Friday, March 11, 2011

Menang contest warna-warni? Whaaaa terbeliak biji mata!

ALHAMDULILLAH… aku baru aje lepas study subjek Economics serba sedikit. Nak study lebih-lebih pun aku tahu mana kemampuan aku. Huhu so aku dah berusaha, aku berserah aje lah esok. InsyaAllah takkan lah aku tak boleh jawab langsung kan? (Statement sedapkan hati)

Oke this post should be a simple one sebab aku pon dah nak tidor… Oke ingat lagi tak entry penyertaan aku dalam Contest Color Your Life? Aku join sebab hadiah dia sangat menarik! Iaitu pemenang boleh request barangan handmade daripada penganjur contest, iaitu Cik Ween Gorgeous kita. Dah lah comel, pandai jahit pulak tu.

Ohh dan aku saje belek dashboard blogger aku, then aku nampak update pasal pemenang contest ni….

 

color

WHOAAAA . . . !!! Tak sangka betul aku terpilih sebagai pemenang! Wahahaaa sangat terharu, terkejut dan buat terbeliak biji mata aje! Ahaks….

Nak baca lebih lanjut mengenai keputusan contest, sila lah rajinkan diri klik gambar di atas… Ohh ye.. aku pulak pening nak mintak apa untuk hadiah nanti.. Yelah, hadiah tu nanti dijahit sendiri oleh Cik Ween Gorgeous, so takut menyusahkan beliau pulak. Takpe takpe.. esok akan daku PM beliau untuk bagitahu decision aku :)

 

Thanks a lot to Cik Ween sebab pilih aku sebagai pemenang. Alhamdulillah!

(P/S : Aku rasa aku berkenan pulak dengan baju ini ! Ahaks)

 

sign NISA

45 comments :

Wafiy Suzly said...

tahniah diucapkan pada nisa
btw memang smart lah gambar tu dan sesuai sangat dengan kontess tu
i am ur silent reader. tapi yang ni tak jadi silent dah, haha.
selalu ramai gila komen, maleh la den nak komen sama, baca aja.
ni malam ni aku sensorang..

nurul_atiqah said...

tahniah nisa..
well deserved...
:))

Mr. Swift said...

Tahniah! Tahniah! Tahniah!

Ahaha. XD

mysara said...

wah..congratz nisa..:)

kasih dania said...

congratss nisa..=) =) suka ur style..=)

nnti dtg blog, nisa kena tag..=) =)

Faziera said...

congrats nisa!! ^__^

ZACK ENTRY said...

tahniah! :)

zuk zuhaiza said...

WAAA.TAHNIAHHHH

Dea said...

woww...tahniah!!...:P

♥NuR SyAFiQah♥ said...

pergh..mng lg :)
congrats

sarah mohamad said...

tahniah tahniah nisa :)

/Dayah/nurul/dayak said...

tahniah! bertuahnya :)

Nurul dot..dot..dot said...

waaa.congrats!! memang colourful ^ ^

Cik Nursya said...

memang warna warni abis... pe2 pon, tahniah..!

NisaAdnan said...

wahhh bestnya^^ congrate :)

shearasol said...

mmg meriah dan warna-warni =)

farid fizi said...

wahai blogger yg cun...hrp dpt bantu sy wat blog mcm awk..;)

farmys said...

WAH.. TAHNIAH!!

menang BESAR punya..

Pycah Abd Rahim said...

wah ! tahniah kak nisa :)

syamimi fatin said...

wah, tahniah nisa... baju yg nisa suka tu ween tu buat sndiri ke? mmg gorgeous..... :D

diyana said...

tahniah3 nisa..memang warna warni tu..^^

kasih dania said...

congrats nisa...like ur styles..=) ajrkan nnti ye..heheh

nisa, awk kena tag..nnti dtg jenguk blog saye ye..=) =)

Azreen Zunairah said...

tahniah nisa !!! nisa memang patut menang pun..dahlah cantik..kreatif plak tuh..huhuhuhu

cik nur said...

tahniah nisa...

memang cun lah..heeee

Anonymous said...

perghh..mmg kalerful laa...

kalau kalah xtau nk cakap apa..haha

-org RTM-

twinkle twinkle said...

tahniah akk ;D

♥sophie♥ said...

nice :)

nurul ain said...

wah,tahniah kak nisa ^^

Nisa Menaip said...

@Wafiy Suzly

hehee
thankss!!
and thanks again sbb jd silent reader!
:D

Nisa Menaip said...

@nurul_atiqah

thankss!!

Nisa Menaip said...

@Mr. Swift

tenkiu!
tenkiu!
tenkiu!

ahahahah~
:D

Nisa Menaip said...

@shearasol

ehhehe
nama nye la color your life contest kan..
kena lah warna warni :P

Nisa Menaip said...

@farid fizi

heheheh bukan sy yang hias blog sy~

Nisa Menaip said...

@syamimi fatin


heheheh yuppp~

Nisa Menaip said...

@kasih dania

thanks..
insyaAllah dear :)

Nisa Menaip said...

@Azreen Zunairah

hehehe biasa2 aje nih :D

Nisa Menaip said...

@Anonymous

ehhehe
kalau kalah pon xpe...
adat pertandingan :)

Nisa Menaip said...

@mysara

@kasih dania

@Faziera

@ZACK ENTRY

@zuk zuhaiza

@Dea

@♥NuR SyAFiQah♥

@sarah mohamad

@/Dayah/nurul/dayak

@Nurul dot..dot..dot

@Cik Nursya

@NisaAdnan

@farmys

@Pycah Abd Rahim

@diyana

@cik nur

@twinkle twinkle

@♥sophie♥




THANKS A LOT FOR THE WISHES DEARESTS!!
sangat sangat menghargainye....
:)
you guys are my strength in blogging~
ALHAMDULILLAH rezeki menang contest setelah sekian lama x join contest :)

ween said...

nisaaa x susah pun la ween mmg teringin sgt nak tgk org lain pakai hasil jahitan ween :) tp harap nisa boleh sabar sikit dgn ween kalau ween lambat siapkan ur request, yela skrg hujung minggu je ween sempat menjahit. huu. nisa request je anyhing yg ween dah pena jahit ok? xsabar nak jahit something for u dear! :)

Syafiq Rosli said...

wah tahniah2..:)

Syafiq Rosli said...

wah tahniah2..:)

HafizRahman.com said...

huiiyyyoo..macam macam kaler...patut la menang ...=)

Nisa Menaip said...

@ween

oke dear.. thankss a lot :D

Nisa Menaip said...

@Syafiq Rosli

thankss
:D

Nisa Menaip said...

@HafizRahman.com

ahaha
nama nye la contest utk kaler2
:P