Tuesday, March 29, 2011

Nama sebenar artis Hollywood

Dalam dunia artis ni, of course laa dorang nak tampil dengan nama yang gempak-gempak kan… Hehehee alaa artis Malaysia pon banyak buat macam tu.. Kasi tukar sikit sana-sini, dah jadi nama komersial! Baru laa boleh jual ye tak??

Heheheee kadang-kadang stage name artis Hollywood ni begitu gah dan dikenali ramai… Tapi ada sesiapa yang tahu nama sebenar dorang???

 

TRIPLE H (Paul Michael Levesque)

 

PINK (Alecia Moore)

 

LADY GAGA (Stefani Joanne Angelina Germanotta)

 

FLO RIDA (Tramar Dillard)

 

KATY PERRY (Katheryn Hudson)

 

MILEY CYRUS (Destiny Hope Cyrus)

 

Haaa ni aje lah yang aku nak share dengan korang… Sebenarnya banyak lagi artis Hollywood yang guna stage name nih…. Aku baca ni pon kat website OMG Yahoo!

Nak tahu lebih banyak, JOM KLIK KAT SINI !!!!

 

sign NISA


10 comments:

  1. destiny hope cyrus? nama mcm pelik even utk org putih pon

    ReplyDelete
  2. pelik nama miley cyruss tu ek..
    er nisamenaip apa plak nama sebenarnya?? huhuhu

    ReplyDelete
  3. aaa suke rambut Lady Gagap ;p *okee ttbe

    ReplyDelete
  4. baru taw name sebenar dowg . huhuhu

    ReplyDelete
  5. kay nisa=khairunnisa'

    faa.rosli.sulaiman=nur fakhira

    hahahahahah!

    ReplyDelete
  6. soklan sprti sedara zool...saperkah gerangan name empuyer blog ini?


    *saya mahu jalan2..nk ikut tak?...jumpe lagi disini, sabtu kedua bln 4 nnti iyer..ngehx3..salam kenalan..Daa..:p

    ReplyDelete
  7. sedap jugak nama sebenar dorang.ingatkan teruk sangat la nama dorang.

    ReplyDelete
  8. Ooo... triple H tu si paul rupanya.. :D

    ReplyDelete
  9. menarik btol entri ni...xpenah terfikir pun nama betul diorang tu kan...huhu...nice info

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay