Wednesday, March 2, 2011

ENTRY BALAS BALIK : Bukan aku yang nakal lah !!!

Kepada sesiapa yang baca blog along aku, mesti korang ade baca entry beliau yang bertajuk Beraksi Nakal Di Hujung Minggu. Lepas tu dalam entry tu sesedap karipap aje abang aku mengata aku buat muke entah apa apa.

Hahahaaa jeles la tuuuuuu… Hekhekhekk…. Tak kesah lah dia dah update dulu pasal ni, tak kire nak update jugak! Hekhekhekk…

 

IMG_1506

HOH..!! Ni lah gambor yang dia kata aku suke buat muka entah apa-apa tuh… Sampai hati ko ye along… Hekhekhekk.. Ni muke penat der… Bukan aku sengaja nak “ziarah” setiap kedai yang ada… Cuma, aku tak jumpa lagi ape yang aku nak. Huhuu….

 

IMG_1482

Weeeeeeee!!! Spaghetti! My fav food ever. Hekhekhekk… Apa tah nama spaghetti ni.. panjang bebenor, aku tak ingat! Hohohooo… Tapi serius sedap weyhh!!! Beli kat foodcourt kat Times Square tu aje, tapi memang sedap!! Kalau aku pergi TS lagi, aku nak makan lagi benda alah ni! Hekhekhekk…

 

IMG_1514Pasangan jenayah aku pada hari kejadian.. Faten Rosli, rakan blogger yang aku kenal masa gathering ni. Yang sebelah kanan pulak, berbaju merah tu Nadhirah, kawan lama aku dari sekolah menengah! Dia sekarang study UiTM Shah Alam.. Senang laa aku berjimba dengan beliau. Hahahaa…

 

IMG_1515Tu dia tak cukup tangan nak angkat beg-beg semua…. Alhamdulillah ada sikit rezeki pada hari tu, yang membolehkan aku membeli sikit. Hekhekhekk… Tak ada lah.. Aku sebenarnya nak pergi TS tu sebab nak beli barang sikit untuk dinner fakulti aku… Dah alang-alang tuh jumpa laa along aku. Hehehe..

 

catsSesi bergambor bersama lelaki hensem, poster kedai barangan sukan. Hahahahaaa… Muke sume nak excited abes aje. Hekhekhekk…

 

IMG_1540

Muke cemerlang pada hari itu.. Tak lupa juga kepada kawan saya, Hisyam sebab join sekaki menziarah sekitar Times Square.. At least abang aku tuh ade gak geng jantan. Tak ade lah kesepian aje. Hekhekhekk!!! Ohh ye gambor kawan yang sorang nih takde lak.. sebab dia yang dok mengambil gambor. Hahahaaa….

Oke, lepas exam kalau ade duit nak shopping lagi. Kali ni nak beli something untuk adik kat rumah. Hehehee… INSYAALLAH…

P/S : saya dah penah cite saya ade jumpa seorang blogger. hhehhehee…. nnt sy update ye :D

 

sign NISA


38 comments:

  1. wooaaaa...like spageti tu...T____T

    ReplyDelete
  2. jum2..nk gak menghabiskan sesi fulus bersama nisa comey nie=)

    ReplyDelete
  3. hahah adk beradik blogger.. ok la 2 :)

    ReplyDelete
  4. Bagusnye ada abang yang ble dibawak bershopping..(^_^)

    ReplyDelete
  5. hahha... selalu2 lah buat muka peling depan beliau.. hehehhee..

    waaa, jumpa blogger? sape tuh.. jodoh kottt.. hahahaahahaha

    ReplyDelete
  6. wah..bershopping sakan akak nisa ...terasa nak hang out nan kak nisa pulak

    ReplyDelete
  7. along u jeles dia takleh buat muka cam u . kahkahakah!

    ReplyDelete
  8. hye nisa...memang best jenjalan kat t.s :)

    tag kamu..

    http://pcar19.blogspot.com/2011/03/contest-pose-menarik-dengan-cardigan.html

    ReplyDelete
  9. @Dawa

    ehhehe tak ada lah.. beli ape yg perlu aje :)

    ReplyDelete
  10. @nurul_atiqah

    ahahah mane ade manje meyh.. biasa2 aje :D

    ReplyDelete
  11. @q i

    ehhehe saya belajar blogger pon dr abg sy tu :D

    ReplyDelete
  12. @Nadt

    ahahah dia pon mcm terpaksa je tuh. hahhaa

    ReplyDelete
  13. @erleena

    hehehe best shopping kalau ade duit..
    hehehe
    tp ni shopping sikit2 aje.. berjalan je lebih. ahahhaa

    ReplyDelete
  14. @yad'z

    hahaha
    jodoh?
    haiyahhh blogger perempuan lor :P

    ReplyDelete
  15. @Nurul Adzmeera Zakaria

    hehehe insyaAllah ada masa kita hang out k?
    hehehe~

    ReplyDelete
  16. fatin rosli??kwn i la..hehehe..i pggl de kecik...sbb de kecik..=D

    ReplyDelete
  17. aww..abg comel..adek comell..hekhek

    ReplyDelete
  18. Muka pelakon tuh macam Abang sys je hehe^^

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay