Tuesday, March 15, 2011

Ouhhh MAZDA RX-8 idaman kalbu!!!

Ada satu hari tu aku buang tebiat lagi, aku pergi jalan-jalan kat One Utama (lagi).. Hahaha bukan apa, agak bosan, so aku memilih untuk jalan-jalan cuci mata aje.. Erkkk bukan cuci mata tengok laki encem ke ape.. Kang mengamuk pulak encek sayang!

 

cats

Haha jalan-jalan window shopping aje meyh.. sekali MAZDA ade pulak buat Auto Show… Haaaa suke lah aku tengok kereta lawa-lawa kan. Nak beli, tak mampu. Ahakss… Tak apa, insyaAllah dah bekerja nanti kalau dimurahkan rezeki, mampu lah kot aku pakai kereta best :D

 

IMG_2043

HAHHH….!! Sila jangan jeles aku dok bersandar kat kereta idaman kalbu neh! Hohohoo… sekali pandang dah jatuh cinta !! Aku suke lah kereta ni. Suka sangat! Suka sangat!

 

IMG_2044

IMG_2049

Huiiiii aku suka lah (lagi sekali). Haha seksi pulak kereta ni aku tengok! Hahahahaaa… suke hati pulak aku nak panggil kereta seksi kan. Hahaha oke tukar. COMEL GILER! Haaaa sweet tak aku? Hahahaa….

 

IMG_2051

Lepas tu boleh pulak aku pi duduk kat driver seat, suruh member amik gambor, lepas tu berangan ala-ala nak bawak kereta. Padahal. . . . . Aku tak pandai bawak kereta pon. Ada lesen jauh sekali. Hahahaa!! Berangan lebih dowh aku nih! Tapi takpe, dapat pegang stereng pon jadi lah. Dah cukup buat aku mimpi senyum-senyum. Haha!!

 

IMG_2041

Huuuu buat masa ni aku minat kereta ni lah.. Hehe sangat sporty. Nanti insyaALLAH kalau panjang umur, aku dah bekerjaya ke ape, mana tahu masa tu ada kereta yang lagi best? Ye tak? Maklumlah ciptaan kereta kan mengikut peredaran masa dan kecanggihan teknologi. Hehehe..

Entah-entah orang dah tak pakai kereta ade tayar, semua pakai kereta terbang? Haha oke berangan lagi… :P

 

sign NISA

41 comments :

Dea said...

a'a cantek kan kete tuh.. 1 of my dream car oso.. hehe.. dulu googl2, ader jumpe kete nih kaler pink + silver... smart gilerrr... huhu... bile la dapt own n drive kete cam nie... :P

emieysandra said...

yup..kete tu sgt seksiii ;p

t e m b u m e said...

bf kita pon minat!
so, secara tak langsung kita minat jugak!!

sgt menarikkk!!
kalau colour orange lagi masyuuukkk!!

sep! sep!
hahaha

amalia izzati said...

takde lesen lg? buat lah kak. hihi. kereta tu nmpk sesuai ngn akak. seksi.. oops. comel gitu. haha :)

Miza Yusof said...

cantiklah kereta tu :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Oh My Gucci !
kete tu cantek ! :)

yad'z said...

ahahahha.. pe lagi... mintak satu mazda untuk hantaran nanti.. hehe

Mr. Swift said...

Nak ke? Nanti bagi hadiah kat kau nak? LOL!

APi said...

kereta ni oke..
memang harge mula die mahal sket..
tapi roadtax sama macam myvi saja maa..
1.3cc ni..

Along Usop said...

arrghh!!.. tak kire!! lotus elise lagi comell!!!! grr!!!

@ku d! sin!e said...

nanti dah keje kumpul duit beli 1..
hahaha. baru puas hati..

Afzan Rahman said...

napelah saye tak pernah terserempak dengan kamu?
padahal ou tu tempat saya main kejar2...
adoyai... T__T

ecah said...

x dpt mazda rx-8 warna merah xpela..myvi warna merah pun jadi lah..heheh

Nisa Menaip said...

@Dea

whaa seriously pink+silver?? sukeeeeeeeeeeee~

Nisa Menaip said...

@emieysandra

hahaha seksi kann~

Nisa Menaip said...

@t e m b u m e

whaa suke orang yehh. hehehe

Nisa Menaip said...

@amalia izzati

ahahha yupp xde masa nak buat lesen lg la :P
hehehe whaa sesuai ngan sy ke kereta ni?
:P

Nisa Menaip said...

@Miza Yusof

cantik kan :D

Nisa Menaip said...

@❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤

ehhehe yuppp mmg cantek, sbb tu nisa suke :D

Nisa Menaip said...

@yad'z


ahahahha
leh lak mintak hntrn.hahahaa

Nisa Menaip said...

@Mr. Swift

whaaa
nak nak nak nak!!!
ahahahahhaha~

Nisa Menaip said...

@APi

laaa ye ke..
xtahu lak..
tp tu lah mmg mahal pon kete nih =.=

Nisa Menaip said...

@Along Usop

lotus elise??
x penah tgk lorr..
ehehe
:P

Nisa Menaip said...

@@ku d! sin!e

hahaaa
yuppp
:D

Nisa Menaip said...

@Afzan Rahman

hehehe kdg2 je sy g sana :)

Nisa Menaip said...

@ecah

ahhaha pon boleyyy~

sarah mohamad said...

kete feveret me gak tuuh. ntah bila ler dapat pakai. kena kawin dengan anak datuk k kot dulu kot. teehee

makdara TERdiva said...

penah bawak rebina boy MDT pegi sini..terus dia tak bergerak2..nak masuk dlm keta tu..huhu

Nurul dot..dot..dot said...

VW Beetle merah tetap di hati huhuhu^ ^

Along Usop said...

tak penah dengar?.. pa lagi!!.. pi la gugel!!.. fiuuuu2222!!!

aini kadir said...

arghh jeles2. sgt2. i pun teringin dgn kereta nih. tp nanak color putih. dpt bgmbr pun jadilah kn..:)

Nisa Menaip said...

@sarah mohamad

hahaha belom cuba belom tau :P

Nisa Menaip said...

@makdara TERdiva

hahahaha
cmtu ek..

Nisa Menaip said...

@Nurul dot..dot..dot

heeee kereta tu comel :D

Nisa Menaip said...

@Along Usop

hahaha xmo2
:P

Nisa Menaip said...

@aini kadir

heee
yup
bila lah kite dpt merasa kete cmni. hehee

amalina said...

best kereta tu..nice sgt2
^^

akmalhilmi said...

same la nan aku
love rx-8
huhu

Nisa Menaip said...

@amalina

heheh
yupp..
very nice :)

Nisa Menaip said...

@amalina

heheh
yupp..
very nice :)

Nisa Menaip said...

@akmalhilmi

sukaaaa kan kann :D