Sunday, March 27, 2011

Nuffnang bersikap kejam terhadap blogger???

Sesungguhnye jangan lah kalian sentap terlebih dahulu walaupun tajuk entry aku sangat mengundang okeh. Hahaha.. saje je.. Aku tengah frust nih.. wuuu wuuu…

Frust guling-guling dengan Nuffnang laaa… dengan sapa lagi??? Huuu sampai hati kau Nuffnang.. Camni arr ko layan aku yeh? Dengan orang lain kenapa boleh? Kenapa aku tak boleh? Wuaaa nangis laju-laju ahh camni….

Ehh taklah, mana ada Nuffnang kejam.. Haippp tak baik menuduh tau. Cuba tengok betul-betul tajuk entry aku tu.. Ada tanda soal kan kan kan??

nuff kejamKlik untuk tumbesaran yang lebih padu.

Ouhhhh gambar di atas menjelas kenapa aku kata Nuffnang bersikap kejam terhadap aku… dan telah membuat aku sangat sangat frust! Hahaha.. Ye.. aku takde Buffered Earnings (BE) !!!

BE aku yang lama semua dah jadi Metered Earnings… dah berapa lama dah.. aku rasa dah berbulan kot?? Kat mana silapnya aku pon tak tahu.. Otai dari Nuffnang bagitahu aku supaya update survey setiap dua minggu. Sudah aku laksanakan! Tapi… hampa!

TIADA PERUBAHAN berlaku pun. Membaca update mengenai Buffered Earnings yang blogger lain dapat sangat menyakitkan mata dan hati. Hoho nampak sangat aku dengki kan kan kan. Hahaha!! Saborrr aje la.. Takpelah.. mungkin belum lagi rezeki aku kan.. Ohh Nuffnang ku sayang, takmo kedekut ngan kitew yew???

NUFFNANG TAK KEJAM oke.. kalau kejam takde nye dia nak bagi duit banyak-banyak kat blogger ;)

P/S : Video terbaru aku di NEF-Awani ICT Fair dah keluar di 1tube.my JOM TENGOK! KLIK DI SINI

 

sign NISA


51 comments:

  1. metered earning tuh menatang apa ye kak? tadi kita cek kita punya nuffnang pon mcm tu.tadi malas nak amek taw. tpi sekarang kita nak taw. :)

    ReplyDelete
  2. tak bubuh lagi nuffnang. berbaloi sgt ke?

    ReplyDelete
  3. sama la nasib kita nisa.. hehe.. baca entry i lak.. :D

    http://feedproxy.google.com/~r/ZairieHusin/~3/jL6co1IYVCE/adakah-buffered-earning-adventorial.html

    ReplyDelete
  4. tp dengan sy nuff kejam.....wuuuuuuuu

    ReplyDelete
  5. Rasa ye ramai dah perasan prob ni kot .. kene juga, walaupun takde BE .. takde income langsung sejak bebrapa minggu dah .. eh salah, sejak Januari ari tuh .. sama tak ?

    ReplyDelete
  6. @Farhana Jaafar

    bila kempen buffered earning tu dah tamat, dia akn jd metered earning lak.. nak jelaskan lebih2 pon akak x reti..

    ReplyDelete
  7. @iPai

    saya dah lama dahhh xde BE...

    CFC pon xdeee

    ReplyDelete
  8. x tawu....
    wuuuuu......kak nisa bg la metered earning tu kt sy klo xmo....huhuhu

    ReplyDelete
  9. xde rzeki la tu k.nisa..
    sye xpnah pon dpt BE dri nuff,lgi sdih..:(

    ReplyDelete
  10. reen harituh sekali je dapat BE..tuh pun utk bulan feb je..pastuh sampai skang x dapat2..huhuhu..

    ReplyDelete
  11. sabor2..nanti adala tu... :)

    ReplyDelete
  12. hehehe... siannn.. xpe.. cube lg!^_^

    ReplyDelete
  13. heheee dah lama i tak cek nuffnang I, sebab selalu pun tak gerak2,.. =(

    LoveBitee

    ReplyDelete
  14. sama la..last dapat BE bulan 2 haritu..dapat 4 sekaligus..then senyap...nasib la sampai sekarang bari satu je jadi metered...

    ReplyDelete
  15. so maksudnya sekarang ... semua kene macam tuh .. apa lagi .. mari demand ramai2 kat nuffnang bile die ye system dah ok .. hak3 .. suh die bg 10 henggit sorng .. hak3 ..

    ReplyDelete
  16. nuffnang jugak kejam tak bagi saya BE. hihi

    ReplyDelete
  17. @kaizen

    ahahah kelakar la.
    ade lak mintak2 ME..
    ahah

    ReplyDelete
  18. @mynameismy

    hehe
    tgh mencuba dengan gigih laa nih. hehehe

    ReplyDelete
  19. dah kak nisa xnk...meh laa....wahahaha

    *rezeki jgn ditolak maut jgn dicari....

    ReplyDelete
  20. TAK BERAPA TAHU LAGI NAK GUNA NUFFNAG.LAGI SEDIHKAN

    ReplyDelete
  21. xpe la..slow2...btw..byk gle tue ME kamu..hihi

    ReplyDelete
  22. Xper..sabar jelah..maybe nuffnang nk test setakat mana nisa setia ngan diorang..huhu

    ReplyDelete
  23. @kaizen

    hahah
    bila masa pulak sy ckp sy xnk?
    heheh tetibe jek :P

    ReplyDelete
  24. Kak , macam saya kan, dh lama buat acc nuffnang. bulan lepas *kot naik sampai skrg, nothing -.- mcm mane nk buat eh ?

    ReplyDelete
  25. Assalammualaikum...niza kay,

    visit sini baca2 entry nie.. daripada google.com. nice tips untuk diikuti.

    mselim3

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay