Tuesday, March 29, 2011

Nama sebenar artis Hollywood

Dalam dunia artis ni, of course laa dorang nak tampil dengan nama yang gempak-gempak kan… Hehehee alaa artis Malaysia pon banyak buat macam tu.. Kasi tukar sikit sana-sini, dah jadi nama komersial! Baru laa boleh jual ye tak??

Heheheee kadang-kadang stage name artis Hollywood ni begitu gah dan dikenali ramai… Tapi ada sesiapa yang tahu nama sebenar dorang???

 

TRIPLE H (Paul Michael Levesque)

 

PINK (Alecia Moore)

 

LADY GAGA (Stefani Joanne Angelina Germanotta)

 

FLO RIDA (Tramar Dillard)

 

KATY PERRY (Katheryn Hudson)

 

MILEY CYRUS (Destiny Hope Cyrus)

 

Haaa ni aje lah yang aku nak share dengan korang… Sebenarnya banyak lagi artis Hollywood yang guna stage name nih…. Aku baca ni pon kat website OMG Yahoo!

Nak tahu lebih banyak, JOM KLIK KAT SINI !!!!

 

sign NISA

10 comments :

Dawa said...

destiny hope cyrus? nama mcm pelik even utk org putih pon

zool said...

pelik nama miley cyruss tu ek..
er nisamenaip apa plak nama sebenarnya?? huhuhu

maceklala said...

aaa suke rambut Lady Gagap ;p *okee ttbe

gadis oren said...

baru taw name sebenar dowg . huhuhu

faa rosli sulaiman said...

kay nisa=khairunnisa'

faa.rosli.sulaiman=nur fakhira

hahahahahah!

Uchi kay-f @hmad said...

soklan sprti sedara zool...saperkah gerangan name empuyer blog ini?


*saya mahu jalan2..nk ikut tak?...jumpe lagi disini, sabtu kedua bln 4 nnti iyer..ngehx3..salam kenalan..Daa..:p

storyfromme said...

sedap jugak nama sebenar dorang.ingatkan teruk sangat la nama dorang.

Rizal Slaughterheart said...

Ooo... triple H tu si paul rupanya.. :D

mian said...

name sebenar nisa? haha

perrydaus90 said...

menarik btol entri ni...xpenah terfikir pun nama betul diorang tu kan...huhu...nice info