisa jom la join contest anis yg xseberapa ni. itu pn kalo sudi :D

    http://pipibelubang.blogspot.com/2011/02/contest-dulu-lain-sekarang-lain-d.html

    ReplyDelete
  7. dah lame tak pakai lense sejak lense NS terkoyak, dah la bru beberape hari pakai T_T

    ReplyDelete
  8. @Dawa

    huhuhuu
    tak suke lah warna yg strike sgt.. huhu

    ReplyDelete
  9. @mysara

    ouhhh nisa first time pakai pon mcm tu jugak, pedih..
    lama2 oke la..

    ReplyDelete
  10. @Anis Nasri

    hahaha
    sama lah..
    masa baru pkai mmg cmtu.

    btw thanks for inviting.

    ReplyDelete
  11. i love lens .

    buy be crefull okeyh . kena pandai gila jaga coz one of my fried mata dia rosak sbb lens . Maybe lens 2 xelok or maybe power xsesuai .

    anyway , i love pic tu . chantekk .

    lens so sometimes buat kite prasan :P

    ReplyDelete
  12. @shaerin

    yup2..
    pkai lens ni kena extra careful..

    ReplyDelete
  13. oh oh! try pakai contact lens mte sharingan, yg kaler merah2 tu. haha. Mau otaku len serbu nak tgk.

    ReplyDelete
  14. memang... nmpk lain jer.. macam...... macam... ish.. takut nk sebut..

    ReplyDelete
  15. thanks nisa , memg cantik ok . btw nt mintk izin share pic gak :)

    *nak letak as my review cust eh

    ReplyDelete
  16. Cantikk ! Lelaki kt blkg tu pun nak inteframe :D comel kak nisa ..

    ReplyDelete
  17. http://chococoklate.blogspot.com/2011/03/jatuh-cinta-dengan-blog-nie.html...kak nisa kalau sudi baca ekk

    ReplyDelete
  18. hahaha nice~

    bile lg nak merasa biji mata besar kan..

    ReplyDelete
  19. knape abg nisa pandang camtu?
    cam takpuas ati je..
    hahahhaha.. gurau je

    ReplyDelete
  20. wah wah..da kaler maler skrg hehe..nurul da biase pakai coloured..tapi nurul biase pakai grey n brown je..rase tak berani pulak beli lens online sebab murah sangat..takut tak elok..nurul pakai freshlook

    ReplyDelete
  21. nisa, nak beli contact lens murah, bolehlah beli dekat sini, http://www.facebook.com/Jiunnlens. saya pun dah beli dengan dia. sepasang just RM25 je :)

    ReplyDelete
  22. ske tgk kamu lame.. :D
    blh pinjam hati kamu x kejap?kehkehkeh

    ReplyDelete
  23. @cik eira

    oke dear..
    thanks a lot utk u jugak :)

    ReplyDelete
  24. @NS ♥

    lelaki kat belakang tu along saya :)

    ReplyDelete
  25. @Mr. Swift

    ahahha
    ingatkan kenapa laa td
    :P
    thanks!

    ReplyDelete
  26. @Mr. Swift

    ahahha
    ingatkan kenapa laa td
    :P
    thanks!

    ReplyDelete
  27. @Nurulhuda Zaharni

    ahahha
    dia x puas ati arr dia xleh buat muke comey :P

    ReplyDelete
  28. @Kumbang Jingga

    thanks!
    kat depan2 x comey pongg.
    ahaks :D

    ReplyDelete
  29. @Nurul dot..dot..dot

    dia murah maybe sbb dorg dpt supply in bulk kot. hehehe
    nisa pon mule2 risau gak..
    tp insyaAllah kalau kita jaga elok2 xde ape2 kot :)

    ReplyDelete
  30. santek nisaaaa !
    mcm kaler tu grey + dengan pepel. dual tone giteww .

    jojes !

    ReplyDelete
  31. ohooo...

    Mmg tgh plan nak beli lense yang macam lisa pakai tu..

    huhu..dah x sabar2

    ReplyDelete
  32. cantik mata nisa..
    dulu akak penah pakai.. masa wedding jer.. tp tak selesala..
    pastu dah tak beli2 lg..

    ReplyDelete
  33. @sarah mohamad

    ehhehe
    purple tu ade la skit2 kot.. ade layer brown lg. huhu~

    ReplyDelete
  34. @farmys

    ehhehe
    masa mula2 pkai mmg x selesa.. sbb tu kena bljr pkai dr awal :)

    ReplyDelete
  35. Kakak :) saya ambil your picture nak letak dkt my blog aek aek . Nanti akak datanglah tengok :)

    ReplyDelete
  36. Saya ada buat entri pasal contact lens kt blog saya, ada pemberi komen ckp, dia kata pakai contact lens haram sbb mengubah ciptaan Allah. btul ke? sy pun x pasti.. kena tanya Ustaz..

    http://firdauskasim.blogspot.com/2011/02/contect-lense.html


    Contact Lense

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay