Sunday, March 6, 2011

Kena terjah dengan blogger masa tengah syok shopping.

Haaa dalam ENTRY YANG INI aku  dah letak pesanan sikitttt kat bahagian bawah, yang aku ade bertemu dengan seorang blogger semasa di Times Square…

Ahah!! Dalam banyak banyak blogger, blogger yang manakah telah menerjah aku dengan jayanya??? Hohohoo… alert betol mata beliau, ingatkan takde sape laa nampak aku tengah jakun memilih gelang pada hari itu. Haha sekali kantoi derr… Kantoi…

 

IMG_1465

Kan aku dah cakap derrr… jakun gilers la aku memilih gelang… Semua bling bling… Naik juling mata aku. Amoi yang jual gelang ni pulak kalau boleh semua dia nak kasi aku try… Haihhh… tak tahu betol lah aku nak pilih macam mana… Sudahnya aku pilih dua set! Hah amik kau. Ahakss….

Lepas tu, kejakunan aku disaksikan oleh seorang blogger yang kebetulan ada jugak kat Times Square uh. Adess malu malu miaw aku ditegur beliau.. Muka macam familiar lah.. Betol lah! Puas aku perah hotak aku untuk berfikir. Huhuuu…

 

IMG_1459

TARAAAAA…. Beliau adalah ADZ RAZALI … Patut lah macam familiar giler! Aku pon follow blog beliau meyh! Ahaks… Tapi otak aku neh lembab sangat nak memproses. Sudahnye, aku lak gi tanya dia nama dia.. Hohooo tak malu meyh aku :P

Aku bukan sengaja tak cam dia meyh.. Ye lah, selama ni tengok dia dalam gambar pon alahai comel nye… Lepas tu jumpa depan-depan, jujur aku cakap muka dia nampak jauh lebih muda lah!

 

IMG_1460

Haaaa mesra-mesraan lak kami kan kan kan. Jangan jelesh ye. Ahaks… Thanks kat Adz Razali yang tegur aku.. Hehehee aku ni kalau dah keluar jalan-jalan ke Times Square atau Sungei Wang memang tak sedar diri dah. Haha… maklumlah sekali dah jejak kaki sure la nak membeli dan membelah apa yang patut kan kan kan :D

So kengkawan.. moh le ramai-ramai kita terjah blog Adz Razali . . . Hehehee ouhh ye jangan lupa singgah blogshop beliau, klik sini cepat . Banyak aksesori menarik dan ada jugak barangan lain.. Tadi aku dok usha usha laarrr blogshop beliau, harga gerenti murah dan berpatutan! Korang taknak ke? Rugi oiii… so pergi terjah blogshop LE BEAU MONDE milik Adz Razali sekarang!! Yeahhh :D

 

sign NISA

36 comments :

~Kirin Selama Perak~ said...

biasa la.
kn femes.
so orang kenal la NK
:p

iz @ aako89 said...

cantik header awak..boleh design utk saya satu..hehe..

Raihana Izzati said...

kak nisa,,xtdo lg?

ish3.hoho.

lps ni nak kna rjin lepak kt situ2 la.hoho

Rozana Razali said...

selebetnya budak adzrazali tu..

Mr. Swift said...

Untunglah. HAHAHA

Rozana Razali said...

btw tq nisa siap promote blogshop lagi.. =P

Dawa said...

nisa ni kalau tgk dressing biru muda ada blend2 pink ngan hitam ni, rasanya kalau terserempak dr blkg pon bley agak. trademark tu :)

ahmad endo said...

pas ni tunggu aku plak terjah ko k...hehehe

miss aisya said...

wahh dah macam artis dah nisa kay lo ni..nway, lawa lah shawl tu!!

Fika Rozaidi said...

wah2 pasni bolela ajak lepak times square :P

Nisa Menaip said...

@~Kirin Selama Perak~

ahahah xde nyeee~

Nisa Menaip said...

@iz @ aako89

ni pon org lain designkan.

Nisa Menaip said...

@Raihana Izzati

ahaha
lepak jgn x lepak :P

Nisa Menaip said...

@Rozana Razali

haha mane ade selebetnyeee~

Nisa Menaip said...

@Mr. Swift

ahaha untung2~

Nisa Menaip said...

@Rozana Razali

most welcome dear :D

Nisa Menaip said...

@Dawa

ahahaha thankss :D

mysara said...

wah..popularnyer nisa..hehe

Nisa Menaip said...

@ahmad endo

ahahaha ok2~

Nisa Menaip said...

@miss aisya

ahahaha mane ade artis..
shawl tu dr sini : http://www.modishmodehouse.com/

Nisa Menaip said...

@Fika Rozaidi

insyaAllah dear,..

kaizen said...

kpd blogger2 sekalian alam kak nisa kay rajin lepak kt TS so ap lg..terjah laju2 kalo nmpk beliau....
wahahahaha

ayucinta said...

syioknye...jd blogger skrg pun da bleh femes..tk pyh jadik artiskan..

Nisa Menaip said...

@kaizen

ahhaha leh lak buat pngumuman,..

Nisa Menaip said...

@kaizen

ahhaha leh lak buat pngumuman,..

Nisa Menaip said...

@ayucinta

hahhaa mne de femes meyh
:P

kaizen said...

bgtaw sumer blogger bia kak nisa x sng nk shopping..wahahaha
guro jer...

Nisa Menaip said...

@kaizen

ahahahaha gtu lak...
:P

sembil9n said...

tet!! Bukti nisa feymes..... cbe sy yg lalu..... klo d yg tgur pun tukang sapu tu.... "tepi lah dik, acik menyapu ni!"

adeih~~

farhana said...

Kalau pegi Sg Wang n TS for sure mata jadi rambang..
semua benda kalau boleh nak beli =P

Encik Blogger said...

amboi.. bukan main lagi ye siap kene terjah.. EB join segmen abg ben.. letak nama nisa.. minta izin ye

kaizen said...

wahahaha...
nk kco kak nisa nnt...agk2 nmpk kak nisa kt TS sy nk sergah akak...

budak selamber said...

syok nye akak tu. nak jgak lpak ngn kak nisa !!! hehehe. tp tiyah terpkse akur ,tiyah duk jauh. kat temeloh pon blom tntu lg bole jupe. huhu :[

TINA said...

nasib la duduk jauh dari kl n shah alam.klo x..dah lama ak terjah nisa :)

Faa Eryna said...

FEEWIIT, KALAU FAA JUMPA NISA, JERITT JE NAMA NISAA ;) haha

Dalila said...

BLe la saya PlaK nak jumPe nIsa kaY..nak JUmpe2..hehe