Thursday, March 17, 2011

Hari ni aku . . .

 

IMG_2576

Hari ni aku pergi Watsons. Heh, itu pun nak cerita ke? Haiyohh.. Hari ni aku beli SEBAMED Liquid Face & Body Wash. Produk ni memang bagus okeh. Boleh guna buat cuci muka, cuci badan. 2 dalam 1 beb. Tapi sebotol 200ML berharga dalam lingkungan RM20.00 ke RM25.00.

Tapi produk ni ekonomikal, tak payah guna banyak sangat untuk mencuci. I mean cuci muka la. Dan produk ni tak mengandungi sabun sangat. So memang tak berbuih mana pun, jangan pulak korang pergi pam liquid tu banyak-banyak! Dulu aku pakai SEBAMED ni, dari form 3 sampai form 5. Memang best! Jerawat pun segan-segan jek nak hinggap kat muka aku masa tuh. Hohohoo.. masuk universiti aje, gatal-gatal tukar produk lain. Abes muke gerutu macam jalan tar. Oke sekarang berpacaran balik sama SEBAMED.

Maskara 4U2 Extreme. Myra dah beli dulu. Memang best! Aku sudah jatuh cinta. So aku beli jugak lah. Harga pun tak ada mahal mana. Tak sampai RM20.00 pun.

Bedak  kompak Maybelline Clear Smooth Extra. Sebelum ni aku try bedak Garnier Skin Naturals. Tak sesuai kot dengan kulit aku? Kering giler ahh kulit aku bila pakai bedak Garnier nih. Lepas tu bedak dia tak tahan lama. Aku ada je bedak muka Maqui Miracle Lancome, tapi malas pakai. Sayang wooo.. dah la dapat free. Barang mahal tuh, sapa nak bagi kan? Kan???

Oh ye, saya ahli Watsons membercard. SEKALI LAGI, perlu ke aku cerita??? Arrgghhhh!!!

 

IMG_2579

Dan hari ni aku nak study Reasearch Methodologies. Huuu LAST PAPER okeh! Walaupun semester ni memang terumbang-ambing, serabut dan macam-macam lagi, aku kena habiskan jugak.

Atas beberapa sebab aku agak down dengan semester ni, dengan diri aku sendiri dan banyak perkara lain. I feel lost. What am I going to do? Bodoh betul tanya macam ni sekarang sebab masa semakin suntuk. Aku tak ada masa nak tanya-tanya lagi. Aku kena lakukan!

STUDY LAH. BYE.

 

sign NISA

48 comments :

y u y u Z u l a i k h a said...

Study studyyy ^^

fasha said...

mmg bgus eh sebamed ? nak try jugaklh.

Muhammad Khairul Fahmi said...

wahh..nak try tu produk..hihi..
btw..gud luck sis 4 ur last paper =)

cik eira said...

good luck nisa :)

topimagine said...

huhu.. orang pompuan suke menghabeskan duit pasl bnda cm ni.. haha :)

fyezah hasbullah said...

good luck sis nisa dengn exam .. weee~~~

c i [k] j e L i t a said...

study 2 gud luckkk !

Halen said...

i wish u a gud luck nisa.. :)

cik hani said...

jgn malas2 study ye...

gud luck utk exam...

sueRAFE said...

gud luck kak nisa<3

Nurul dot..dot..dot said...

chaiyok!! study leklok ^ ^

ardinihumaira said...

:) nak try jugalah mascara tu

erra syahira said...

bedak compact pe yg best ek..skrg pkai bedak in2it..nk try pakai yg len plak..

ueya megami said...

huhu eh kite pon pakai sebamed jugak.n this produts sangat bagus okey!!good luck exm! =)

Adeela Azhar said...

hey darl :)
wish u luck !

follow my blog :
http://adeelaohlala.blogspot.com

sea_lavender said...

gud luck exam =)

niDa said...

research subjek yg sakiit... x suke x suke...

Mr.B[e]ave[R] said...

chaiyok...gud luck

azie said...

gud luck dear! do the best k sweety.. =))

zOeY zAu YaH said...

study rajin.kekalkan pointer yg cemerlang tu~

toyolkiut said...

untie TK pun pkai sebamed.. katanya mmg molek utk kulit sensitif.. tp TK x pnh cuba la..
yg garnier tu TK xleh pkai produk ia, gatal2 la..

cik ery said...

research methodology?? errr..lupe sudey.. 3 years ago kot amek subjek tu =p

Amirrah Zawani said...

sebamed.. ermm nak try gak lah nti.. muka suka tumbuh jerawat,, tp time nk period la =_=

Woofer Storm said...

jgn tnsion2 sis,cool sellu..tu ptg^^

Nisa Menaip said...

@y u y u Z u l a i k h a

ahhaha
exam dah habess :P

Nisa Menaip said...

@fasha

yuppp
sebamed bagus :)

Nisa Menaip said...

@Muhammad Khairul Fahmi

heheh try laa..
sebamed ni boleh pakai utk laki n perempuan :)

Nisa Menaip said...

@cik eira

thanks :D

Nisa Menaip said...

@topimagine

ahahha
girls consider it as necessity :)

Nisa Menaip said...

@fyezah hasbullah

tenkiu2
:)

Nisa Menaip said...

@c i [k] j e L i t a

thanxx :D

Nisa Menaip said...

@Halen

terima kasehhh :D

Nisa Menaip said...

@cik hani

thanks a lot :D

Nisa Menaip said...

@sueRAFE

tenkiu there :D

Nisa Menaip said...

@Nurul dot..dot..dot

ahhaha thankss nurul sayangg :D

Nisa Menaip said...

@ardinihumaira

try la
:)

Nisa Menaip said...

@erra syahira

xtahu la..
ermmm nisa pon still mncari2 yg sesuai dgn kulit nehh~

Nisa Menaip said...

@ueya megami

heheh
yup2..
sebamed bagus kann :D

Nisa Menaip said...

@Adeela Azhar

thanks :D

Nisa Menaip said...

@sea_lavender

thankss :D

Nisa Menaip said...

@niDa

haaaaaaaaaa
tu laa pasal kann~

Nisa Menaip said...

@Mr.B[e]ave[R]

thankss :)

Nisa Menaip said...

@azie

thankss and will do :D

Nisa Menaip said...

@zOeY zAu YaH

hehee
thankss :D

Nisa Menaip said...

@toyolkiut

yuppp
mmg baguss :D

Nisa Menaip said...

@cik ery

ahahha research yg memeningkannn~

Nisa Menaip said...

@Amirrah Zawani

sama la kite..
hehee

Nisa Menaip said...

@Woofer Storm

heheh thankss :D