Tuesday, March 22, 2011

Huiiiii tengok wayang dengan siapa tu?? Hek hek…

Haaaa macam yang korang dah baca dalam entry review Hikayat Merong Mahawangsa yang aku buat hari tu, hari ni meh laa nak cerita something. Hahahaa.. 


199603_190763514294911_100000837917556_392439_5785456_n
Hohhhh saje kasi panas. Hahaha ini bukan gambar terlampau macam Bro Framestone buat tuh yeh. Hohooo… Haa agak-agak dah leh teka ke tak? Haha sekali lagi aku rasa tak ada motif pon aku nak suruh korang teka.



200055_190763420961587_100000837917556_392438_537360_n

HAH !! Nahhh tengok! Nahhhh tengok!! Korang memang suke gambor panas macam goreng pisang ni kan. Hek hek hek~ Saje je posing maut kat tempat beli popcorn. Hahaha posing maut ke??



IMG_2433

Ko tengok!!! Ko tengok!! Dia boleh la pulak gelakkan aku sebab aku suke buat muke depan kamera. Haiyohhh sampai hati ye Encik Darkbatman gelakkan daku.. Sob sob~



IMG_2428

Haaa ni lah buktinye kami bukan keluar tengok wayang berdua-duaan ye. Jangan salah faham. Eiiittt?? Kan mula-mula tadi aku dah tepek gambor ade Myra sekali??? Nampak tuh, 6 keping tiket okeh! Enam keping untuk enam orang lah. Kawan-kawan yang lain sekadar lepak kat tepi aje dok tengok aku aje yang excited nak amik gambor.


Encik Darkbatman, anda pasrah je la ye? Aku memang suke amik gambor, tak kesah lah masa nak masuk wayang ke, masa nak keluar ke. Hahaa…. Oh ye, aku pandang kamera lain, Darkbatman pandang kamera lain. Fuiyoo fuiyoo ramai nye yang merelakan diri nak jadi photographer malam tu. Hek hek~



sign NISA

32 comments :

Halen said...

hihi.. comel la korang bergambar berdua neh. bagai pinang dibelah 14 pulak hahaha..

saya bukan tomato said...

oopss kantoi sudah... :P

Dawa said...

darkbatman awal2 lg post psl tgk wyg ni pg td. hehe

akmalhilmi said...

tak ajak
huhu

APi said...

tak soh teka pon da tau sape..
kehkehkeh..

sab said...

bf nisa yek?

bieha-chan :) said...

comel la korang hehe :p
*sebenanye teringin * :(

Miza Yusof said...

comel :) hehe

Aisya Rahim said...

nak sakit tekak lg sekali boleh? ehem ehemmmmm :D

Izyan Masri said...

comel pulak sis nisa pakai spec.first time tengok :D

Biela Yusoff.. said...

sweetla kak nisa....ngn darkbatman..

Azreen Zunairah said...

hehehehe sepadan gile lah !

qucachahir said...

suweet nisa...hehe.. =)

Nisa Menaip said...

@Halen

hahahaaa
belah 14 pon boleyyyy :P

Nisa Menaip said...

@saya bukan tomato

hahaaa
kantoiiii..
alamakk lari :P

Nisa Menaip said...

@Dawa

ahaaaaa
tu laa pasal :P

Nisa Menaip said...

@akmalhilmi

ahahahaha
bukan aku yg plan :P

Nisa Menaip said...

@APi

ahahaha
pandaiiii~

Nisa Menaip said...

@sab

errrrrrrrrrrrr
ahhahaha!!!

Nisa Menaip said...

@bieha-chan :)

ahaha
teringin ape tu :P

Nisa Menaip said...

@Miza Yusof

ahaaa
:P
tenkiuu~

Nisa Menaip said...

@Aisya Rahim

saye ponggg sakit tekak
uhukkk uhukk..
:P

Nisa Menaip said...

@Izyan Masri

ahahah
yekeee first time tgk??
sbb sblum ni penah je post gmbr pkai spec :P

Nisa Menaip said...

@Biela Yusoff..

errr
haha!!
tenkiu :D

Nisa Menaip said...

@Azreen Zunairah

hek hekkk~

Nisa Menaip said...

@qucachahir

ahaaaa
thankss :D

ecah said...

ehem..bestnyer ade yg meneman..

Nisa Menaip said...

@ecah

ahahha beramai2 tauuu
:P

khaizarien said...

suke tengok nisa pakai spek tu :D cumel la ....

Nisa Menaip said...

@khaizarien

thanks dear :D

amalina said...

best la korang~~hihi
btw u r so sweet

Nisa Menaip said...

@amalina

thank you so much my dear :)