Sunday, March 27, 2011

Kenapa tak percaya itu facebook aku?

 

fb betulKlik untuk tumbesaran sihat dan kuat!

 

KENAPA? KENAPA?? Ohhhh kenapa masih ramai yang tak percaya akan kewujudan facebook akaun aku??? Kerana sebelum ni aku ade facebook yang nama Nisa Kay itu??

Kepada semua bloggers yang nak add, Nisa Menaip  tu memang facebook aku yang asli, genuine, tak palsu, sebenar, real! Huuuuu pening juga nak menjawab satu-satu.. Huhuuhuuu… mane pergi facebook Nisa Kay?? Ohhh ade, tapi private and confidential! Harap sangat sangat sangat supaya kalian memahami.

Dengan adanya facebook NISA MENAIP ni, aku rasa lagi senang aku nak promote blog, boleh join banyak group blogger kat facebook.. dan paling penting, senang nak berkomunikasi dengan para blogger.

Kalau nak tanya apa, just inbox aje oke? Tapi pastikan soalan yang anda nak tanya tu RELEVAN la ye… jangan tanya soalan yang bukan-bukan, atau tanya soalan yang sememangnye tak perlu dijawab pon. Oh ye.. kalau ada yang mesej kat inbox semata-mata nak “berkenalan lebih rapat” atau nak jadi “teman tapi mesra” ke ape, sesungguhnye orang macam ini tidak akan dilayan sama sekali…

Termasuklah mesej-mesej yang mengandungi soalan terlalu peribadi atau just nak korek rahsia atau nak stalk. Sorry ye, aku tak layan. hehehee… kalau nak add, klik gambar kat bawah :

Oke.. dah percaya dah sekarang? Hehe oke bai :D

 

sign NISA

13 comments :

Bella Ayub said...

alahai.. macam mana kalau tak ada facebook ?? :P

♥NuR SyAFiQah♥ said...

dah add kamu nisa..cepat approve..hehe

NynaMysarah said...

okk da add :)

Junaidiey said...

ok... dah add!!
jangan x approve pula k..
hihihi...

Blog post: Senarai bloggers yang mencuri

Dawa said...

paham je kalau nisa rasa nak buat sebagai private tu. hehe. apa2 pon mmg FB ni medium penting untuk promosi blog

yayalicious said...

da add jgk...aprve ea nisa cumill.. ^_^

Cik Awan Dyana :) said...

dah add & thanx for accept .. hehehe :)

sri juju said...

mule kurang pcye tpi skrng dh pcye sbb sri tye psal tdung tuhh :DD

Nizam said...

orite...da add.. ;)

Nisa Menaip said...

heheh
add la kalau sudi. ehehhe

sarah mohamad said...

dear :)
gambar coooooomel giler. hihi

Nisa Menaip said...

@sarah mohamad

hehehe thankss~

nadiah izahar said...

nampak laen muke yg pich speak mata tu hee :)