Tuesday, March 8, 2011

Entry basi. Gambar di sekitar penggambaran Vlog d Putrajaya.

HUIIIIIII… Sangat basi okeh entry aku nih! Entah macam mana aku boleh terjumpa beberapa gambar yang sempat diambil semasa penggambaran vlog di Putrajaya bersama 1tube.my , alaaaaa yang ada abang Ben Ashaari encem tuh!

Hohohooo… penggambaran dijalankan dengan jayanya pada 20 FEBRUARI 2011, di Taman Canseri, Laman Diplomatik Putrajaya.

 

IMG_1548Mula-mula berkumpul dekat Restoran Ali Corner, restoran mamak feveret abang Ben la kot. Eh eh sorry ye Abang Ben kalau silap :P

 

IMG_1562Ahhaaa.. ini lah gegurls yang menghadirkan diri pada hari penggambaran tersebut. ALAMAK!! Gambar boys takde eyh? Eyh? Dalam kamera Eazy Izzuddin la kot? Haaa tak ingat dah! Ahaks.

 

 

JOM LAA LAYAN GAMBOR APE YANG ADA DALAM KAMERA AKU.

Tak dapat ambil banyak gambar pun, kamera aku mati gara-gara kehabisan bateri! Ahaaaaaaaaaa sangat lah sadis di tu yeh!

 

IMG_1570Ececehh.. malu malu miaw lak ye anda. Baru dijeling manja oleh Cik YUYU ZULAIKHA yang comel gilers tuh terus tak senang duduk ye cik abang! Hoho~

 

IMG_1576Semasa abang BEN ASHAARI menjalankan penggambaran. Muka mau cover macho der…

 

IMG_1587Haaaa puas lah Cik Yuyu Zulaikha kita touch up mana yang patut yeh! Ahakss :P

 

IMG_1588

Haaaa nak tahu siapa mamat di sebalik kamera ini?? KLIK SINI DENGAN PENUH SOPAN SANTUN !!

 

Ahaaaa tu aje lah kot aku nak share dengan korang. Nak share rasa gembira aku pada hari itu kerana Allah bagi aku peluang untuk berkenalan dengan lebih ramai kawan baru, dan juga mendapat pengalaman yang sangat berharga dalam hidup aku.

ALHAMDULILLAH… Allah Maha Pemurah.. dikurniakan aku nikmat sebegini rupa. Syukran Ya Allah.

 

sign NISA


10 comments:

  1. p'jumpaan otai2 la nie.. besh2x

    ReplyDelete
  2. kecik gilerr sis yuyu.agk2 klau dgn amalina yg punya ktggian 166cm..sis yuyu paras mna??

    ReplyDelete
  3. Aaaaa.. rugi I tak datang. masa ni I byk keje kot tu yang x dapat nak dtg... huhu... Kalau tak, bole la kite berkenalan ye tak..

    ReplyDelete
  4. erk....mamat kamera tu seorang yg sopan santun..=)

    gua minat kamera tu..=)

    ReplyDelete
  5. Awat x habaq eb pn kat putrajya juga... huhuhu.. xpela kisah lama.. hehehe....

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay