Wednesday, March 2, 2011

ENTRY BALAS BALIK : Bukan aku yang nakal lah !!!

Kepada sesiapa yang baca blog along aku, mesti korang ade baca entry beliau yang bertajuk Beraksi Nakal Di Hujung Minggu. Lepas tu dalam entry tu sesedap karipap aje abang aku mengata aku buat muke entah apa apa.

Hahahaaa jeles la tuuuuuu… Hekhekhekk…. Tak kesah lah dia dah update dulu pasal ni, tak kire nak update jugak! Hekhekhekk…

 

IMG_1506

HOH..!! Ni lah gambor yang dia kata aku suke buat muka entah apa-apa tuh… Sampai hati ko ye along… Hekhekhekk.. Ni muke penat der… Bukan aku sengaja nak “ziarah” setiap kedai yang ada… Cuma, aku tak jumpa lagi ape yang aku nak. Huhuu….

 

IMG_1482

Weeeeeeee!!! Spaghetti! My fav food ever. Hekhekhekk… Apa tah nama spaghetti ni.. panjang bebenor, aku tak ingat! Hohohooo… Tapi serius sedap weyhh!!! Beli kat foodcourt kat Times Square tu aje, tapi memang sedap!! Kalau aku pergi TS lagi, aku nak makan lagi benda alah ni! Hekhekhekk…

 

IMG_1514Pasangan jenayah aku pada hari kejadian.. Faten Rosli, rakan blogger yang aku kenal masa gathering ni. Yang sebelah kanan pulak, berbaju merah tu Nadhirah, kawan lama aku dari sekolah menengah! Dia sekarang study UiTM Shah Alam.. Senang laa aku berjimba dengan beliau. Hahahaa…

 

IMG_1515Tu dia tak cukup tangan nak angkat beg-beg semua…. Alhamdulillah ada sikit rezeki pada hari tu, yang membolehkan aku membeli sikit. Hekhekhekk… Tak ada lah.. Aku sebenarnya nak pergi TS tu sebab nak beli barang sikit untuk dinner fakulti aku… Dah alang-alang tuh jumpa laa along aku. Hehehe..

 

catsSesi bergambor bersama lelaki hensem, poster kedai barangan sukan. Hahahahaaa… Muke sume nak excited abes aje. Hekhekhekk…

 

IMG_1540

Muke cemerlang pada hari itu.. Tak lupa juga kepada kawan saya, Hisyam sebab join sekaki menziarah sekitar Times Square.. At least abang aku tuh ade gak geng jantan. Tak ade lah kesepian aje. Hekhekhekk!!! Ohh ye gambor kawan yang sorang nih takde lak.. sebab dia yang dok mengambil gambor. Hahahaaa….

Oke, lepas exam kalau ade duit nak shopping lagi. Kali ni nak beli something untuk adik kat rumah. Hehehee… INSYAALLAH…

P/S : saya dah penah cite saya ade jumpa seorang blogger. hhehhehee…. nnt sy update ye :D

 

sign NISA

38 comments :

Dawa said...

shopping sakan nampak. huhu

y u y u Z u l a i k h a said...

Meuzz :)

zaty faisol said...

wah2. seronok2.
;p

CikBulat said...

Meuzz :) jugak. HAHA

nurul_atiqah said...

nakal-nakal manja kowt..
:))

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

wooaaaa...like spageti tu...T____T

wan farah said...

jum2..nk gak menghabiskan sesi fulus bersama nisa comey nie=)

q i said...

hahah adk beradik blogger.. ok la 2 :)

Nadt said...

Bagusnye ada abang yang ble dibawak bershopping..(^_^)

erleena said...

comel..besnye shopin! :DD

yad'z said...

hahha... selalu2 lah buat muka peling depan beliau.. hehehhee..

waaa, jumpa blogger? sape tuh.. jodoh kottt.. hahahaahahaha

Nurul Adzmeera Zakaria said...

wah..bershopping sakan akak nisa ...terasa nak hang out nan kak nisa pulak

Aflina Affandi said...

Haha , sempoi ;)

eykameow said...

along u jeles dia takleh buat muka cam u . kahkahakah!

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hye nisa...memang best jenjalan kat t.s :)

tag kamu..

http://pcar19.blogspot.com/2011/03/contest-pose-menarik-dengan-cardigan.html

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Dawa

ehhehe tak ada lah.. beli ape yg perlu aje :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@y u y u Z u l a i k h a

haha ye itu meuzzz.

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@zaty faisol

hehe yuppp,.
seronok :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@CikBulat

hahaha nak jugak??
:P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@nurul_atiqah

ahahah mane ade manje meyh.. biasa2 aje :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤

heheh likee jugakk
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@wan farah

ahahha jommm bebeh :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@q i

ehhehe saya belajar blogger pon dr abg sy tu :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nadt

ahahah dia pon mcm terpaksa je tuh. hahhaa

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@erleena

hehehe best shopping kalau ade duit..
hehehe
tp ni shopping sikit2 aje.. berjalan je lebih. ahahhaa

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z

hahaha
jodoh?
haiyahhh blogger perempuan lor :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Nurul Adzmeera Zakaria

hehehe insyaAllah ada masa kita hang out k?
hehehe~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Aflina Affandi

ahhaaaa..
yup2~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@eykameow

ahahaha
ade lakkk~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@♥NuR SyAFiQah♥

heheh thanks for tagging :)

creativeheart said...

AC MILAN...

atiqa :) said...

nisa comeeeeeel :D :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@creativeheart

ahahah x abes2 dgn AC MILAN dia.

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@atiqa :)

alhamdulillah thanks :D

miss B said...

fatin rosli??kwn i la..hehehe..i pggl de kecik...sbb de kecik..=D

myra yusreena said...

aww..abg comel..adek comell..hekhek

★♫ Ct Hajar ★♫ said...

best <3

Nurul Ainaa said...

Muka pelakon tuh macam Abang sys je hehe^^