Sunday, March 27, 2011

Nuffnang bersikap kejam terhadap blogger???

Sesungguhnye jangan lah kalian sentap terlebih dahulu walaupun tajuk entry aku sangat mengundang okeh. Hahaha.. saje je.. Aku tengah frust nih.. wuuu wuuu…

Frust guling-guling dengan Nuffnang laaa… dengan sapa lagi??? Huuu sampai hati kau Nuffnang.. Camni arr ko layan aku yeh? Dengan orang lain kenapa boleh? Kenapa aku tak boleh? Wuaaa nangis laju-laju ahh camni….

Ehh taklah, mana ada Nuffnang kejam.. Haippp tak baik menuduh tau. Cuba tengok betul-betul tajuk entry aku tu.. Ada tanda soal kan kan kan??

nuff kejamKlik untuk tumbesaran yang lebih padu.

Ouhhhh gambar di atas menjelas kenapa aku kata Nuffnang bersikap kejam terhadap aku… dan telah membuat aku sangat sangat frust! Hahaha.. Ye.. aku takde Buffered Earnings (BE) !!!

BE aku yang lama semua dah jadi Metered Earnings… dah berapa lama dah.. aku rasa dah berbulan kot?? Kat mana silapnya aku pon tak tahu.. Otai dari Nuffnang bagitahu aku supaya update survey setiap dua minggu. Sudah aku laksanakan! Tapi… hampa!

TIADA PERUBAHAN berlaku pun. Membaca update mengenai Buffered Earnings yang blogger lain dapat sangat menyakitkan mata dan hati. Hoho nampak sangat aku dengki kan kan kan. Hahaha!! Saborrr aje la.. Takpelah.. mungkin belum lagi rezeki aku kan.. Ohh Nuffnang ku sayang, takmo kedekut ngan kitew yew???

NUFFNANG TAK KEJAM oke.. kalau kejam takde nye dia nak bagi duit banyak-banyak kat blogger ;)

P/S : Video terbaru aku di NEF-Awani ICT Fair dah keluar di 1tube.my JOM TENGOK! KLIK DI SINI

 

sign NISA

51 comments :

Farhana Jaafar said...

metered earning tuh menatang apa ye kak? tadi kita cek kita punya nuffnang pon mcm tu.tadi malas nak amek taw. tpi sekarang kita nak taw. :)

sabenazakey said...

tak bubuh lagi nuffnang. berbaloi sgt ke?

Zairie Husin said...

sama la nasib kita nisa.. hehe.. baca entry i lak.. :D

http://feedproxy.google.com/~r/ZairieHusin/~3/jL6co1IYVCE/adakah-buffered-earning-adventorial.html

Misa Cardigans said...

sama lah!! ='( hrtu byk.. skg O

SyUhAdA said...

x lme lg dpt la tu..hee~

delarocha said...

takde rezeki la tu

kaizen said...

tp dengan sy nuff kejam.....wuuuuuuuu

iPai said...

Rasa ye ramai dah perasan prob ni kot .. kene juga, walaupun takde BE .. takde income langsung sejak bebrapa minggu dah .. eh salah, sejak Januari ari tuh .. sama tak ?

lieya orange M.I. said...

oh kita serupaaaaaaaaaa.. huhuuuu

♥NiniHartini♥ said...

kesiannya..hehe

Nisa Menaip said...

@Farhana Jaafar

bila kempen buffered earning tu dah tamat, dia akn jd metered earning lak.. nak jelaskan lebih2 pon akak x reti..

Nisa Menaip said...

@sabenazakey

kalau blog aktif, berbaloi la. hehe

Nisa Menaip said...

@Zairie Husin

huhu
sedih kann
sob sob~

Nisa Menaip said...

@Misa Cardigans

tahuuu xpe..

Nisa Menaip said...

@SyUhAdA

huhu tulah.. tgh menunggu aje nihh~

Nisa Menaip said...

@delarocha

huhu
tu laa pasal..

Nisa Menaip said...

@kaizen

aiyooo
mengapakah begitu?

Nisa Menaip said...

@iPai

saya dah lama dahhh xde BE...

CFC pon xdeee

Nisa Menaip said...

@iPai

ehhh
CPC laa. ahaha

Nisa Menaip said...

@lieya orange M.I.

sobbb3~
ape la nasib kite kan kan~

Nisa Menaip said...

@♥NiniHartini♥

hehe
memangggg kesian :D

kaizen said...

x tawu....
wuuuuu......kak nisa bg la metered earning tu kt sy klo xmo....huhuhu

qin said...

xde rzeki la tu k.nisa..
sye xpnah pon dpt BE dri nuff,lgi sdih..:(

Azreen Zunairah said...

reen harituh sekali je dapat BE..tuh pun utk bulan feb je..pastuh sampai skang x dapat2..huhuhu..

Nizam said...

sabor2..nanti adala tu... :)

mynameismy said...

hehehe... siannn.. xpe.. cube lg!^_^

Melati said...

heheee dah lama i tak cek nuffnang I, sebab selalu pun tak gerak2,.. =(

LoveBitee

HafizRahman.com said...

sama la..last dapat BE bulan 2 haritu..dapat 4 sekaligus..then senyap...nasib la sampai sekarang bari satu je jadi metered...

iPai said...

so maksudnya sekarang ... semua kene macam tuh .. apa lagi .. mari demand ramai2 kat nuffnang bile die ye system dah ok .. hak3 .. suh die bg 10 henggit sorng .. hak3 ..

sarah mohamad said...

nuffnang jugak kejam tak bagi saya BE. hihi

Farhana Jaafar said...

@Nisa Menaip ooo.. okay2.. kira paham. :) tq~

Nisa Menaip said...

@kaizen

ahahah kelakar la.
ade lak mintak2 ME..
ahah

Nisa Menaip said...

@qin

huhuu sob3~

Nisa Menaip said...

@Azreen Zunairah

nisa ni dr januari xdpt BE..
huhuu

Nisa Menaip said...

@Nizam

tgh sabor la nih.
hek hekk~

Nisa Menaip said...

@mynameismy

hehe
tgh mencuba dengan gigih laa nih. hehehe

Nisa Menaip said...

@Melati

tu laa..
income x gerak2.. wuuu~

Nisa Menaip said...

@HafizRahman.com

tp still adE BE kan..
huhu
best nyee~

Nisa Menaip said...

@iPai

ahahha
jom2
:P

Nisa Menaip said...

@sarah mohamad

hehhehee~

kaizen said...

dah kak nisa xnk...meh laa....wahahaha

*rezeki jgn ditolak maut jgn dicari....

Izyan Masri said...

TAK BERAPA TAHU LAGI NAK GUNA NUFFNAG.LAGI SEDIHKAN

tiefazatie said...

xpe la..slow2...btw..byk gle tue ME kamu..hihi

UpProfits said...

Xper..sabar jelah..maybe nuffnang nk test setakat mana nisa setia ngan diorang..huhu

Nisa Menaip said...

@kaizen

hahah
bila masa pulak sy ckp sy xnk?
heheh tetibe jek :P

Nisa Menaip said...

@Izyan Masri

huhuu
nisa pon tau letak iklan ajee...

Nisa Menaip said...

@tiefazatie

hehehe yupp

Nisa Menaip said...

@UpProfits

maybe la??
kann....

kaizen said...

ooo..xper..xper...

Aqilah said...

Kak , macam saya kan, dh lama buat acc nuffnang. bulan lepas *kot naik sampai skrg, nothing -.- mcm mane nk buat eh ?

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...niza kay,

visit sini baca2 entry nie.. daripada google.com. nice tips untuk diikuti.

mselim3