Friday, March 25, 2011

Mampu ke aku naikkan 10 entry hari ni???

Yeahhh mood swing ke hape?? Bangun pagi mata bengkak, kepala berdenyut-denyut, badan kesejukan. Ouhhh aku tetido atas lantai malam tadi. Wuuuuu sadisnye… Tapi aku bangun ni dengan azam.. Saja nak buat rajin sikit dengan blog aku. Ye laaa dah hampir dua bulan kot blog aku suram aje…

Update kurang! Ranking dalam Alexa jatuh! Komen takde. Follower kecewa. Perrgghhh bagi seorang blogger macam aku, benda-benda macam ni memang mengecewakan.. Hohooo betul-betul blogger laa aku ni..

Oke gambar di bawah ni menjelaskan azam aku hari ni…

IMG_2795

Yeahhhh aku nak buat 10 entry!! Hari ni!! Ye dalam satu hari ni mampukah aku naikkan 10 entry??? Huiiii aku tengah cabar diri sendiri nih!!

Kalau aku mampu buat, alhamdulillah… Kalau tak mampu, takpe next time aku cuba lagi gigihh!!!

Yeahhh korang sume please wish me luck! Hohohooo… Bye bye… jumpa dalam entry pertama CABARAN 10 ENTRY dalam masa sejam okeh? Ohh ye, aku cabar diri aku untuk naikkan 10 entry dalam masa satu hari ni idea daripada blogger SENGAL ZONE.

 

sign NISA

20 comments :

Ujang9897 said...

wow wow wow..

Syafiq Rosli said...

cnfrm bleh lah..hehe

nuraitul said...

10 entri..??fuh..tinggi cita-cita..xpe..mesti boleh pnya..chaiyok chaiyok nisa.. :)

qucachahir said...

gud luck nisa..saya teruja sama kamu..hehe.. ;D

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

mantap2..kena lawan ni...nak buat 10 setengah..hahaha

fyna said...

waaaa...hebat2..
gud luck...

Mfs said...

pergh..10 tuh!! hope cik nisa kita berjaya..huhu

Amiera Hilton said...

chaiyok chaiyok nisa! hehe :)

storyfromme said...

good luck :)

Nyza Nurul said...

wish u luck dear!

KyêrulL said...

Wow! GOOD LUCK!! anda pasti berjaya eeewww skemanya HAHAHA.. tiba² okbai :p

Nurul Afifah said...

chaiyok..!

cikcleopatra said...

waaahhh..semoga berjaye lah nisa oi!!hee..

CahayaCintaIlahi said...

chaiyok2.. ;)

Nisa Menaip said...

THANKS SEMUA YANG WISH GOODLUCK..

KORANG BILA LAGI NAK BUAT 10 ENTRY SATU HARI?? EHHEHEE

Izyan Masri said...

KONFIRM BOLEH.KAMON BAYBEH :D

nur anis said...

wah..berjiwa kental..:)

darxniq said...

caiyok!!

sherah said...

pergh 10 entry kau nisa?haha aku 2 3 entry pon kedek2 hehe good luck!aku nak buat camni gak a nanti hehe.memang tak tinggal laptop a ni kalau 10 entry wkwkwkw.makan lapptop mandi laptop semua depan ni haa XD

Deeyaudeen Sabri said...

ngeh ngeh.. adeh.. kay, mesti boleh buat lg bgus dari abg udin ni. :D hehe. aja aja fighting ! :D