Wednesday, March 9, 2011

Niat jahat nak menunjuk depan para artis, sekali tak dapat! Padan muka aku!

 

IMG_1721Uncle Jalal sporting beb!

Ahah!! Jangan tak percaya. Hari tu aku pergi redah Ampang Jaya dengan tuan rumah sewa aku, yakni Patrick Star, dan juga rakan-rakan serumah yang dikasihi. Chewahhh!!! Aku ke sana untuk memenuhi jemputan Uncle Jalal (nama mesra beliau yang kitorang panggil) ke kenduri kahwin anak beliau. Errr anak yang ke berapa pun aku tak tahu?

 

IMG_1795Boleh pulak kami berempat terrrrr-pakai tudung sama ungu.

 

IMG_1807Ni semua budak rumah aku.. Ada seorang aje kot yang takde? Alaaa tak cukup korum ahh camni :(

 

IMG_1843GAMBAR PANAS! KEMESRAAN KAMI !

Haha giler ke aku nak undang kontroversi?? Haha ni aku rasa Uncle Jalal dok tahan gelak kat aku sebab beliau pelik aku ni aktif bebenor bergambar. Haha!!

 

Ohh ye terpesong pulak aku. Ahaha!! Berbalik pada tajuk, aku sebenarnye nak cerita lah, masa kenduri tu ade live band, dan sesiapa yang nak nyanyi leh request kat dorang. Siap ade list tuh! Wahahaa aku pulak didorong oleh bebudok umah untuk menyanyi kat situ. Perrgghh nak test market ouhh!! Maklumlah, kenduri anak Uncle Jalal, for sure la ade artis yang datang! Ahaks!

Maybe sebab niat jahat tu lah, nak menunjuk-nujuk sekali tak sempat aku nak request nak sampaikan lagu, live band tu dah pun main lagu terkahir dorang, yakni lagu poco-poco. Para hadirin kat kenduri tu pulak ramai yang sporting, siap joget poco-poco lagi tuh! Haha memang meriah bebeh!

 

IMG_1753

Oh yes, I met this wonderful girl. And she said she likes me though. Haha. Then she snapped my pics with a DSLR, just like a paparazzi! Haha so cute eh Nadrah El-Aziz!

Tu aje nak cerita. Haha. Bye. P/s : Check out preloved items and shawls HERE !!

 

sign NISA

40 comments :

.nuruashia. said...

wow... jelesh2... my idola muhahaha :) datuk tu ngeeee~

faa rosli sulaiman said...

jalaludin hasan tue...

cam yg lam citer samson n delaila..

pasnie jd citer nysa A n jalal...

hakhak.

weh koi da tukar url...

http://faafeefoo.blogspot.com/

sasa said...

ahhaha..kmu poco2 sekali x??hehehe

niniey_nOty said...

uncle jalal nampak muda bila dok sebelah u. heehe

siti norazlina mohd salleh said...

haha...boleh nynyi ke?? dgr sket~

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

aiseh, uncle jalal senyum malu2 tgk nisa.heee

CikBulat said...

seb bek bukan asraff muslim, so xheran. HAHAHAHA

Muhd Fadil said...

pakcik jalal ~~~~~~
kacak dan bergaya.
haha..
:)

y u y u Z u l a i k h a said...

ERRR! CHOOOMEL NYEE SI NISAA NIII BERBAJU KURUNG!

mohd zhafri said...

1st pic.....uncle JAlAL ke uncle JALAN....hohoho

jaa64 said...

waaaa,tgk pak jalal tuh,tahan gelak agaknya :)

/Dayah/nurul/dayak said...

ha bestnya, meriah tgk uncle jalal siap berposing dgn nisa, kita penah jugk nmpk uncle jalal hanto anak dia pi skola sama skola

kenal anak dia nama zati tu pon ttegur penah masuk dara. com sesi bilik, malangny sy tak rapat dgn beliau, btw happy marriage to them

awek retro said...

wah..best nyer..uncle to nampak supporting la...best

saya YANA said...

wow2... tapi.... pic pertama tu "uncle jalan?" hehe...
bestnye jumpe artis kan...

lieya orange M.I. said...

pakcik jalal encemmm (eh tetiber:P)

Biela Yusoff.. said...

wow..kak bestnya dpt jmpa pak cik jalal...comel kak nisa dlm nie..

Nisa Menaip said...

@.nuruashia.

ouhhh really
:)

Nisa Menaip said...

@faa rosli sulaiman

ahahah
citer ape tuh. koi x tahu.
ahhaa
tukar URL?
oke2... update nnt :D

Nisa Menaip said...

@sasa

ahahah errr... tak :P

Nisa Menaip said...

@niniey_nOty

ahahah gitu pulak :P

Nisa Menaip said...

@siti norazlina mohd salleh

aaaaaaaaaaaa...
do re mi fa so la ti doooo..
oke dah nyanyi
:P

Nisa Menaip said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya

ahahahahahah
gitu lak eyh :P

Nisa Menaip said...

@CikBulat

ahahahaha
kalau dengan ashraf muslim, kami lagiiii mesra2
ahakss
:P

Nisa Menaip said...

@Muhd Fadil

ahahah
yeaa betol tuh :P

Nisa Menaip said...

@y u y u Z u l a i k h a

ahahaha
gitu pulakkk?
mane ade meyh :P

Nisa Menaip said...

@mohd zhafri

ahhaha typo2
:P

Nisa Menaip said...

@jaa64

ahhaaaaaaaaaa
ye la kot :P

Nisa Menaip said...

@/Dayah/nurul/dayak

ohh ye ke..
huhu~

Nisa Menaip said...

@awek retro

yuppp
sangat sporting :D

Nisa Menaip said...

@saya YANA

ahahha
typo2...
sudah betulkan :D

Nisa Menaip said...

@lieya orange M.I.

ahahah memang ponnn :D

Nisa Menaip said...

@Biela Yusoff..

ahahah
comel ke..
ehehe thanks :D

shah-kayrul said...

hai uncle jalal....opst..aiii nisa

Nisa Menaip said...

@shah-kayrul

ahahha
hi !
:D

Encik Blogger said...

bukan main lagi die ye..

Lizzie Yasmin said...

amboi mesra nya... boleh lar bodek jadi menantu.. hehehe

Azie :) said...

huwaaa . miss my datok laaa tk pegi arie tuh . sedeyh ;(

Nisa Menaip said...

@Encik Blogger

ahahah
bese aje :D

Nisa Menaip said...

@Lizzie Yasmin

ahaha
xtahu lak kalau uncle jalal ade anak bujang :P

Nisa Menaip said...

@Azie :)

ouhhh~