Tuesday, March 29, 2011

Discover Your Miracle with Lancôme Maqui Miracle

Every women has the aura of their own. The aura that comes from within reflects the natural beauty of women. However many women do not know the aura inside and how to reflect for better appearance.

But now, Lancôme has created miracle for all women, for them to discover the miracle within themselves through Lancôme Maqui Miracle.

Beautiful skin naturally radiates light from within.

Now recreate your Perfect Aura and discover breakthrough Miracles with this all-in-one compact.

Lancôme Maqui Miracle

Imej bunga ros yang menawan menjadi hiasan bekas bedak kompak keluaran terbaru Lancôme ini. Warna putih tampak elegan dan bagi saya ia amat bersesuaian dengan penampilan bedak kompak yang dikatakan mampu memberi keajaiban kepada si pemakainya.

Ternyata kehadiran saya ke Lancôme Maqui Miracle Natural Brightening Creator Workshop di Damansara pada 15 Mac lalu tidak sia-sia… Pada hari tersebut, saya berpeluang berkenalan dengan new Nuffies dan juga mempelajari cara menggunakan bedak kompak Lancôme Maqui Miracle dengan betul.

lancome workshop

IMG_2584

Terima kasih Lancôme kerana telah bermurah hati memberi saya dan rakan-rakan blogger lain produk Lancôme Maqui Miracle secara PERCUMA! Sesungguhnya produk yang dicipta khas untuk menyerlahkan aura si pemakainya sangat istimewa. Nak tahu mengapa saya katakan ia sangat istimewa???

Miracle Aura

  • Recreate your inner light radiance
  • Natural, shine-free and brightening translucent finish

Miracle Touch

    • Ultra-fine powders adhere to skin for a poreless-smooth finish
    • Light, airy sensation all day long
    • Exclusive luxurious duo sponge helps to create the ideal coverage

Miracle Protection

  • Highest UV protection with SPF35
  • Mineral-rich formula suitable for sensitive skin
  • 12hr long-wearing

 

Inginkan kemasan lebih sempurna, sapu rata Lancôme - Génifique Youth Activating Concentrate pada kulit, krim pelembap dan krim sunblock. Kemudian, gunakan Lancôme Teint Miracle Foundation bagi membuat kulit nampak bebas cela. 

lancome_genifique-horz

Selepas itu, gunakan duo sponge rekaan istimewa Lancôme untuk sapuan rata serta kemasan sempurna pada wajah.

IMG_2592

 

Penggunaan bedak kompak Lancôme Maqui Miracle adalah salah satu perkara ajaib (miracle) kerana tekstur bedaknya yang sangat lembut, ringan dan mudah diratakan di atas kulit.

miracle

Dengan Lancôme Maqui Miracle, saya yakin bahawa kini saya juga mampu tampil cantik dan yakin! Aura is our science – Lancôme. Ya, kini dengan Lancôme Maqui Miracle, anda juga mampu mengenalpasti keajaiban dalam diri.

Selepas ini, saya pasti saya tidak lagi ragu-ragu dengan penampilan saya di depan kamera. Kerana saya tahu, saya pasti boleh mengharapkan Lancôme Maqui Miracle  untuk melakukan kejaiban buat saya!

 

Terima kasih Nuffnang dan Lancôme di atas pengalaman berharga ini!

 

sign NISA


14 comments:

Ery Farieha said...

wah wahh!
untunglaaa
hehehehe

Anonymous said...

perghh....dah jadi duta produk ape plak ni...haha
ok la...congrate..

-org RTM-

qucachahir said...

best nye...nak satu..hehe..

mynameismy said...

org santek... mmg sesuaila...^_^

Misz Muffin said...

waa bestnye..

sabenazakey said...

mahai nie,.!!!

sarah mohamad said...

best2 nya. dah lah produk mahal tapi dapat free. best! *agak2 jeles ni. hiks

Nisa Menaip said...

@Ery Farieha

ahahaha sangattt untung :D

Nisa Menaip said...

@Anonymous

ahhaha
mane ade duta meyh. heheh

Nisa Menaip said...

@qucachahir

hahaha xleh :P

Nisa Menaip said...

@mynameismy

hehehe
alhamdulillah thanks for the compliment :D

Nisa Menaip said...

@Misz Muffin

hehehe yupp2
:D

Nisa Menaip said...

@sabenazakey

huhu yuppp
harga dia RM170...

Nisa Menaip said...

@sarah mohamad

ahahha tu lah..
rezeki :D

Copyright © Nisa Kay