Tuesday, March 1, 2011

Fokus kat mata tau! Haha.

 

Picture2398

Oke saja nak fokuskan bahagian mata. Haha! Gedik sunggoh! Untuk FCM Gala Dinner, aku telah dimekap dengan jayanya oleh Nour El… One of my classmates, and I really think that she has the talent to make over a person! Haha!

Nak fokuskan jugak yang aku suka eyeshadow pink yang dia dah blend dengan warna apa lagi, memang nampak pink tu lagi canteks okeh! Ohhh tak ada pulak gambor yang lebih jelas nak ditunjukkan! :(

Ouhh gambor di snap guna webbie kudus ku ini, so mekap mungkin dah macam out sikit, yelah baru balik dari dinner kan! Hehehee…

 

Picture2400

Memang suke betol lah aku letak gambor stok mintak penampor aje kan kan kan. Tu dia eyeshadow nya.. Huhuuu… tapi still tak jelas eyh? Alaaaa dah ini aje yang ade, so korang hadap lah hahaha!

Ouh yes! I wore fake eyelashes and I like it! Hahaha! Oke ini sangat gedik! Ouh and yes once again! Aku memang suka cara Nour El mekap aku. Tak tahu laa kenapa. Tapi aku suka okeh :D

 

DSC_0064 edited

Hey meet Anne a.k.a. Nour El. Untuk photoshoot muslimah dulu pon dia yang mekap. Dia ni dah la suke beli barang mekap. Baru-baru ni beliau kebas eyeshadow palette yang entah bape ratus warna punye… Memang kawan serumah beliau laaa jadi mangsa eksperimentasi bahan mekap. Hoho!

So, dengan itu beliau mula minat mekap orang la kot? Hehehe. So lepas ni kalau ade ape-ape sesi photoshoot ke, sesi menggedik bersama kamera ke.. memang aku suruh dia laa yang mekap. Hahaha.

Ouhhh ye, cerita pasal pergi dinner fakulti aku update kemudian lah ye. Busy amat sekarang nih! Wokayyy bubbye.

 

P/S : Heyyyy my bestie from my primary school kini dah beralih dari Tumblr ke Blogspot. Jom ramai-ramai jenguk dia yang masih baru dengan blogspot ni ye … [ KLIK DI SINI ]

 

 

 

PEACE.


32 comments:

  1. huhu kene fokus jugak ke? tapi mayeb gurl je kot pandai menilai lawanye hehe tak reti bab2 makeup2 ni ahaha

    ReplyDelete
  2. besawww mata Nisa hehe :) cantik3 !

    ReplyDelete
  3. kaler x terang sgt tapi nmpak cam shantek ouuh...huee..kasi wat tutorial la...

    ReplyDelete
  4. @misz sheyla

    ehhehe
    bukan kite yg mekap kan..
    so cmne nak buat tuto...
    :P

    ReplyDelete
  5. lawa la dear..pandai dia makeup..leh wat kelas makeup nie..hihi~

    Yang Comel,
    Khumaera Ismail

    ReplyDelete
  6. Ada nombor Nour El tak.... he he. Anyway...memang cantik...:)

    ReplyDelete
  7. kak Nisa cantik sangatt T_____T . naka jugak kena makeup dgn Nour El . haha ^^

    ReplyDelete
  8. cantik.. mata nampak gelak =D

    ReplyDelete
  9. comelnye..nak mekap jugk bolehhh...:)

    ReplyDelete
  10. cute! penah tgk u dlm dara, ptt ase cm familiar..hehe..i folow u :)

    ReplyDelete
  11. ok, sebenarnye sy nie silent reader blog kak nisa je bese nye, tp sy memang minat sgt2 blog kak nisa... stiap kali blik skolah mesti nk bke blog kak nisa dlu... bg sy kak nisa nie cantik sgt2, dh la pndai bergaya... hihihi, first time komen kat blog kak nisa.. *eksaited

    ReplyDelete
  12. tang mate tu sgt canteks. blend cun lah =)

    ReplyDelete
  13. @Leyaa

    heheh
    nnt ade special event ke.. boleh laa upah nour el mekap kan :D

    ReplyDelete
  14. @Nasuha Salleh

    ehhehe
    thanks..

    P/S : gelak or galak :P

    ReplyDelete
  15. @Eqa Yazid

    heheh
    contact lens tu yang besar :P

    ReplyDelete
  16. @ayucinta

    hehehe nnt contact laa Nour El :P

    ReplyDelete
  17. @mynamealia

    heheh pernah tengok ye? ehhe thankss :D

    ReplyDelete
  18. @THE WRITER

    heheh
    really??
    oh myyyy thanks for leaving your comment here :)
    heheh
    really appreciate it dik..
    ehhehe
    btw u tingkatan berapa?

    ReplyDelete
  19. @cik ery

    thankss syg..
    make up credit to Nour El
    :)

    ReplyDelete
  20. 14 years old..
    still budak2.. huhu

    ReplyDelete
  21. cantiknya kak nisa !! :D
    :adored:
    btw , sy jumpa bnyk gmbr kak nisa dlm majalah.
    kak nisa the best.
    :thumbs up:

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay