Sunday, March 27, 2011

Mamak aje laa yang termampu…

 

IMG00127-20110322-2150

Bila balik Temerloh, semua best! Makan masakan mak hari-hari, mau gemuk aku kalau cukup seminggu! Hoooo abes selama berbelas tahun aku hidup nih tak gemuk-gemuk pulak aku duk rumah?? #errrrrrr

Bukan itu masalahnya… bila sampai Temerloh bersamaan dengan kemungkinan untuk aku online adalah tipis. Apatah lagi meng-update blog! Online pon pakai henset, twitter nak refresh lembab giler. Dan kadang-kadang tweet secara agresif boleh menyebabkan ia stuck kejap. #eerrgghhh!!!

So, kedai mamak yang terdekat aje laa yang jadi mangsa untuk aku lepak, minum-minum dan yang paling penting… ONLINE! Aku beli the o ais segelas dua, lepas tu lepak laa kat situ sampai dua tiga jam.. Dalam dua tiga jam aku kat situ sempat laa aku publish entry-entry yang aku siap-siap simpan dalam draf.

So (lagi) … time macam ni laa kedai mamak itu tampak berharga di mata aku. Wahaha!!

# Ohh ye dalam gambar tu adik aku yang nombor 7. Yaaa suka kan kamera. Macam aku!

 

sign NISA


31 comments:

  1. like sister like little sister ..

    ehh ? betol ke ayat nie ? hehe

    ReplyDelete
  2. kualiti kedai mamak sekarang tak macam dulu la..

    ReplyDelete
  3. macam kenal je kedai mamak tu..
    di Temerloh ke skang?

    ReplyDelete
  4. wah...dah lama berpisah ngan mamak... talak 3... ;)

    ReplyDelete
  5. temerloh? mamam gulai tempoyak ikan patin...nyummy~

    ReplyDelete
  6. WAAAH.HABIS SEMUA MAMAK KAT TEMERLOH SIS NISA SINGGAH NANTI :D

    ReplyDelete
  7. pas nie kalo koi balik ajak koi oke?!

    ReplyDelete
  8. pas nie kalo koi balik ajak koi oke?!

    ReplyDelete
  9. nnt koi kat temerloh ajak koi oke!

    hehehehe

    ReplyDelete
  10. @❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤

    "like sister like little sister .."

    pon boleyyy :D

    ReplyDelete
  11. @puteraduyong

    ahahaa
    alahaiii
    nape sampai talak 3 tuu :P

    ReplyDelete
  12. @tieha ismail

    yeapppp
    gulai tempoyak ikan patin terbaekkk :D

    ReplyDelete
  13. @faa rosli sulaiman

    kalau aok balik koi ajak g e-station laa
    :D

    ReplyDelete
  14. nisa ader brp org adik beradik nie? ?

    ReplyDelete
  15. HAHAHA, KARMA ENN. K,NISA KT MANE SKANG NEY? UNISEL KAH? RUMAHKAH?

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay