Monday, March 14, 2011

Moh le kita try ayam penyet!

Haaa ini entry lagi busuk. Haha gambar dah lama kot… Baru la terhegeh-hegeh nak update! Haha.. Kitorang decide nak pergi Giant baru yang berdekatan dengan Klang Sentral tuh.

IMG_0813

Ni lah muda mudi sekarang nih. Bukan nak ingat jalan. Nak pergi Klang Sentral aje pon.. beria bebenor la si Famey dengan Iejam membelek GPS device tuh! Hohoo.. padahal kitorang nak pergi Wisma SANI, nak buat interview sikit dengan orang kat situ untuk assignment.

Tapi malang nye GPS device Proton tu hampeh takleh guna. Harap je pakai Inspira. Ooppss! Tetibe. Hahaha jangan marah ye Famey. Hek hek hek~ Lepas buat assignment, kitorang pergi la kat Giant baru yang ade kat situ.. Sekali takde foodcourt! Gila ke GIANT takde foodcourt. Ape lagi, mamat magic nih dok ngidam ayam penyet pulak!

 

IMG_0844

Inilah Hyzry Famey a.k.a. abang magic, kali ni group Corporate Communication dia join aku, Iejam & Myra. Dia kalau bergambor memang suke buat muke pailang (samseng). Haha.. sempat lagi trick aku pakai kad magic beliau tuh. Ish ish ishh…

 

IMG_0831

Haaa tu dia boss group kami, Iejam. Bersama dengan beliau ialah Myra my sayang. Hohohooo… Ohh ye Iejam tengah pegang sushi tuh. Konon-konon nak main suap-suap lak dengan Myra kan. Hohohooo~

 

IMG_0851

Yeahhh ni dia hidangan ayam penyet dan juga udang salut tepung ape tah. Hahaaa… Oh ye, memang ada tiga aje hidangan sebab aku tak order. Aku tak makan ayam penyet. Bukan sebab tak sedap, tapi aku tak makan pedas. Iejam dengan Myra kata sambal dia pedas-giler-gua-cakap-sama-lu ~ Hohoo..

 

IMG_0862Aku makan sushi aje. Auwww my favorite!! Huhuhuuu….

 

 

sign NISA


26 comments:

  1. adushhh! makanan makanan! sedap2 belake!

    ReplyDelete
  2. rugilah nisa, ayam penyet sedap tauuu. huaa, i gile suka samball yang pedas!!

    ReplyDelete
  3. lapar..baca time tengahari plak...btw...guna gambar nisa dgn zuhry buat entry..haha...cekidaut,.

    http://hazrilhafiz.blogspot.com/2011/03/gambar-panas-pasangan-yang-buat-blogger.html

    ReplyDelete
  4. errrrrr...nisa!! Lapar la :| gulp..nak jgk!

    ReplyDelete
  5. uishhh! meleleh air liur baca entri ni!!!hihi
    well great entry!! mira suka! ;)

    ReplyDelete
  6. ouh..klang sentral..saya tau..saya tau di mana...
    hehe..poyo plak kan..
    sushi tue sedap x nisa?..
    ayam penyet dy mmg menarik.. ;D

    ReplyDelete
  7. alamak! nisa xmakan pedas??? jage suara eh?huhu

    ReplyDelete
  8. woot2...terus lapar la...sedap benor tgknya ah huhu

    ReplyDelete
  9. wah2 ! terliur da neyh . . . na cket . cuap2 la cpt . hmmm i likeeeee .

    ReplyDelete
  10. ishk teringin pulak nak makan sushi.

    ReplyDelete
  11. oh yeah..
    ayam penyet di giant..
    sedap seh...
    bagi saye sambal nye xde la pedas..
    bese aje..
    haha...
    tempat paling dekat nak beli barang di giant n tesco...
    sebab sye belaja kt puncak alam..
    pastu asal area situ gak pn..
    hehehe

    ReplyDelete
  12. AYOYO RUGI LA TA MAKAN NASI AYM PENYT TUHH. SEDAP GILERR TAU ^^

    ReplyDelete
  13. ayam penyet ni, dah ernah try..tp, tak suke..hehee

    tp, tgk gambar kamu post tu, cam sedap sgt jer...

    ReplyDelete
  14. aku pun tak tahan pedas,tp bantai je mkn ayam penyet.tkyh mkn smbal tu..hehe

    ReplyDelete
  15. alamak, bestnye ayam penyet...

    ReplyDelete
  16. klu nk tahu disebabkn ayam penyek la sy 3 ari berturut-turut ulang alik g tndas..xtahan pedas sgt..huhu..

    ReplyDelete
  17. siang td baru mkn aym penyet.. =)

    ReplyDelete
  18. nisa nisa nisa..jom...

    join contest kt blog sunflower..

    dah tagged dh..

    umealong.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. dah sambung lagi cita tadi..ahaha..sorry again guna gambar xgtw dulu

    http://hazrilhafiz.blogspot.com/2011/03/gambar-panas-blogger-darkbatman-dan.html

    ReplyDelete
  20. @Nurul Iman Rosman : hehehe yuppp semua nye sedap :)

    @Faa Eryna : heheh memang sedap.. tp nisa gastrik, so x mkn pedas :)

    @HafizRahman.com : heheh oke sy akan pergi melawat blog anda :)

    @sarah mohamad : yupppp sedap!

    @Fakhrul1409 : haha beli sendiri :P

    @Mira Amirudin : hehehe mira suke ye pasal makanan :)

    @qucachahir : hehhe bg org yg suke sushi mcm sy, of cos laa sy akan ckp sushi tu sedap! :)

    @miss aisya : haha mane ade jaga suara, jaga perut ajee :P

    @efa : hahah kalau tgh lapar, ape pun nmpk sedap :)

    @*i E J a* : hahaha kalau nak ayam penyet sila la mintak kat kwn2 sy tuh :P

    @Gnie@SimplyStyle : hehe yupp sedap tp sy x makan :(

    @sueRAFE : hahahaha makan jgn x makan :P

    @Aku shj : beli sendiri. allalalaaa :P gurau jek. hehe

    @hana : hehehe mungkin awk oke kpt dgn pedas. eehhe sbb tu rasa x bape pedas, kot?

    @Arez Razin : ye sedapppp :D

    @NisaAdnan : hehehe sy x mkn ayam penyet wuuu~

    @Mr. Swift : haaa lapar yek, pegi crik ayam penyet sekarang! ahakss :D

    @lieya orange M.I. : kesedapan ayam penyet ni bergantung pd tempat kot, ade yg best, ade yg x best?

    @Nem0 o0h Nem0 : ouhhh hahaha~

    @erra syahira : haaaa tu lah kalau x tahan pedas mmg perut meragam.. huhu

    @Rozana Razali : whaa really? katne? best x ayam penyet dia?

    @sunflower n cinderella moden.. : thanks for the invite :)




    @HafizRahman.com : heheh akan terjah :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay