Friday, March 25, 2011

Diari Seorang Blogger Tegar : Ini student life aku.

ENTRY 4 : Cabar Diri Naikkan 10 Entry Hari Ini

Hye peeps! Hari ni mood baik. Jumpa dan lepak dengan kawan-kawan yang dirindui setelah seminggu bercuti. Chewahhh.. Gediks nye daku. Wawawaaa… esok ada bengkel MUET. Ouhhh harap aku tak tertido laa masa bengkel dan ceramah sekian sekian tu nanti ye. Ahaks..

So hari ni takde ape plan sangat… just online dan keluar makan. Ohh ye boleh pulak dorang buat surprise plan, nak pergi karaoke??? Layan aje laaa…

IMG_2800

Heeheee perut dan mendendangkan lagu keroncong dahhhh.. Tu yang laju aje bersiap bila kawan ajak makan. Fuhhhh aku rasa bukan setakat berkeroncong, dah main lagu heavy metal dah punnnn.

 

IMG_2801

IMG_2808

Biasanya kalau nak makan murah, aku dengan kawan-kawan akan pergi ke Medan Selera Seksyen 2, yang sebelah kolej ape tah tu…. Makanan dekat situ murah! Dan kalau korang dah biasa kat tempat ni, korang mesti tahu punye gerai mana yang masakannye sedap!

 

IMG_2802

Yeaaaa kat Medan Selera ni terkenal dengan ABC nye yang sangat menyelerakan!! Hehehehee… tapi lain orang lain citarasanya.. Kat sini banyak gerai minuman… so pandai-pandai lah pilih gerai mana yang korang rasa ABC nye sedap :)

 

IMG_2816

Yeahhh!! Karok!! JANGAN tanya aku ape aku buat kat belakang Iejam yang sedang mendendangkan lagu Harapan dengan penuh perasaan. Hahaha!! Aku pon tak tau ape aku tengah buat! Huuuuu tengah amik mood kot? Hahahaa!!!

Fuhhhh seronok dapat spend time dengan kawan-kawan tersayang. Tapi hati tengah rindu giler kat seseorang, camne? Ooopppss!! Ter-jiwang karat laa pulak. Hohohooo… oke lah… Bye :)

 

sign NISA


28 comments:

  1. sampai hati mendera perut sy :'(

    ReplyDelete
  2. setiap kali singgah di medan selera tu, memang tak penah lepas makan ABC ni.

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap la ;)
    Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  4. hahHahha.. CoMeY gleR SyS Muke laPaR..! (:

    ReplyDelete
  5. 1st,kak nisa comel gile ^^
    2nd,ABC tuh nampak menyelerakan :/ nak sikit..wuuu~

    ReplyDelete
  6. tengah sgt lapa..baca entry mkn2 pulak..wuwuwu

    ReplyDelete
  7. yang ABC tu atas sekali apa nisa?selalunya kan ABC atasnya aiskrim..tapi tu macam bukan aiskrim..jadi nampak cam lagi sedap..haha ^_^

    ReplyDelete
  8. wah2..makan sokmo ni..huishhh sedap yew abc tuuuu..

    ReplyDelete
  9. manis sgt nisa ABC die.. x lalu nak mkn. klu kongsi2 br leh abis..

    ReplyDelete
  10. alaahai...rindu nye nak makan di seksyen 2 itu..hehe!...
    ABC dy mantap...(eeeiii...rindu nak makan.. =( laaa.. )
    nasi goreng nye oke..hehe..lebey2 lagi pattaya.. ;)

    ReplyDelete
  11. @nurul ain

    hehe
    1ST.. thanks sbb kata akak comel. malu i.. auww :P

    2ND .. nak ABC?? meh dtg shah alam :P

    ReplyDelete
  12. @diyana

    hehe dia letak aiskrim..
    lepas tu dia cucuk dengan potongan buah tembikai...
    lepas tu dia letak chocolate syrup.. dia letak perasa2 lain.. tu yg warna warni tu :D

    ReplyDelete
  13. @cimOt

    hahah tu laa
    makan selalu tp bdn sy x naik2 lagii
    =.=

    ReplyDelete
  14. @niDa

    kalau nisa nak makan ABC pon nisa x makan nasi..
    nnt perut penuh x lalu lak nak habiskan ABC ;)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay