Thursday, March 17, 2011

Makan lagi??!! Jom pekena makanan India Utara pulak?

Haaaa gambor busuk lagi! Adehh.. ni la jadinye kalau dok menangguh-nangguh update entry. Entry ni patutnye aku update selepas entry pergi kenduri kat rumah Uncle Jalal.

Nak dijadikan cerita, selepas kenduri tu, kami stuck dalam jammed, agak lama.. hampir sejam jugaklah. Then kami ke Stesen Komuter Putra, hantar salah seorang housemate ke situ. Then tuan rumah terus ajak singgah mana-mana kedai untuk minum petang.

 

IMG_1860Taraaa inilah tuan rumah, Patrick Star yang baik hati nak belanja kitorang hi-tea.

 

IMG_1861Restoran HYDERABAD yang terletak bersebelahan dengan The Mall, dekat PWTC tuuu…

 

IMG_1866

IMG_1870

Muka aku dan para housemate yang naik dengan Patrick hari tu. Yang lain naik kereta sendiri. Memang tak jangka tuan rumah nak belanja minum petang. Hohooo….

Memandangkan kami semua masih kenyang makan kat kenduri tu, so kitorang tak order makanan berat-berat sangat… Aku try butter naan dia.. sedap okeh! Lembut dan berlemak nyum~nyum~

IMG_1891

IMG_1895Fruit salad platt mejadi pilihan housemate yang lain. Buah-buahan segar dan sejuk memang superb!

 

IMG_1887Dah tuh, mereka order pulak triple chocolate cake dan mocha almond fudge.

 

IMG_1893Dari kiri : Chocolate Milk Shake – Strawberry Milk Shake – Lime Juice – Apple Juice

 

IMG_1905

Muka tak semenggah aku malu malu meow nak habiskan chocolate milk shake. Bukan apa, minumannye memang sedap pekat berkrim, tapi manis oiii!! Pengidap kencing manis diingatkan supaya berhati-hati ye! Hohohoo…

Thank you Patrick tuan rumah baik hati nak belanja minum petang. Fuhhhh tengahari dan petang perut aku terisi. Mintak-mintaklah aku berjaya naikkan berat badan! Hohoo.. Daaa~

 

sign NISA


28 comments:

  1. akak??cmne nk add akak jd friend erk ??

    ReplyDelete
  2. sedap nya. paling tal boleh tahan tengok kek tuu. uwwwuuuu :)

    ReplyDelete
  3. wuaargghh terliur makanan2 tu semua :)

    ReplyDelete
  4. kek tu buat air liur sy meleleh...

    ReplyDelete
  5. cake tu nampak yummeh! kecur air liur. hehe

    ReplyDelete
  6. cake sangat nyummy!!! makan lagi makan lagiii ;)

    ReplyDelete
  7. i xnk komen pasal makanan...

    i cuma nk ckp,suka tgok u pakai baju kurung...
    SWEET..haha

    -org RTM-

    ReplyDelete
  8. haha, bpe kg nak naik ni nisa.?

    ReplyDelete
  9. mknan india utra?? woww sedap!!

    ReplyDelete
  10. kak nisa sgt sgt sgt chomel :D

    ReplyDelete
  11. @ecah

    hahaaa tak timbang la pulak..
    haha
    :P

    ReplyDelete
  12. @Nem0 o0h Nem0

    sedappp
    tp still kenyang..
    so x merasa la briani dia..

    ReplyDelete
  13. pergh...sedap2..baru2 ni makan makanan arab..best gak..hehe

    ReplyDelete
  14. tuan umah blanje.. mmg puas ati kot..

    ReplyDelete
  15. @iqbalhakimi

    nisa penah rasa makanan arab. best gak :D

    ReplyDelete
  16. @niDa

    ahahha
    kalau org blanja sume bnda pon sedap :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay