Friday, March 25, 2011

Lady Gaga dan Christina Aguilera nak jual rumah dorang la.. Ada sesiapa nak beli???

ENTRY 7 : Cabar Diri Naikkan 10 Entry Hari Ini

Aku ternampak berita ni kat Yahoo.com .. fuiyooooo bapak laaaaaaa gah rumah dua bintang popular nih, Lady Gaga dan Christina Aguilera. Tapi Lady Gaga aku tak berapa berkenan dah sebab lagu beliau yang orang duk kata ade unsur iluminati sume tuh.

So bila kita was-was kita buat apa?? Kita jauh kan yee.. Tapi dalam entry ni bukan laa aku nak dok citer pasal iluminati kah.. apa kah.. saja nak tunjuk gambor rumah dorang.. Lawa giler kot…

 

LADY GAGA

Rumah yang Lady Gaga nak jual ni bernilai 4.5 juta dollar ye.. so korang pandai-pandai la convert sendiri nilainye ke dalam nilai Ringgit Malaysia. Hoohooo ade sesapa yang mampu beli rumah ni kat dia???

Huiii tak payah cakap la kan.. Bukan main rumah beliau besar tak hengat!! Interior design nye bukan main lagi bercitarasa tinggi. Maklumlahhh… Lady Gaga kan banyak duit….

 

CHRISTINA AGUILERA

Lagu Christina Aguilera yang paling aku suka ialah aku Beautiful. Haha tetibe :P Rumah yang dia nak jual pulak berharga 6 juta dollar. Rumah agam beliau terletak di kawasan Los Angeles.

Haaa sesapa yang beli mana tahu berjiran laa korang dengan para artis dan jutawan-jutawan Amerika kannnn.. HOHOOOO…

Huiii ini baru ruang tamu! Kalau bilik tidur? Bilik air? Bilik lepak? Bilik karaoke? Ehhhh nak jugak karaoke tu eyh!  AHAHA….

 

Tapi moden macam mana pun, besar macam pun rumah dorang nih, rumah Kelly Clarkson jugak yang aku suka :

Rumah ni hmmm.. entah lah.. macam tenang je aku rasa. Hahahaa!!! Ouhh ye rumah ni nak dijual dengan harga 1.5 juta dollar. Errr murah la sikit kan? Hahahaa!!!

 

SUMBER : Google dan Real Estate Yahoo!

 

sign NISA

18 comments :

Izyan Masri said...

RUMAH DAH MENGALAHKAN HOTEL =.='

Dawa said...

nisa kalau minat tengok rumah lawa-lawa, jemput la singgah Ekspresi Ruang, blog saya :)

puterinuraqiliah said...

aiyooo..maynyak mahal!

illianiAriffin said...

rumah nak di jual sbb xde org duduk walaupun cantek..(bg kat aku!!)

Syafiq Sora said...

Esok jugak nak pg beli. Siapa nak satu? hehehehe :P

::blog anak jawer:: said...

pergh...rumah bukan main besar...

BTW...jom BW pasal si GAGA ni...masuk paper malaysia ari ni...

http://airzone09.blogspot.com/2011/03/apahal-si-lady-gaga-nak-marah-malaysia.html

EJA said...

rumah ka dewan ni?huhu

muhammadsiddiq said...

rumah kampung pun bes jugak
=D

ainaamy said...

rumah kelly clarkson simple . ! love it :)

Nisa Menaip said...

@Izyan Masri

ahhaha tahuu xpe :D

Nisa Menaip said...

@Dawa

hehe selalu je singgah tapi x tinggal jejak :)

Nisa Menaip said...

@puterinuraqiliah

hahah tahuuu xpe..

Nisa Menaip said...

@illianiAriffin

ahhaha saya pon mauuu!!

Nisa Menaip said...

@Syafiq Sora

belikan saya satuuu :P

Nisa Menaip said...

@::blog anak jawer::

yupp umh besar giler kan...
duduk dengan sedara mara pon muat kot.

Nisa Menaip said...

@EJA

balai raya.
hahah :P

Nisa Menaip said...

@muhammadsiddiq

heheh yup..
betul jugak tu :)

Nisa Menaip said...

@ainaamy

yuppp suka rumah kelly!!