Friday, March 25, 2011

Nisa dah jadi pengacara? Asyik interview orang aje???

ENTRY 6 : Cabar Diri Naikkan 10 Entry Hari Ini

 

Hehe kepada sesiapa yang dah lama mengikuti blog aku ni mesti dah tahu yang aku ni suka bergambar dan suka buat video.. Hehe sebenarnya, aku nak jadi pengacara dah besar nanti. Hek hek hek..

Aku suka pantang nampak kamera, mesti nak posing. Kenapa? Sebab I want to make sure that I look good in the picture. Haha bukan sebab aku nak jadi model! Modeling? Aku buat suka-suka aje.. Kalau ade yang sudi shoot diri ini, maka adalah photoshoot session.

Aku suka buat video sebab aku suka bercakap. Hehee aku dah lama biasakan diri bercakap depan orang ramai. Macam dalam entry Ben Ashaari kantoikan aku , Abang Ben ada sebut yang aku mula bergaya depan kamera sejak darjah 3 atau 4.. Err sebenarnya kalau tengok gambar aku masa belum sekolah pun ada yang posing maut. Ahaks…

 

Kalau korang baca entry yang ini, korang mesti tahu kenapa aku interview orang di atas.. Hehehe aku suka laa interview orang macam ni. Kalau dapat interview artis dengan soalan-soalan panas pon best jugak! Hohooo… Tapi tu dah macam wartawan Melodi laa pulak kan..

Hehehee oh ye… kalau tak boleh tengok video kat atas, korang KLIK SINI (VIDEO) okeh?? hehehee~

 

sign NISA

40 comments :

akmalhilmi said...

aku belom seru lagi
hahaha

terjah je keje aku
hahaha

iz said...

memang ada bakat..hehe..hurm,bila besa nanti????

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/03/wwwthis-is-my-storycomvl714p1204jve.html

Aku shj said...

comelnye nisa.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

cik nisa mmg ada bakat..nanti interview lisa surihani plak k pastu kim salam kat dia..hahaha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

haahla nisa..cam pengacara melodi..hihihi~ ceria aje =)

ria said...

semoga berjaya dlm hidup. .:)

ria said...

semoga berjaya dlm hidup. .:)

ciksufi said...

very talented...

Salimah Ismail said...

ada bakat jadi pengacara ni :)

KyêrulL said...

auw auw! terbaik lah pengacara niE.. nak sign..

Anonymous said...

Macam haram Bohsia interview..

Anonymous said...

Macam haram Bohsia interview..

cik diba said...

ada bakat terpendam nie..haha

CiK niNiEy said...

wahh..bestnyer...seyes ade bakat..keep it up girl..:)

qucachahir said...

nisa..nampak gabrab tue..hehe..
tapi tak pew..
usaha lagi oke.. ;)

AfiQ said...

pergh!!! terbaik cik nisa!!! ade bakat neh!! heeheh.. keep it up!

Az-Zahra Fauzee said...

ni la pengganti fafau..
Adekah?

sYafIk-wAy said...

lepas ni dariapada tagline , "saya suka menaip " ke " saya suka bercakap" , hehe .

Ayu Azraine said...

u sgt talented!

Nurul dot..dot..dot said...

wah2 nisa..bukan maen skrg hehe..good exposure untuk jadi pengacara..keep it up

Nisa Menaip said...

@akmalhilmi

hahaha terjah la aku..
terjah la aku. hehe

Nisa Menaip said...

@iz

hehe thanks!

Nisa Menaip said...

@Aku shj

thankss :D

Nisa Menaip said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir

haaa insyaAllah :)

Nisa Menaip said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

heheh tenkiuuu :D

Nisa Menaip said...

@ria

thank youu :D
hehee~

Nisa Menaip said...

@ciksufi

alhamdulillah.. thankss :D

Nisa Menaip said...

@Salimah Ismail

hehhehe malu i..
:P

Nisa Menaip said...

@KyêrulL

ahahahha sign??
xde maknenyee :P

Nisa Menaip said...

@Anonymous

jeles la tueee :dD
haha

Nisa Menaip said...

@cik diba

heheh thanks :D

Nisa Menaip said...

@CiK niNiEy

alhamdulillah thanks :D

Nisa Menaip said...

@qucachahir

heheh
thanks!
btw
gabrab tu ape?
hehe

Nisa Menaip said...

@AfiQ

heheh thanks :D

Nisa Menaip said...

@Az-Zahra Fauzee

haaa
pengganti fafau??
auwww
sy byk lg kena belajar..
xlayak ganti fafau :P

Nisa Menaip said...

@sYafIk-wAy

haha
saya suka bercakap pon boleyyy
:D

Nisa Menaip said...

@Ayu Azraine

thanks my dear :D

Nisa Menaip said...

@Nurul dot..dot..dot

ahaha malu ii :D

akmalhilmi said...

ko tunggu ae t
hahaha :p

qucachahir said...

erh..bukan gabrab..tapi gabra..
gabra tue gemuruh.. =)
yela kowt..hehe.. :D