Wednesday, March 9, 2011

Niat jahat nak menunjuk depan para artis, sekali tak dapat! Padan muka aku!

 

IMG_1721Uncle Jalal sporting beb!

Ahah!! Jangan tak percaya. Hari tu aku pergi redah Ampang Jaya dengan tuan rumah sewa aku, yakni Patrick Star, dan juga rakan-rakan serumah yang dikasihi. Chewahhh!!! Aku ke sana untuk memenuhi jemputan Uncle Jalal (nama mesra beliau yang kitorang panggil) ke kenduri kahwin anak beliau. Errr anak yang ke berapa pun aku tak tahu?

 

IMG_1795Boleh pulak kami berempat terrrrr-pakai tudung sama ungu.

 

IMG_1807Ni semua budak rumah aku.. Ada seorang aje kot yang takde? Alaaa tak cukup korum ahh camni :(

 

IMG_1843GAMBAR PANAS! KEMESRAAN KAMI !

Haha giler ke aku nak undang kontroversi?? Haha ni aku rasa Uncle Jalal dok tahan gelak kat aku sebab beliau pelik aku ni aktif bebenor bergambar. Haha!!

 

Ohh ye terpesong pulak aku. Ahaha!! Berbalik pada tajuk, aku sebenarnye nak cerita lah, masa kenduri tu ade live band, dan sesiapa yang nak nyanyi leh request kat dorang. Siap ade list tuh! Wahahaa aku pulak didorong oleh bebudok umah untuk menyanyi kat situ. Perrgghh nak test market ouhh!! Maklumlah, kenduri anak Uncle Jalal, for sure la ade artis yang datang! Ahaks!

Maybe sebab niat jahat tu lah, nak menunjuk-nujuk sekali tak sempat aku nak request nak sampaikan lagu, live band tu dah pun main lagu terkahir dorang, yakni lagu poco-poco. Para hadirin kat kenduri tu pulak ramai yang sporting, siap joget poco-poco lagi tuh! Haha memang meriah bebeh!

 

IMG_1753

Oh yes, I met this wonderful girl. And she said she likes me though. Haha. Then she snapped my pics with a DSLR, just like a paparazzi! Haha so cute eh Nadrah El-Aziz!

Tu aje nak cerita. Haha. Bye. P/s : Check out preloved items and shawls HERE !!

 

sign NISA


40 comments:

  1. wow... jelesh2... my idola muhahaha :) datuk tu ngeeee~

    ReplyDelete
  2. jalaludin hasan tue...

    cam yg lam citer samson n delaila..

    pasnie jd citer nysa A n jalal...

    hakhak.

    weh koi da tukar url...

    http://faafeefoo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ahhaha..kmu poco2 sekali x??hehehe

    ReplyDelete
  4. uncle jalal nampak muda bila dok sebelah u. heehe

    ReplyDelete
  5. haha...boleh nynyi ke?? dgr sket~

    ReplyDelete
  6. aiseh, uncle jalal senyum malu2 tgk nisa.heee

    ReplyDelete
  7. seb bek bukan asraff muslim, so xheran. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  8. pakcik jalal ~~~~~~
    kacak dan bergaya.
    haha..
    :)

    ReplyDelete
  9. ERRR! CHOOOMEL NYEE SI NISAA NIII BERBAJU KURUNG!

    ReplyDelete
  10. 1st pic.....uncle JAlAL ke uncle JALAN....hohoho

    ReplyDelete
  11. waaaa,tgk pak jalal tuh,tahan gelak agaknya :)

    ReplyDelete
  12. ha bestnya, meriah tgk uncle jalal siap berposing dgn nisa, kita penah jugk nmpk uncle jalal hanto anak dia pi skola sama skola

    kenal anak dia nama zati tu pon ttegur penah masuk dara. com sesi bilik, malangny sy tak rapat dgn beliau, btw happy marriage to them

    ReplyDelete
  13. wah..best nyer..uncle to nampak supporting la...best

    ReplyDelete
  14. wow2... tapi.... pic pertama tu "uncle jalan?" hehe...
    bestnye jumpe artis kan...

    ReplyDelete
  15. wow..kak bestnya dpt jmpa pak cik jalal...comel kak nisa dlm nie..

    ReplyDelete
  16. @faa rosli sulaiman

    ahahah
    citer ape tuh. koi x tahu.
    ahhaa
    tukar URL?
    oke2... update nnt :D

    ReplyDelete
  17. @siti norazlina mohd salleh

    aaaaaaaaaaaa...
    do re mi fa so la ti doooo..
    oke dah nyanyi
    :P

    ReplyDelete
  18. @CikBulat

    ahahahaha
    kalau dengan ashraf muslim, kami lagiiii mesra2
    ahakss
    :P

    ReplyDelete
  19. hai uncle jalal....opst..aiii nisa

    ReplyDelete
  20. amboi mesra nya... boleh lar bodek jadi menantu.. hehehe

    ReplyDelete
  21. huwaaa . miss my datok laaa tk pegi arie tuh . sedeyh ;(

    ReplyDelete
  22. @Lizzie Yasmin

    ahaha
    xtahu lak kalau uncle jalal ade anak bujang :P

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay