Thursday, March 3, 2011

Gigih betol aku melukis hari ni! Yeahh!!

Yeaaa sebagaimana tajuk di atas, sebegitulah apa yang bakal aku tulis dalam entry kali ini. Cheittt bila baca balik ayat pertama kurasakan bebal sunggoh aku dalam tatabahasa. Okeh! Marilah menuju ke jalan yang benar, berbalik semula kepada matlamat aku nak tulis entry kali ini…

 

IMG_1946Klik gambor untuk tumbesaran lebih padu.

 

Yea bebeh! THANK YOU!! Demi nak ucapkan terima kasih aku pada kalian semua, aku yang penat sampai nak terlelap petang tadi sanggup tahan mata ni untuk lukis benda

alah ni. Demi nak cakap terima kasih kat you guys semua, aku yang tengah demam + pening kepala ni pon dok gigih la mewarna bak zaman tadika dulu kala….

ALHAMDULILLAH…. di sebalik dugaan yang Allah turunkan, ada juga DIA selitkan nikmat dan anugerah buat aku. Allah Maha Adil. Tidak akan DIA menguji hambanya melebihi kemampuan. Bersyukur sangat-sangat bila aku tengok sokongan padu yang tidak putus-putus.

Followers, readers, visitors, commentators, silent readers, anonymous haters, dan sesiapa sahaja yang datang, yang singgah, yang singgah yang jenguk atau yang apa-apa aje lah yang berkaitan dengan blog ni… Apa jua lah yang anda lakukan… aku sangat hargai dan bersyukur sebab ada jugak yang sudi pandang blog kudus ku ini…

Dan thanks a lot to these people yang ada mention nama aku or nama blog aku dalam entry dorang. JOM TERJAH :

 

sign NISA

28 comments :

Raihana Izzati said...

I love you kak nisa....!

For real ni.

jgn quit blogging taw;)

mahirahnazlim said...

terima kasih NK sbb gigih jugak lukis3 utk followers readers NK :)

salemaziz said...

da lame x lukis2!! nice la :D

the queen said...

tengs coz mention my blog skali . act ,malu la ,blog gile cikai . ancus !!
may ALLAH bless u kak . :]

topimagine said...

hehe.. agak amatur lukisan tersebut.. haha :)

zuk zuhaiza said...

ok..nak terjah mereka xD

atiqa :) said...

hehe bila nak promote blog kita pulak :P

Syafiq Rosli said...

all da best nisa..:)

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

wah cantek.ada bakat seni2 :)

miss aisya said...

ewahh kak nisa ada signature lah..smart!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Raihana Izzati

sob3~ terharu nyee...
thankss :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@mahirahnazlim

ehehhe sama2
:D
malu lah lukisan burok. hehehe~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@salemaziz

ahahaha
thanks...
ni buruk je nih, sy x pndai lukis :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@the queen

ehehhe
more thanks to you la dear.. sudi jugak tulis psl i. eeehehee
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@topimagine

ahhaha bukan agak amatur..
memang AMATUR pon..
ehhehe x pndai sgt lukis neh~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@zuk zuhaiza

ehehhe silakan..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@atiqa :)

ehhehe did u mention?
kalau ade bgtahu la ye. nnt i credit to u balik.

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syafiq Rosli

thanksss SR :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa

ahahhaa
mane de cantik...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@miss aisya

ahahha
thanks :D

siti maizurah ismail said...

nice drawing..
just like me when i'm six years old..
hehe..
love that pic so much!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@siti maizurah ismail

ahahha yuppp
mmg lukisan ni mcm budak tadika aje. hohoo~

tiyah said...

akak ? bce tak lg entry bru along ? die updte sal your lil girl la . comel adek kak . btw sape nme ?


p/s - tlg wat tuto sal edit pic bole ? tiyah nak blaja .

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@tiyah

blog abg kite of cos la kite dah baca. nama dia hidayah.


tuto edit gmbr? akak pon bljr dr blog lain. sorry ek dear, bukan xnak buat tuto.. tp kalau nak bljr leh g kat blog pegi kat blog yg ade buat editing n photograpy

:)

M.mushi said...

eh eh , ada nama kita lahh :) tengss kak nisa

don't quit blogging ehh :)

Nisa Menaip said...

@M.mushi

thanksss awk jugak
:D

Isyraq said...

LIKE :)

Nisa Menaip said...

@Isyraq

thankss
:D