Friday, March 18, 2011

Diari Seorang Blogger Tegar : Jiwang secara sengaja!

Haaa sorry la derrr malam ni ter-jiwang secara sengaja lak.. Hahahaaa… exam pun dah tamat. Yahooo!!! I like bebeh! Sekarang aku cume perlu berhempas pulas satu malam nih untuk siapkan website. Huuuuu…

Sabor aje laa aku rasa website aku tak cantik pongggg. Aku buat simple aje.. basic! Tak macam orang lain, rajin benor buat page tambahan. Wuuuu… Oh ye.. tadi aku kata nak cerita jiwang kan?? Hek hek hekkk~ malu makkkk~

 

Picture2415

Wuuuu muke gediks amat weyhhh. Errr tengah rindu orang jauh sebenarnye! Ahahahaa.. aku rasa lain macam pulak buat entry jiwang ngeng ngeng camnih. Hadoi mak aku rasa muka aku dah merah padam, macam kena lumur blusher doblas inci!

Wuuuu lama tak dia balik kampung? Heeeeeee takut lak aku tulis banyak-banyak.. Kang ada yang muntah hijau sebab geli-geleman aku dok ngarut jiwang malam-malam nih. Hohoo!!

 

Picture2417

Huuuu agak-agak nampak tak siapa kah gerangan nye yang aku abadikan di wallpaper handphone aku? Hek hek hekk~ (Awak please balik cepat!)

Dah laaa malu nyahhh.. Hahahaa tulis panjang-panjang kang jadi surat cinta lak. Huahuahuaaaa… Babai!

 

sign NISA

26 comments :

miss m00lat said...

comel je..
kite pun nga rindu org jauh :'(

mahirahnazlim said...

wahhhh Nisaa siapakah gerangan nyer ? ecehhh best pulak bc entri jiwang3 NK nih tau HAHA

HaKim is MiKaH said...

cute :D

♥ kisah kau,aku dan kancil ♥ said...

alalalal.. comeynya nisa malu.. hehehehe.. :)

norien arshad said...

teman sebelah ni tau .... hehehe :p

Ikram said...

eh u student UITM Melaka ke ??

Anonymous said...

wwoooo..baru pas exam...

mcm biase,,,suke tgok u pakai baju kurung..haha

-org RTM-

Woofer Storm said...

siapa grangan org yg bertuah tu?jenng3, tggu dan lihat,tul tak..ehheee

anwar said...

lain je muke?

faa rosli sulaiman said...

thanx sebab rindu koi...

hahahahahaha!

x lama pon blik kg..

once again hahaahahaha!

-ngah bosan sambil wat asgment...gile ckit..

pelita hati said...

sy taw sape..kehkehkeh

hye mrs batman:)

Anis Adila Aris said...

orang yg sy nmpak hari tu kew???
hehe

sueRAFE said...

woot woot. suspend betul. btw kak nisa. terasa nak culik phone tu bawak lari. boleh tak?

Nisa Menaip said...

@miss m00lat

hahaha
rindu jgn x rindu :P

Nisa Menaip said...

@mahirahnazlim

hek hekkk
maluuuu
:P

Nisa Menaip said...

@HaKim is MiKaH

ahahaaa
thanks :P

Nisa Menaip said...

@♥ kisah kau,aku dan kancil ♥

ahahha
adehhh
blushing sudahhh!!

Nisa Menaip said...

@norien arshad

ahahah
of cos anda tauu..
anda kan roomate kesayangannn :D

Nisa Menaip said...

@Ikram

nope

:)

Nisa Menaip said...

@Anonymous

heheh thanksss
:D

Nisa Menaip said...

@Woofer Storm

ahhaha yeaa
betul
:D

Nisa Menaip said...

@anwar

ahahah lain camne tuh???

Nisa Menaip said...

@faa rosli sulaiman

ahahha
aok je x rndu ke koi
:P

Nisa Menaip said...

@pelita hati

errrr
ahahhaha!!
:P

Nisa Menaip said...

@Anis Adila Aris

siapa yg anda nampak hari tu???

Nisa Menaip said...

@sueRAFE

ahahah cannot arrr
:P