Tuesday, March 15, 2011

Nak jugak merasa strawberry celup coklat macam Dato’ Siti Nurhaliza tuuuu….

 

IMG_2019

Yeahhh alhamdulillah rezeki aku lagi. Kali ni? One Utama lagi. Hahaha sorry guys, dua tiga minggu ni aku dengan my sayang Myra tak tahu nak lepak mana… Dan oh ye aku baru tahu kat OU ade Theobroma Chocolate Lounge yang sangat best! Banyak cokelat semestinyeee :D

 

IMG_2017

IMG_2092

Kat kedai ni ade jugak jual kek dan coklat. Tapi aku tak beli ah. Aku nak try Strawberry Sensation di atas. Haaa macam Dato’ Siti Nurhaliza makan dengan Dato’ K tuh…. Strawberry yang dicelup dengan coklat memang superb beb!

 

IMG_2024Fairlady Frappe & Iced Tea

 

IMG_2032Spaghetti Alla Carbonara – kuah creamy yang sangat best dan hirisan daging yang lembut memang menambah rasa!

 

IMG_2094Yang ada cream tuh Fairlady Frappe jugak, yang sebelah dia aku tak ingat la pulak namanye. Dua-dua memang best okeh! Kalau fairlady tu lebih kurang macam ice blended chocolate, yang sebelah dia tu pulak perasa vanilla.

 

IMG_2095Huiiii tu dia Myra sayang dah kekenyangan. Hohohoo…

 

IMG_2030Seriously coklat dia sangat sedap! Bagi peminat coklat macam aku, memang best lah dapat makan nih! Hehehee…

 

IMG_2111

And yes, simple aje untuk malam tuh… wearing a green top (I love it!) yang aku beli masa garage sales kat belakang rumah aku. Hekhekhek… Jaket tu pon sama, my usual skinny pants, shawl from AsyaZain Shop and gladiator-like heels. Lepas ni nak pergi lagi, nak makan spaghetti!!! :)

 

sign NISA


49 comments:

  1. da pernah mkn kat situ.mmg best!

    ReplyDelete
  2. sedaplah. sukanya dapat makan coklat :)

    ReplyDelete
  3. tak boleh tahan tengok strawberry cicah coklat tuu. next terus nak try sini jugak. hihi

    ReplyDelete
  4. ooooo....

    da tkar tmpt lepak.....

    *OU tu dkat ngan rmh...leh terjah kak nisa...

    ReplyDelete
  5. menjejeh air liur aku tengok makanan kat sini

    ReplyDelete
  6. wahhh..lepak tmpat org2 kaya yek aok..

    koi xmampu nie..

    kedai mamak jew..

    hahahaha

    ReplyDelete
  7. waah...sedapnya like2 coklat gak ah...nak gak la cmtu huhu

    ReplyDelete
  8. nmpk menyelerakan nanti nak try out..

    ReplyDelete
  9. okay, lapar. hoi hoi. sedap kottt

    ReplyDelete
  10. kak nisa,terliur kite dibuatnye tengok gambo2 tuh..aishh~ especially strawberry tuh..tak menahan langsung..haha xD

    btw,kak nisa comel :)

    ReplyDelete
  11. owhemji !
    strawberry+coklat
    faveret ever~
    hehe

    terliur tgk nisa mkn..
    nyumnyum ^^

    ReplyDelete
  12. beshnyerrrr..coklat tu bikin leleh oh!!

    ReplyDelete
  13. cam best je..nak gak..kak nisa belanja ekk..hehe

    ReplyDelete
  14. sys nisa . na cket . tliur . kitew tgok ! ermmmm . dap2 . .

    ReplyDelete
  15. waah bestnye , nak jugak . hehe

    ReplyDelete
  16. been there many times...

    hi cik nisa!

    my very first time ere. cool blog especially sbb u pun suke review cafe/restaurants.

    chill!

    ReplyDelete
  17. @faa rosli sulaiman

    hahaha
    koi ni pun orang belanja..
    kalau x, mmg x mmpu pon
    :P

    ReplyDelete
  18. @nurul ain

    strawberry tu mmg superb, dik. hehe

    btw thankss
    :)

    ReplyDelete
  19. @Qarl

    hehehe
    sekali sekala i keluar makan, i review la ckit2 psl restoran tuh. hehe
    xde lah review ape sgt pon, just cerita psl i mkn ape
    :D

    ReplyDelete
  20. wah sedpnya makan.. tak ajak abg darkbatman ke?.. hehehe

    ReplyDelete
  21. Singgah2 sini..

    wah2...coklat itu nmpk sgt sedap...

    ReplyDelete
  22. wahh betnye bestnye. nak jugak ^^

    ReplyDelete
  23. SiNgGaH RoNdA RoNdA..
    SaYa TaG aWaK..
    JeMPuT BuaT :)

    http://mynameiszati.blogspot.com/2011/03/aksesori-mak-enon-giveaway.html

    ReplyDelete
  24. @Myvitrd

    ahhaha
    darkbatman??
    haaa lain kali :P

    ReplyDelete
  25. @NisaAdnan


    heeeeeeeeeeee
    nak beli sendiri :P
    heee joking2
    ^,^

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay