Tuesday, March 22, 2011

Huiiiii tengok wayang dengan siapa tu?? Hek hek…

Haaaa macam yang korang dah baca dalam entry review Hikayat Merong Mahawangsa yang aku buat hari tu, hari ni meh laa nak cerita something. Hahahaa.. 


199603_190763514294911_100000837917556_392439_5785456_n
Hohhhh saje kasi panas. Hahaha ini bukan gambar terlampau macam Bro Framestone buat tuh yeh. Hohooo… Haa agak-agak dah leh teka ke tak? Haha sekali lagi aku rasa tak ada motif pon aku nak suruh korang teka.



200055_190763420961587_100000837917556_392438_537360_n

HAH !! Nahhh tengok! Nahhhh tengok!! Korang memang suke gambor panas macam goreng pisang ni kan. Hek hek hek~ Saje je posing maut kat tempat beli popcorn. Hahaha posing maut ke??



IMG_2433

Ko tengok!!! Ko tengok!! Dia boleh la pulak gelakkan aku sebab aku suke buat muke depan kamera. Haiyohhh sampai hati ye Encik Darkbatman gelakkan daku.. Sob sob~



IMG_2428

Haaa ni lah buktinye kami bukan keluar tengok wayang berdua-duaan ye. Jangan salah faham. Eiiittt?? Kan mula-mula tadi aku dah tepek gambor ade Myra sekali??? Nampak tuh, 6 keping tiket okeh! Enam keping untuk enam orang lah. Kawan-kawan yang lain sekadar lepak kat tepi aje dok tengok aku aje yang excited nak amik gambor.


Encik Darkbatman, anda pasrah je la ye? Aku memang suke amik gambor, tak kesah lah masa nak masuk wayang ke, masa nak keluar ke. Hahaa…. Oh ye, aku pandang kamera lain, Darkbatman pandang kamera lain. Fuiyoo fuiyoo ramai nye yang merelakan diri nak jadi photographer malam tu. Hek hek~



sign NISA

32 comments:

  1. hihi.. comel la korang bergambar berdua neh. bagai pinang dibelah 14 pulak hahaha..

    ReplyDelete
  2. darkbatman awal2 lg post psl tgk wyg ni pg td. hehe

    ReplyDelete
  3. tak soh teka pon da tau sape..
    kehkehkeh..

    ReplyDelete
  4. comel la korang hehe :p
    *sebenanye teringin * :(

    ReplyDelete
  5. nak sakit tekak lg sekali boleh? ehem ehemmmmm :D

    ReplyDelete
  6. comel pulak sis nisa pakai spec.first time tengok :D

    ReplyDelete
  7. sweetla kak nisa....ngn darkbatman..

    ReplyDelete
  8. @Aisya Rahim

    saye ponggg sakit tekak
    uhukkk uhukk..
    :P

    ReplyDelete
  9. @Izyan Masri

    ahahah
    yekeee first time tgk??
    sbb sblum ni penah je post gmbr pkai spec :P

    ReplyDelete
  10. ehem..bestnyer ade yg meneman..

    ReplyDelete
  11. suke tengok nisa pakai spek tu :D cumel la ....

    ReplyDelete
  12. best la korang~~hihi
    btw u r so sweet

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay