Tuesday, March 15, 2011

Nak jugak merasa strawberry celup coklat macam Dato’ Siti Nurhaliza tuuuu….

 

IMG_2019

Yeahhh alhamdulillah rezeki aku lagi. Kali ni? One Utama lagi. Hahaha sorry guys, dua tiga minggu ni aku dengan my sayang Myra tak tahu nak lepak mana… Dan oh ye aku baru tahu kat OU ade Theobroma Chocolate Lounge yang sangat best! Banyak cokelat semestinyeee :D

 

IMG_2017

IMG_2092

Kat kedai ni ade jugak jual kek dan coklat. Tapi aku tak beli ah. Aku nak try Strawberry Sensation di atas. Haaa macam Dato’ Siti Nurhaliza makan dengan Dato’ K tuh…. Strawberry yang dicelup dengan coklat memang superb beb!

 

IMG_2024Fairlady Frappe & Iced Tea

 

IMG_2032Spaghetti Alla Carbonara – kuah creamy yang sangat best dan hirisan daging yang lembut memang menambah rasa!

 

IMG_2094Yang ada cream tuh Fairlady Frappe jugak, yang sebelah dia aku tak ingat la pulak namanye. Dua-dua memang best okeh! Kalau fairlady tu lebih kurang macam ice blended chocolate, yang sebelah dia tu pulak perasa vanilla.

 

IMG_2095Huiiii tu dia Myra sayang dah kekenyangan. Hohohoo…

 

IMG_2030Seriously coklat dia sangat sedap! Bagi peminat coklat macam aku, memang best lah dapat makan nih! Hehehee…

 

IMG_2111

And yes, simple aje untuk malam tuh… wearing a green top (I love it!) yang aku beli masa garage sales kat belakang rumah aku. Hekhekhek… Jaket tu pon sama, my usual skinny pants, shawl from AsyaZain Shop and gladiator-like heels. Lepas ni nak pergi lagi, nak makan spaghetti!!! :)

 

sign NISA

49 comments :

Dea said...

uhhuuu..nampak yummy!!..;P

Bulan said...

da pernah mkn kat situ.mmg best!

Miza Yusof said...

sedaplah. sukanya dapat makan coklat :)

sarah mohamad said...

tak boleh tahan tengok strawberry cicah coklat tuu. next terus nak try sini jugak. hihi

kaizen said...

ooooo....

da tkar tmpt lepak.....

*OU tu dkat ngan rmh...leh terjah kak nisa...

twinkle twinkle said...

waaaa yumyum ;D

shah-kayrul said...

menjejeh air liur aku tengok makanan kat sini

Alan said...

macam sedap je

faa rosli sulaiman said...

wahhh..lepak tmpat org2 kaya yek aok..

koi xmampu nie..

kedai mamak jew..

hahahaha

efa said...

waah...sedapnya like2 coklat gak ah...nak gak la cmtu huhu

perondajaketbiru74 said...

nmpk menyelerakan nanti nak try out..

Faa Eryna said...

okay, lapar. hoi hoi. sedap kottt

nurul ain said...

kak nisa,terliur kite dibuatnye tengok gambo2 tuh..aishh~ especially strawberry tuh..tak menahan langsung..haha xD

btw,kak nisa comel :)

yana ashalina said...

owhemji !
strawberry+coklat
faveret ever~
hehe

terliur tgk nisa mkn..
nyumnyum ^^

*cimOt* said...

beshnyerrrr..coklat tu bikin leleh oh!!

Biela Yusoff.. said...

cam best je..nak gak..kak nisa belanja ekk..hehe

*i E J a* said...

sys nisa . na cket . tliur . kitew tgok ! ermmmm . dap2 . .

sYafIk-wAy said...

waah bestnye , nak jugak . hehe

Woofer Storm said...

rasa lapar lorr dtg sni..ermmm

Qarl said...

been there many times...

hi cik nisa!

my very first time ere. cool blog especially sbb u pun suke review cafe/restaurants.

chill!

Nisa Menaip said...

@Dea

yupp
mmg sgt yummy :)

Nisa Menaip said...

@Bulan

best kannn
:D

Nisa Menaip said...

@Miza Yusof

yupp suka coklat :D

Nisa Menaip said...

@sarah mohamad

hehhee
try jgn x try~

Nisa Menaip said...

@kaizen

ahhaha terjahhh
:P

Nisa Menaip said...

@twinkle twinkle

ahhaha sedappp :D

Nisa Menaip said...

@shah-kayrul

ahahha
memang terliur la jwb nye
:P

Nisa Menaip said...

@Alan

memang sedapp!!
:D

Nisa Menaip said...

@faa rosli sulaiman

hahaha
koi ni pun orang belanja..
kalau x, mmg x mmpu pon
:P

Nisa Menaip said...

@efa

hehe
pegi la try nnt
:P

Nisa Menaip said...

@perondajaketbiru74

cuba.. jgn x cuba..
:)

Nisa Menaip said...

@Faa Eryna

sangat sedap!!
:P

Nisa Menaip said...

@nurul ain

strawberry tu mmg superb, dik. hehe

btw thankss
:)

Nisa Menaip said...

@yana ashalina

hehehe nnt u try la dear :)

Nisa Menaip said...

@*cimOt*

yupp sgt besh!

Nisa Menaip said...

@Biela Yusoff..

ahahha saya ni pon org yg belanja :P

Nisa Menaip said...

@*i E J a*

memang sedap dear..
nnt u g la try
:)

Nisa Menaip said...

@sYafIk-wAy

nnt pegi la try.

Nisa Menaip said...

@Woofer Storm

hehehe
g la mkn
:P

Nisa Menaip said...

@Qarl

hehehe
sekali sekala i keluar makan, i review la ckit2 psl restoran tuh. hehe
xde lah review ape sgt pon, just cerita psl i mkn ape
:D

Myvitrd said...

wah sedpnya makan.. tak ajak abg darkbatman ke?.. hehehe

DanieL AdiE said...

Singgah2 sini..

wah2...coklat itu nmpk sgt sedap...

NisaAdnan said...

wahh betnye bestnye. nak jugak ^^

ChEnTa HaTi ZaTi said...

SiNgGaH RoNdA RoNdA..
SaYa TaG aWaK..
JeMPuT BuaT :)

http://mynameiszati.blogspot.com/2011/03/aksesori-mak-enon-giveaway.html

Nisa Menaip said...

@Myvitrd

ahhaha
darkbatman??
haaa lain kali :P

Nisa Menaip said...

@DanieL AdiE

hehehe
yupp
sedappp..
nnt adie try la :)

Nisa Menaip said...

@NisaAdnan


heeeeeeeeeeee
nak beli sendiri :P
heee joking2
^,^

Nisa Menaip said...

@ChEnTa HaTi ZaTi

thanks for the tagging :)

ohh ddy said...

nice outfit. like it. :)