Wednesday, March 23, 2011

Goodbye home…

 

IMG_2629

Yes, goodbye home sweet home. Akan bertolak pulang ke Shah Alam 1 jam dari sekarang. Terlalu awal? Ya sangat awal ku rasakan. Sampainya di sini pada hari Isnin dan hari ni hari Rabu sudah kena bertolak pulang ke sana.

Ada urusan yang perlu aku pastikan selamat terjadi. Ada perkara yang tidak benarkan aku bersenang-lenang di kampung halaman. Maka dengan itu aku harus pulang.

Tiket baru beli tadi. Sekarang masa untuk menenangkan diri dengan duduk di kafe ini, minum jasmine tea yang menyegarkan dan semestinya…. ONLINE! Semoga perjalananku hari ini baik-baik sahaja.

 

IMG_2632

Heeee dah masuk tengahari ni, jom pekena Taiwan Snow Ice perisa Chocolate Ice. Terbaek woooo!!! Ais nye dikisar halus supaya lembut dan cair di atas lidah. Ditambah dengan chocolate syrup yang pekat dan berkrim. Nyummm~ Jemput makan ye :)

 

sign NISA

20 comments :

y u y u Z u l a i k h a said...

bab makan tu tak leh tahan niii!

Anis Nasri said...

sedap nye..
meleh air liur ni,..
da la tgh lapa....

..hizamirahim.. said...

wow.
nak sikit!
XD

Nisa Menaip said...

@y u y u Z u l a i k h a

ahaaa
ade lg entry pasal makan2 pasni :P

Nisa Menaip said...

@Anis Nasri

ahahha jom try :P

Nisa Menaip said...

@..hizamirahim..

nak ckit??
meh cni. ahakss :P

norien arshad said...

jg diri ok .. moga semua baek2 dr temerloh ke s.alam dear ...

qucachahir said...

wow..! sedap..hehe..
nisa post kat saya satu.. ;)

Nisa Menaip said...

@norien arshad

kak norin katne???

Nisa Menaip said...

@qucachahir

ahahah
x dapek laa nak post..
dah selamat berada dlm perut sy :P

Cik Nursya said...

meleleh tgk eskim,,

~Kirin Selama Perak~ said...

semoga selamat sampai
:)

ciknurlianazwa said...

bakal ke shah alam jugeee.hihi

Izyan Masri said...

HAMBOIII,NI YANG JELES TENGOK MAKAN2 NI :D

SingaJadian said...

macam sedap jer taiwan snow ice tu..

storyfromme said...

sedapnye tengok ais krim tu :)

norien arshad said...

ad kt uma pink lg ... tp dah masuk barang dlm kete :( mgkn ta smpt jmpe kay arini ..

Halen said...

uiii sedapnya Taiwan Snow Ice perisa Chocolate Ice tu. cafe mana ni..

chika said...

wow...mcm sodapnye jek taiwan snow what.......hehehe..pjg bbenor nk taip..ngee...

ardinihumaira said...

nyummmmmmmmmmmm!:)