Tuesday, March 15, 2011

Ouhhh MAZDA RX-8 idaman kalbu!!!

Ada satu hari tu aku buang tebiat lagi, aku pergi jalan-jalan kat One Utama (lagi).. Hahaha bukan apa, agak bosan, so aku memilih untuk jalan-jalan cuci mata aje.. Erkkk bukan cuci mata tengok laki encem ke ape.. Kang mengamuk pulak encek sayang!

 

cats

Haha jalan-jalan window shopping aje meyh.. sekali MAZDA ade pulak buat Auto Show… Haaaa suke lah aku tengok kereta lawa-lawa kan. Nak beli, tak mampu. Ahakss… Tak apa, insyaAllah dah bekerja nanti kalau dimurahkan rezeki, mampu lah kot aku pakai kereta best :D

 

IMG_2043

HAHHH….!! Sila jangan jeles aku dok bersandar kat kereta idaman kalbu neh! Hohohoo… sekali pandang dah jatuh cinta !! Aku suke lah kereta ni. Suka sangat! Suka sangat!

 

IMG_2044

IMG_2049

Huiiiii aku suka lah (lagi sekali). Haha seksi pulak kereta ni aku tengok! Hahahahaaa… suke hati pulak aku nak panggil kereta seksi kan. Hahaha oke tukar. COMEL GILER! Haaaa sweet tak aku? Hahahaa….

 

IMG_2051

Lepas tu boleh pulak aku pi duduk kat driver seat, suruh member amik gambor, lepas tu berangan ala-ala nak bawak kereta. Padahal. . . . . Aku tak pandai bawak kereta pon. Ada lesen jauh sekali. Hahahaa!! Berangan lebih dowh aku nih! Tapi takpe, dapat pegang stereng pon jadi lah. Dah cukup buat aku mimpi senyum-senyum. Haha!!

 

IMG_2041

Huuuu buat masa ni aku minat kereta ni lah.. Hehe sangat sporty. Nanti insyaALLAH kalau panjang umur, aku dah bekerjaya ke ape, mana tahu masa tu ada kereta yang lagi best? Ye tak? Maklumlah ciptaan kereta kan mengikut peredaran masa dan kecanggihan teknologi. Hehehe..

Entah-entah orang dah tak pakai kereta ade tayar, semua pakai kereta terbang? Haha oke berangan lagi… :P

 

sign NISA


41 comments:

  1. a'a cantek kan kete tuh.. 1 of my dream car oso.. hehe.. dulu googl2, ader jumpe kete nih kaler pink + silver... smart gilerrr... huhu... bile la dapt own n drive kete cam nie... :P

    ReplyDelete
  2. bf kita pon minat!
    so, secara tak langsung kita minat jugak!!

    sgt menarikkk!!
    kalau colour orange lagi masyuuukkk!!

    sep! sep!
    hahaha

    ReplyDelete
  3. takde lesen lg? buat lah kak. hihi. kereta tu nmpk sesuai ngn akak. seksi.. oops. comel gitu. haha :)

    ReplyDelete
  4. ahahahha.. pe lagi... mintak satu mazda untuk hantaran nanti.. hehe

    ReplyDelete
  5. Nak ke? Nanti bagi hadiah kat kau nak? LOL!

    ReplyDelete
  6. kereta ni oke..
    memang harge mula die mahal sket..
    tapi roadtax sama macam myvi saja maa..
    1.3cc ni..

    ReplyDelete
  7. arrghh!!.. tak kire!! lotus elise lagi comell!!!! grr!!!

    ReplyDelete
  8. nanti dah keje kumpul duit beli 1..
    hahaha. baru puas hati..

    ReplyDelete
  9. napelah saye tak pernah terserempak dengan kamu?
    padahal ou tu tempat saya main kejar2...
    adoyai... T__T

    ReplyDelete
  10. x dpt mazda rx-8 warna merah xpela..myvi warna merah pun jadi lah..heheh

    ReplyDelete
  11. @Dea

    whaa seriously pink+silver?? sukeeeeeeeeeeee~

    ReplyDelete
  12. @amalia izzati

    ahahha yupp xde masa nak buat lesen lg la :P
    hehehe whaa sesuai ngan sy ke kereta ni?
    :P

    ReplyDelete
  13. @yad'z


    ahahahha
    leh lak mintak hntrn.hahahaa

    ReplyDelete
  14. @APi

    laaa ye ke..
    xtahu lak..
    tp tu lah mmg mahal pon kete nih =.=

    ReplyDelete
  15. @Along Usop

    lotus elise??
    x penah tgk lorr..
    ehehe
    :P

    ReplyDelete
  16. kete feveret me gak tuuh. ntah bila ler dapat pakai. kena kawin dengan anak datuk k kot dulu kot. teehee

    ReplyDelete
  17. penah bawak rebina boy MDT pegi sini..terus dia tak bergerak2..nak masuk dlm keta tu..huhu

    ReplyDelete
  18. VW Beetle merah tetap di hati huhuhu^ ^

    ReplyDelete
  19. tak penah dengar?.. pa lagi!!.. pi la gugel!!.. fiuuuu2222!!!

    ReplyDelete
  20. arghh jeles2. sgt2. i pun teringin dgn kereta nih. tp nanak color putih. dpt bgmbr pun jadilah kn..:)

    ReplyDelete
  21. @aini kadir

    heee
    yup
    bila lah kite dpt merasa kete cmni. hehee

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay