Sunday, March 6, 2011

Kena terjah dengan blogger masa tengah syok shopping.

Haaa dalam ENTRY YANG INI aku  dah letak pesanan sikitttt kat bahagian bawah, yang aku ade bertemu dengan seorang blogger semasa di Times Square…

Ahah!! Dalam banyak banyak blogger, blogger yang manakah telah menerjah aku dengan jayanya??? Hohohoo… alert betol mata beliau, ingatkan takde sape laa nampak aku tengah jakun memilih gelang pada hari itu. Haha sekali kantoi derr… Kantoi…

 

IMG_1465

Kan aku dah cakap derrr… jakun gilers la aku memilih gelang… Semua bling bling… Naik juling mata aku. Amoi yang jual gelang ni pulak kalau boleh semua dia nak kasi aku try… Haihhh… tak tahu betol lah aku nak pilih macam mana… Sudahnya aku pilih dua set! Hah amik kau. Ahakss….

Lepas tu, kejakunan aku disaksikan oleh seorang blogger yang kebetulan ada jugak kat Times Square uh. Adess malu malu miaw aku ditegur beliau.. Muka macam familiar lah.. Betol lah! Puas aku perah hotak aku untuk berfikir. Huhuuu…

 

IMG_1459

TARAAAAA…. Beliau adalah ADZ RAZALI … Patut lah macam familiar giler! Aku pon follow blog beliau meyh! Ahaks… Tapi otak aku neh lembab sangat nak memproses. Sudahnye, aku lak gi tanya dia nama dia.. Hohooo tak malu meyh aku :P

Aku bukan sengaja tak cam dia meyh.. Ye lah, selama ni tengok dia dalam gambar pon alahai comel nye… Lepas tu jumpa depan-depan, jujur aku cakap muka dia nampak jauh lebih muda lah!

 

IMG_1460

Haaaa mesra-mesraan lak kami kan kan kan. Jangan jelesh ye. Ahaks… Thanks kat Adz Razali yang tegur aku.. Hehehee aku ni kalau dah keluar jalan-jalan ke Times Square atau Sungei Wang memang tak sedar diri dah. Haha… maklumlah sekali dah jejak kaki sure la nak membeli dan membelah apa yang patut kan kan kan :D

So kengkawan.. moh le ramai-ramai kita terjah blog Adz Razali . . . Hehehee ouhh ye jangan lupa singgah blogshop beliau, klik sini cepat . Banyak aksesori menarik dan ada jugak barangan lain.. Tadi aku dok usha usha laarrr blogshop beliau, harga gerenti murah dan berpatutan! Korang taknak ke? Rugi oiii… so pergi terjah blogshop LE BEAU MONDE milik Adz Razali sekarang!! Yeahhh :D

 

sign NISA


36 comments:

  1. biasa la.
    kn femes.
    so orang kenal la NK
    :p

    ReplyDelete
  2. cantik header awak..boleh design utk saya satu..hehe..

    ReplyDelete
  3. kak nisa,,xtdo lg?

    ish3.hoho.

    lps ni nak kna rjin lepak kt situ2 la.hoho

    ReplyDelete
  4. btw tq nisa siap promote blogshop lagi.. =P

    ReplyDelete
  5. nisa ni kalau tgk dressing biru muda ada blend2 pink ngan hitam ni, rasanya kalau terserempak dr blkg pon bley agak. trademark tu :)

    ReplyDelete
  6. pas ni tunggu aku plak terjah ko k...hehehe

    ReplyDelete
  7. wahh dah macam artis dah nisa kay lo ni..nway, lawa lah shawl tu!!

    ReplyDelete
  8. wah2 pasni bolela ajak lepak times square :P

    ReplyDelete
  9. @miss aisya

    ahahaha mane ade artis..
    shawl tu dr sini : http://www.modishmodehouse.com/

    ReplyDelete
  10. kpd blogger2 sekalian alam kak nisa kay rajin lepak kt TS so ap lg..terjah laju2 kalo nmpk beliau....
    wahahahaha

    ReplyDelete
  11. syioknye...jd blogger skrg pun da bleh femes..tk pyh jadik artiskan..

    ReplyDelete
  12. bgtaw sumer blogger bia kak nisa x sng nk shopping..wahahaha
    guro jer...

    ReplyDelete
  13. tet!! Bukti nisa feymes..... cbe sy yg lalu..... klo d yg tgur pun tukang sapu tu.... "tepi lah dik, acik menyapu ni!"

    adeih~~

    ReplyDelete
  14. Kalau pegi Sg Wang n TS for sure mata jadi rambang..
    semua benda kalau boleh nak beli =P

    ReplyDelete
  15. amboi.. bukan main lagi ye siap kene terjah.. EB join segmen abg ben.. letak nama nisa.. minta izin ye

    ReplyDelete
  16. wahahaha...
    nk kco kak nisa nnt...agk2 nmpk kak nisa kt TS sy nk sergah akak...

    ReplyDelete
  17. syok nye akak tu. nak jgak lpak ngn kak nisa !!! hehehe. tp tiyah terpkse akur ,tiyah duk jauh. kat temeloh pon blom tntu lg bole jupe. huhu :[

    ReplyDelete
  18. nasib la duduk jauh dari kl n shah alam.klo x..dah lama ak terjah nisa :)

    ReplyDelete
  19. FEEWIIT, KALAU FAA JUMPA NISA, JERITT JE NAMA NISAA ;) haha

    ReplyDelete
  20. BLe la saya PlaK nak jumPe nIsa kaY..nak JUmpe2..hehe

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay