Monday, March 21, 2011

Faker lagi???

 

faker lagi

Huiii malas aku nak kata ape la. Pandai betul orang ni padam nama aku, then letak nama dia. ZEAN? Sunggoh le nama anda tak sedap pon nak dibanding dengan nama aku!

Hooo ayat riak takbur sungguh! Hahahaaa~ Boleh tak aku cakap yang ade orang SENGAJA buat facebook ni sebab nak jatuhkan aku? Aku tak takut la dengan loser macam ni. Guna gambar orang lain. Sunggoh le takde life! Pity you. Booooo!!

So guys, jom ramai-ramai pergi facebook nih dah report this profile ye. THANKS! (Klik pada gambar untuk ke facebook haram jadah nih)

 

sign NISA


51 comments:

  1. Wow. nah amek. Kak nisa dah marah.

    Jab pergi report dia.

    =_=

    ReplyDelete
  2. pelik btol laa dorang nie..takda keja lain kerr

    ReplyDelete
  3. hye zean! hahaha. ;p
    sedap name kut!

    *eh eh siap kasi link blog lagi wooh. cayalah kembar aok. lolz.

    ReplyDelete
  4. saje je tu dorg..tkde keja..haaa

    ReplyDelete
  5. giler toi org uh...
    sabo je le...

    ReplyDelete
  6. so suck...
    boo same faker e2..

    ReplyDelete
  7. MAcam2 YEa Yang beLaku Kat DunIa IT nie..

    ReplyDelete
  8. http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/38287_126722230704065_100000988666181_131275_5626592_n.jpg


    tu kot gambar die.. bace komen kat bawah2 tu.. =.=

    ReplyDelete
  9. ish..ade lagi manusia mcm ni..xde identity lansung..hope you sabar k..akan ade balasan tuk org yg mcm ni...

    ReplyDelete
  10. ish2... macam2 lah sekarang ye (><')

    ReplyDelete
  11. pe la tujuan dorg sbnrnye ek?
    tgk..nisa dh marah..:p

    ReplyDelete
  12. ape kejadah laa minah/mamat tue..
    kowt muke dy huduh nisa..tue pasal tak letak pic sendiri..hihi.. (>_<)

    ReplyDelete
  13. faker ni sebenarnya xde identiti, maybe dia malu dgn diri dia sendiri tu yg fake kan identiti guna pic org lain..pape pon sabar k..biasalah org cun ramai yg suka curi2 pic buat fake id..=)

    ReplyDelete
  14. ishhh..mcm2..pelik2 je dorg ni..dorg xde hidung ke smpai xnak pkai gmbr sndri? =.="

    ReplyDelete
  15. aq dah tlg report. mark zuckerberg kata kat aq ko jgn risau k :)

    ReplyDelete
  16. @Raihana Izzati

    ahhaha marah laaa org gune gambor kite. :P

    ReplyDelete
  17. @Mr. Swift

    haaaaaaa
    kembar??
    plis skit ye... ahahaha

    ReplyDelete
  18. @Ifti Larina

    ahahha tgk sat ape la dia buat ngn gmbr sy tu eyh~

    ReplyDelete
  19. @CiK niNiEy

    tahuuu xpe. sangattt takde identiti!!!

    ReplyDelete
  20. @qellissa

    huuu tu lah...
    xde identiti la tuh budak tuh~

    ReplyDelete
  21. @Iejam Hosen

    ahahahah
    kirim salam syggg laa kat mark tuh. ahahaa

    ReplyDelete
  22. er.. along bagi direct url ke image die.. url kat atas tu boleh tengok..

    url kat fb semalam yg private kot.. mungkin sebab ramai dah bahan die.. hmm.
    =.=

    ReplyDelete
  23. haha.. pasni letak gambar katun je..
    xde la org nk kantau.. ha3

    ReplyDelete
  24. haish susah kan jadi orang pemes..:)

    ReplyDelete
  25. @Along Usop

    hmmm tu lah, link direct ke image tu...
    nisa nak tgk profile dia xleh, sbb dia private.

    ReplyDelete
  26. jahatnya..buat2 tak tahu sudah...diorang jeles la tu...sabar yek nisa!!

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay