Thursday, March 3, 2011

Gigih betol aku melukis hari ni! Yeahh!!

Yeaaa sebagaimana tajuk di atas, sebegitulah apa yang bakal aku tulis dalam entry kali ini. Cheittt bila baca balik ayat pertama kurasakan bebal sunggoh aku dalam tatabahasa. Okeh! Marilah menuju ke jalan yang benar, berbalik semula kepada matlamat aku nak tulis entry kali ini…

 

IMG_1946Klik gambor untuk tumbesaran lebih padu.

 

Yea bebeh! THANK YOU!! Demi nak ucapkan terima kasih aku pada kalian semua, aku yang penat sampai nak terlelap petang tadi sanggup tahan mata ni untuk lukis benda

alah ni. Demi nak cakap terima kasih kat you guys semua, aku yang tengah demam + pening kepala ni pon dok gigih la mewarna bak zaman tadika dulu kala….

ALHAMDULILLAH…. di sebalik dugaan yang Allah turunkan, ada juga DIA selitkan nikmat dan anugerah buat aku. Allah Maha Adil. Tidak akan DIA menguji hambanya melebihi kemampuan. Bersyukur sangat-sangat bila aku tengok sokongan padu yang tidak putus-putus.

Followers, readers, visitors, commentators, silent readers, anonymous haters, dan sesiapa sahaja yang datang, yang singgah, yang singgah yang jenguk atau yang apa-apa aje lah yang berkaitan dengan blog ni… Apa jua lah yang anda lakukan… aku sangat hargai dan bersyukur sebab ada jugak yang sudi pandang blog kudus ku ini…

Dan thanks a lot to these people yang ada mention nama aku or nama blog aku dalam entry dorang. JOM TERJAH :

 

sign NISA


28 comments:

  1. I love you kak nisa....!

    For real ni.

    jgn quit blogging taw;)

    ReplyDelete
  2. terima kasih NK sbb gigih jugak lukis3 utk followers readers NK :)

    ReplyDelete
  3. tengs coz mention my blog skali . act ,malu la ,blog gile cikai . ancus !!
    may ALLAH bless u kak . :]

    ReplyDelete
  4. hehe.. agak amatur lukisan tersebut.. haha :)

    ReplyDelete
  5. hehe bila nak promote blog kita pulak :P

    ReplyDelete
  6. ewahh kak nisa ada signature lah..smart!

    ReplyDelete
  7. @mahirahnazlim

    ehehhe sama2
    :D
    malu lah lukisan burok. hehehe~

    ReplyDelete
  8. @salemaziz

    ahahaha
    thanks...
    ni buruk je nih, sy x pndai lukis :D

    ReplyDelete
  9. @the queen

    ehehhe
    more thanks to you la dear.. sudi jugak tulis psl i. eeehehee
    :D

    ReplyDelete
  10. @topimagine

    ahhaha bukan agak amatur..
    memang AMATUR pon..
    ehhehe x pndai sgt lukis neh~

    ReplyDelete
  11. @atiqa :)

    ehhehe did u mention?
    kalau ade bgtahu la ye. nnt i credit to u balik.

    ReplyDelete
  12. nice drawing..
    just like me when i'm six years old..
    hehe..
    love that pic so much!

    ReplyDelete
  13. @siti maizurah ismail

    ahahha yuppp
    mmg lukisan ni mcm budak tadika aje. hohoo~

    ReplyDelete
  14. akak ? bce tak lg entry bru along ? die updte sal your lil girl la . comel adek kak . btw sape nme ?


    p/s - tlg wat tuto sal edit pic bole ? tiyah nak blaja .

    ReplyDelete
  15. @tiyah

    blog abg kite of cos la kite dah baca. nama dia hidayah.


    tuto edit gmbr? akak pon bljr dr blog lain. sorry ek dear, bukan xnak buat tuto.. tp kalau nak bljr leh g kat blog pegi kat blog yg ade buat editing n photograpy

    :)

    ReplyDelete
  16. eh eh , ada nama kita lahh :) tengss kak nisa

    don't quit blogging ehh :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay