Wednesday, March 23, 2011

Goodbye home…

 

IMG_2629

Yes, goodbye home sweet home. Akan bertolak pulang ke Shah Alam 1 jam dari sekarang. Terlalu awal? Ya sangat awal ku rasakan. Sampainya di sini pada hari Isnin dan hari ni hari Rabu sudah kena bertolak pulang ke sana.

Ada urusan yang perlu aku pastikan selamat terjadi. Ada perkara yang tidak benarkan aku bersenang-lenang di kampung halaman. Maka dengan itu aku harus pulang.

Tiket baru beli tadi. Sekarang masa untuk menenangkan diri dengan duduk di kafe ini, minum jasmine tea yang menyegarkan dan semestinya…. ONLINE! Semoga perjalananku hari ini baik-baik sahaja.

 

IMG_2632

Heeee dah masuk tengahari ni, jom pekena Taiwan Snow Ice perisa Chocolate Ice. Terbaek woooo!!! Ais nye dikisar halus supaya lembut dan cair di atas lidah. Ditambah dengan chocolate syrup yang pekat dan berkrim. Nyummm~ Jemput makan ye :)

 

sign NISA


20 comments:

  1. sedap nye..
    meleh air liur ni,..
    da la tgh lapa....

    ReplyDelete
  2. jg diri ok .. moga semua baek2 dr temerloh ke s.alam dear ...

    ReplyDelete
  3. wow..! sedap..hehe..
    nisa post kat saya satu.. ;)

    ReplyDelete
  4. @qucachahir

    ahahah
    x dapek laa nak post..
    dah selamat berada dlm perut sy :P

    ReplyDelete
  5. HAMBOIII,NI YANG JELES TENGOK MAKAN2 NI :D

    ReplyDelete
  6. macam sedap jer taiwan snow ice tu..

    ReplyDelete
  7. ad kt uma pink lg ... tp dah masuk barang dlm kete :( mgkn ta smpt jmpe kay arini ..

    ReplyDelete
  8. uiii sedapnya Taiwan Snow Ice perisa Chocolate Ice tu. cafe mana ni..

    ReplyDelete
  9. wow...mcm sodapnye jek taiwan snow what.......hehehe..pjg bbenor nk taip..ngee...

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay