Sunday, March 27, 2011

Mamak aje laa yang termampu…

 

IMG00127-20110322-2150

Bila balik Temerloh, semua best! Makan masakan mak hari-hari, mau gemuk aku kalau cukup seminggu! Hoooo abes selama berbelas tahun aku hidup nih tak gemuk-gemuk pulak aku duk rumah?? #errrrrrr

Bukan itu masalahnya… bila sampai Temerloh bersamaan dengan kemungkinan untuk aku online adalah tipis. Apatah lagi meng-update blog! Online pon pakai henset, twitter nak refresh lembab giler. Dan kadang-kadang tweet secara agresif boleh menyebabkan ia stuck kejap. #eerrgghhh!!!

So, kedai mamak yang terdekat aje laa yang jadi mangsa untuk aku lepak, minum-minum dan yang paling penting… ONLINE! Aku beli the o ais segelas dua, lepas tu lepak laa kat situ sampai dua tiga jam.. Dalam dua tiga jam aku kat situ sempat laa aku publish entry-entry yang aku siap-siap simpan dalam draf.

So (lagi) … time macam ni laa kedai mamak itu tampak berharga di mata aku. Wahaha!!

# Ohh ye dalam gambar tu adik aku yang nombor 7. Yaaa suka kan kamera. Macam aku!

 

sign NISA

31 comments :

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

like sister like little sister ..

ehh ? betol ke ayat nie ? hehe

fasha said...

ramai nye adik beradik :D

budingyun said...

kualiti kedai mamak sekarang tak macam dulu la..

Anis Adila Aris said...

macam kenal je kedai mamak tu..
di Temerloh ke skang?

puteraduyong said...

wah...dah lama berpisah ngan mamak... talak 3... ;)

storyfromme said...

mamak pon jadi la.

sYafIk-wAy said...

ikan patin mari.hehe

tieha ismail said...

temerloh? mamam gulai tempoyak ikan patin...nyummy~

Izyan Masri said...

WAAAH.HABIS SEMUA MAMAK KAT TEMERLOH SIS NISA SINGGAH NANTI :D

Cik Nursya said...

roti canai telur satu!!

Pycah Abd Rahim said...

mamak pun sodap kak nisa :))

Syafiq Rosli said...

wah..dah smpi temerloh ye..

faa rosli sulaiman said...

pas nie kalo koi balik ajak koi oke?!

faa rosli sulaiman said...

pas nie kalo koi balik ajak koi oke?!

faa rosli sulaiman said...

nnt koi kat temerloh ajak koi oke!

hehehehe

Nisa Menaip said...

@❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤

"like sister like little sister .."

pon boleyyy :D

Nisa Menaip said...

@fasha

ahahha yup :D

Nisa Menaip said...

@budingyun

yup..
itu tak dinafikan..

Nisa Menaip said...

@Anis Adila Aris

nope..
skrg dah kat shah alam :D

Nisa Menaip said...

@puteraduyong

ahahaa
alahaiii
nape sampai talak 3 tuu :P

Nisa Menaip said...

@storyfromme

haha
mamak pon boleyyy :D

Nisa Menaip said...

@sYafIk-wAy

haha yeaaaa...
ikan patin :D

Nisa Menaip said...

@tieha ismail

yeapppp
gulai tempoyak ikan patin terbaekkk :D

Nisa Menaip said...

@Izyan Masri

eyhhh xdelahhh..
satu jee :D

Nisa Menaip said...

@Cik Nursya

roti canai telur siapppp!
:P

Nisa Menaip said...

@Pycah Abd Rahim

yeppp
ade kedai mamak yg sedap :D

Nisa Menaip said...

@Syafiq Rosli

nope...
ade je kat SA nih...

Nisa Menaip said...

@faa rosli sulaiman

kalau aok balik koi ajak g e-station laa
:D

ria said...

nisa ader brp org adik beradik nie? ?

Nisa Menaip said...

@ria

ade 8..
hehee

maceklala said...

HAHAHA, KARMA ENN. K,NISA KT MANE SKANG NEY? UNISEL KAH? RUMAHKAH?