Friday, March 25, 2011

Nisa dah jadi pengacara? Asyik interview orang aje???

ENTRY 6 : Cabar Diri Naikkan 10 Entry Hari Ini

 

Hehe kepada sesiapa yang dah lama mengikuti blog aku ni mesti dah tahu yang aku ni suka bergambar dan suka buat video.. Hehe sebenarnya, aku nak jadi pengacara dah besar nanti. Hek hek hek..

Aku suka pantang nampak kamera, mesti nak posing. Kenapa? Sebab I want to make sure that I look good in the picture. Haha bukan sebab aku nak jadi model! Modeling? Aku buat suka-suka aje.. Kalau ade yang sudi shoot diri ini, maka adalah photoshoot session.

Aku suka buat video sebab aku suka bercakap. Hehee aku dah lama biasakan diri bercakap depan orang ramai. Macam dalam entry Ben Ashaari kantoikan aku , Abang Ben ada sebut yang aku mula bergaya depan kamera sejak darjah 3 atau 4.. Err sebenarnya kalau tengok gambar aku masa belum sekolah pun ada yang posing maut. Ahaks…

 

Kalau korang baca entry yang ini, korang mesti tahu kenapa aku interview orang di atas.. Hehehe aku suka laa interview orang macam ni. Kalau dapat interview artis dengan soalan-soalan panas pon best jugak! Hohooo… Tapi tu dah macam wartawan Melodi laa pulak kan..

Hehehee oh ye… kalau tak boleh tengok video kat atas, korang KLIK SINI (VIDEO) okeh?? hehehee~

 

sign NISA


40 comments:

  1. aku belom seru lagi
    hahaha

    terjah je keje aku
    hahaha

    ReplyDelete
  2. memang ada bakat..hehe..hurm,bila besa nanti????

    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/03/wwwthis-is-my-storycomvl714p1204jve.html

    ReplyDelete
  3. cik nisa mmg ada bakat..nanti interview lisa surihani plak k pastu kim salam kat dia..hahaha

    ReplyDelete
  4. haahla nisa..cam pengacara melodi..hihihi~ ceria aje =)

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya dlm hidup. .:)

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya dlm hidup. .:)

    ReplyDelete
  7. auw auw! terbaik lah pengacara niE.. nak sign..

    ReplyDelete
  8. Macam haram Bohsia interview..

    ReplyDelete
  9. Macam haram Bohsia interview..

    ReplyDelete
  10. wahh..bestnyer...seyes ade bakat..keep it up girl..:)

    ReplyDelete
  11. nisa..nampak gabrab tue..hehe..
    tapi tak pew..
    usaha lagi oke.. ;)

    ReplyDelete
  12. pergh!!! terbaik cik nisa!!! ade bakat neh!! heeheh.. keep it up!

    ReplyDelete
  13. ni la pengganti fafau..
    Adekah?

    ReplyDelete
  14. lepas ni dariapada tagline , "saya suka menaip " ke " saya suka bercakap" , hehe .

    ReplyDelete
  15. wah2 nisa..bukan maen skrg hehe..good exposure untuk jadi pengacara..keep it up

    ReplyDelete
  16. @akmalhilmi

    hahaha terjah la aku..
    terjah la aku. hehe

    ReplyDelete
  17. @Az-Zahra Fauzee

    haaa
    pengganti fafau??
    auwww
    sy byk lg kena belajar..
    xlayak ganti fafau :P

    ReplyDelete
  18. erh..bukan gabrab..tapi gabra..
    gabra tue gemuruh.. =)
    yela kowt..hehe.. :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay