Friday, March 18, 2011

Diari Seorang Blogger Tegar : Jiwang secara sengaja!

Haaa sorry la derrr malam ni ter-jiwang secara sengaja lak.. Hahahaaa… exam pun dah tamat. Yahooo!!! I like bebeh! Sekarang aku cume perlu berhempas pulas satu malam nih untuk siapkan website. Huuuuu…

Sabor aje laa aku rasa website aku tak cantik pongggg. Aku buat simple aje.. basic! Tak macam orang lain, rajin benor buat page tambahan. Wuuuu… Oh ye.. tadi aku kata nak cerita jiwang kan?? Hek hek hekkk~ malu makkkk~

 

Picture2415

Wuuuu muke gediks amat weyhhh. Errr tengah rindu orang jauh sebenarnye! Ahahahaa.. aku rasa lain macam pulak buat entry jiwang ngeng ngeng camnih. Hadoi mak aku rasa muka aku dah merah padam, macam kena lumur blusher doblas inci!

Wuuuu lama tak dia balik kampung? Heeeeeee takut lak aku tulis banyak-banyak.. Kang ada yang muntah hijau sebab geli-geleman aku dok ngarut jiwang malam-malam nih. Hohoo!!

 

Picture2417

Huuuu agak-agak nampak tak siapa kah gerangan nye yang aku abadikan di wallpaper handphone aku? Hek hek hekk~ (Awak please balik cepat!)

Dah laaa malu nyahhh.. Hahahaa tulis panjang-panjang kang jadi surat cinta lak. Huahuahuaaaa… Babai!

 

sign NISA


26 comments:

  1. comel je..
    kite pun nga rindu org jauh :'(

    ReplyDelete
  2. wahhhh Nisaa siapakah gerangan nyer ? ecehhh best pulak bc entri jiwang3 NK nih tau HAHA

    ReplyDelete
  3. teman sebelah ni tau .... hehehe :p

    ReplyDelete
  4. eh u student UITM Melaka ke ??

    ReplyDelete
  5. wwoooo..baru pas exam...

    mcm biase,,,suke tgok u pakai baju kurung..haha

    -org RTM-

    ReplyDelete
  6. siapa grangan org yg bertuah tu?jenng3, tggu dan lihat,tul tak..ehheee

    ReplyDelete
  7. thanx sebab rindu koi...

    hahahahahaha!

    x lama pon blik kg..

    once again hahaahahaha!

    -ngah bosan sambil wat asgment...gile ckit..

    ReplyDelete
  8. sy taw sape..kehkehkeh

    hye mrs batman:)

    ReplyDelete
  9. orang yg sy nmpak hari tu kew???
    hehe

    ReplyDelete
  10. woot woot. suspend betul. btw kak nisa. terasa nak culik phone tu bawak lari. boleh tak?

    ReplyDelete
  11. @norien arshad

    ahahah
    of cos anda tauu..
    anda kan roomate kesayangannn :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay