Friday, March 11, 2011

Menang contest warna-warni? Whaaaa terbeliak biji mata!

ALHAMDULILLAH… aku baru aje lepas study subjek Economics serba sedikit. Nak study lebih-lebih pun aku tahu mana kemampuan aku. Huhu so aku dah berusaha, aku berserah aje lah esok. InsyaAllah takkan lah aku tak boleh jawab langsung kan? (Statement sedapkan hati)

Oke this post should be a simple one sebab aku pon dah nak tidor… Oke ingat lagi tak entry penyertaan aku dalam Contest Color Your Life? Aku join sebab hadiah dia sangat menarik! Iaitu pemenang boleh request barangan handmade daripada penganjur contest, iaitu Cik Ween Gorgeous kita. Dah lah comel, pandai jahit pulak tu.

Ohh dan aku saje belek dashboard blogger aku, then aku nampak update pasal pemenang contest ni….

 

color

WHOAAAA . . . !!! Tak sangka betul aku terpilih sebagai pemenang! Wahahaaa sangat terharu, terkejut dan buat terbeliak biji mata aje! Ahaks….

Nak baca lebih lanjut mengenai keputusan contest, sila lah rajinkan diri klik gambar di atas… Ohh ye.. aku pulak pening nak mintak apa untuk hadiah nanti.. Yelah, hadiah tu nanti dijahit sendiri oleh Cik Ween Gorgeous, so takut menyusahkan beliau pulak. Takpe takpe.. esok akan daku PM beliau untuk bagitahu decision aku :)

 

Thanks a lot to Cik Ween sebab pilih aku sebagai pemenang. Alhamdulillah!

(P/S : Aku rasa aku berkenan pulak dengan baju ini ! Ahaks)

 

sign NISA


45 comments:

  1. tahniah diucapkan pada nisa
    btw memang smart lah gambar tu dan sesuai sangat dengan kontess tu
    i am ur silent reader. tapi yang ni tak jadi silent dah, haha.
    selalu ramai gila komen, maleh la den nak komen sama, baca aja.
    ni malam ni aku sensorang..

    ReplyDelete
  2. tahniah nisa..
    well deserved...
    :))

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Tahniah! Tahniah!

    Ahaha. XD

    ReplyDelete
  4. congratss nisa..=) =) suka ur style..=)

    nnti dtg blog, nisa kena tag..=) =)

    ReplyDelete
  5. memang warna warni abis... pe2 pon, tahniah..!

    ReplyDelete
  6. mmg meriah dan warna-warni =)

    ReplyDelete
  7. wahai blogger yg cun...hrp dpt bantu sy wat blog mcm awk..;)

    ReplyDelete
  8. WAH.. TAHNIAH!!

    menang BESAR punya..

    ReplyDelete
  9. wah, tahniah nisa... baju yg nisa suka tu ween tu buat sndiri ke? mmg gorgeous..... :D

    ReplyDelete
  10. tahniah3 nisa..memang warna warni tu..^^

    ReplyDelete
  11. congrats nisa...like ur styles..=) ajrkan nnti ye..heheh

    nisa, awk kena tag..nnti dtg jenguk blog saye ye..=) =)

    ReplyDelete
  12. tahniah nisa !!! nisa memang patut menang pun..dahlah cantik..kreatif plak tuh..huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. tahniah nisa...

    memang cun lah..heeee

    ReplyDelete
  14. perghh..mmg kalerful laa...

    kalau kalah xtau nk cakap apa..haha

    -org RTM-

    ReplyDelete
  15. wah,tahniah kak nisa ^^

    ReplyDelete
  16. @Wafiy Suzly

    hehee
    thankss!!
    and thanks again sbb jd silent reader!
    :D

    ReplyDelete
  17. @shearasol

    ehhehe
    nama nye la color your life contest kan..
    kena lah warna warni :P

    ReplyDelete
  18. @Anonymous

    ehhehe
    kalau kalah pon xpe...
    adat pertandingan :)

    ReplyDelete
  19. @mysara

    @kasih dania

    @Faziera

    @ZACK ENTRY

    @zuk zuhaiza

    @Dea

    @♥NuR SyAFiQah♥

    @sarah mohamad

    @/Dayah/nurul/dayak

    @Nurul dot..dot..dot

    @Cik Nursya

    @NisaAdnan

    @farmys

    @Pycah Abd Rahim

    @diyana

    @cik nur

    @twinkle twinkle

    @♥sophie♥




    THANKS A LOT FOR THE WISHES DEARESTS!!
    sangat sangat menghargainye....
    :)
    you guys are my strength in blogging~
    ALHAMDULILLAH rezeki menang contest setelah sekian lama x join contest :)

    ReplyDelete
  20. nisaaa x susah pun la ween mmg teringin sgt nak tgk org lain pakai hasil jahitan ween :) tp harap nisa boleh sabar sikit dgn ween kalau ween lambat siapkan ur request, yela skrg hujung minggu je ween sempat menjahit. huu. nisa request je anyhing yg ween dah pena jahit ok? xsabar nak jahit something for u dear! :)

    ReplyDelete
  21. huiiyyyoo..macam macam kaler...patut la menang ...=)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay