Sunday, March 27, 2011

Kenapa tak percaya itu facebook aku?

 

fb betulKlik untuk tumbesaran sihat dan kuat!

 

KENAPA? KENAPA?? Ohhhh kenapa masih ramai yang tak percaya akan kewujudan facebook akaun aku??? Kerana sebelum ni aku ade facebook yang nama Nisa Kay itu??

Kepada semua bloggers yang nak add, Nisa Menaip  tu memang facebook aku yang asli, genuine, tak palsu, sebenar, real! Huuuuu pening juga nak menjawab satu-satu.. Huhuuhuuu… mane pergi facebook Nisa Kay?? Ohhh ade, tapi private and confidential! Harap sangat sangat sangat supaya kalian memahami.

Dengan adanya facebook NISA MENAIP ni, aku rasa lagi senang aku nak promote blog, boleh join banyak group blogger kat facebook.. dan paling penting, senang nak berkomunikasi dengan para blogger.

Kalau nak tanya apa, just inbox aje oke? Tapi pastikan soalan yang anda nak tanya tu RELEVAN la ye… jangan tanya soalan yang bukan-bukan, atau tanya soalan yang sememangnye tak perlu dijawab pon. Oh ye.. kalau ada yang mesej kat inbox semata-mata nak “berkenalan lebih rapat” atau nak jadi “teman tapi mesra” ke ape, sesungguhnye orang macam ini tidak akan dilayan sama sekali…

Termasuklah mesej-mesej yang mengandungi soalan terlalu peribadi atau just nak korek rahsia atau nak stalk. Sorry ye, aku tak layan. hehehee… kalau nak add, klik gambar kat bawah :

Oke.. dah percaya dah sekarang? Hehe oke bai :D

 

sign NISA


13 comments:

  1. alahai.. macam mana kalau tak ada facebook ?? :P

    ReplyDelete
  2. dah add kamu nisa..cepat approve..hehe

    ReplyDelete
  3. paham je kalau nisa rasa nak buat sebagai private tu. hehe. apa2 pon mmg FB ni medium penting untuk promosi blog

    ReplyDelete
  4. da add jgk...aprve ea nisa cumill.. ^_^

    ReplyDelete
  5. dah add & thanx for accept .. hehehe :)

    ReplyDelete
  6. mule kurang pcye tpi skrng dh pcye sbb sri tye psal tdung tuhh :DD

    ReplyDelete
  7. heheh
    add la kalau sudi. ehehhe

    ReplyDelete
  8. dear :)
    gambar coooooomel giler. hihi

    ReplyDelete
  9. nampak laen muke yg pich speak mata tu hee :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay