Friday, March 25, 2011

Diari Seorang Blogger Tegar : Ini student life aku.

ENTRY 4 : Cabar Diri Naikkan 10 Entry Hari Ini

Hye peeps! Hari ni mood baik. Jumpa dan lepak dengan kawan-kawan yang dirindui setelah seminggu bercuti. Chewahhh.. Gediks nye daku. Wawawaaa… esok ada bengkel MUET. Ouhhh harap aku tak tertido laa masa bengkel dan ceramah sekian sekian tu nanti ye. Ahaks..

So hari ni takde ape plan sangat… just online dan keluar makan. Ohh ye boleh pulak dorang buat surprise plan, nak pergi karaoke??? Layan aje laaa…

IMG_2800

Heeheee perut dan mendendangkan lagu keroncong dahhhh.. Tu yang laju aje bersiap bila kawan ajak makan. Fuhhhh aku rasa bukan setakat berkeroncong, dah main lagu heavy metal dah punnnn.

 

IMG_2801

IMG_2808

Biasanya kalau nak makan murah, aku dengan kawan-kawan akan pergi ke Medan Selera Seksyen 2, yang sebelah kolej ape tah tu…. Makanan dekat situ murah! Dan kalau korang dah biasa kat tempat ni, korang mesti tahu punye gerai mana yang masakannye sedap!

 

IMG_2802

Yeaaaa kat Medan Selera ni terkenal dengan ABC nye yang sangat menyelerakan!! Hehehehee… tapi lain orang lain citarasanya.. Kat sini banyak gerai minuman… so pandai-pandai lah pilih gerai mana yang korang rasa ABC nye sedap :)

 

IMG_2816

Yeahhh!! Karok!! JANGAN tanya aku ape aku buat kat belakang Iejam yang sedang mendendangkan lagu Harapan dengan penuh perasaan. Hahaha!! Aku pon tak tau ape aku tengah buat! Huuuuu tengah amik mood kot? Hahahaa!!!

Fuhhhh seronok dapat spend time dengan kawan-kawan tersayang. Tapi hati tengah rindu giler kat seseorang, camne? Ooopppss!! Ter-jiwang karat laa pulak. Hohohooo… oke lah… Bye :)

 

sign NISA

28 comments :

azie.iya said...

sampai hati mendera perut sy :'(

Nobita Sensei said...

setiap kali singgah di medan selera tu, memang tak penah lepas makan ABC ni.

dzulhusni said...

Nampak sedap la ;)
Salam perkenalan.

❤=kyoe_xOxO=❤ said...

hahHahha.. CoMeY gleR SyS Muke laPaR..! (:

Arshieda Nabila said...

abc fardo memg best kot!!huhu

nurul ain said...

1st,kak nisa comel gile ^^
2nd,ABC tuh nampak menyelerakan :/ nak sikit..wuuu~

erysweetie said...

tengah sgt lapa..baca entry mkn2 pulak..wuwuwu

Biela Yusoff.. said...

wow..bestnya..maknan....huhu...

diyana said...

yang ABC tu atas sekali apa nisa?selalunya kan ABC atasnya aiskrim..tapi tu macam bukan aiskrim..jadi nampak cam lagi sedap..haha ^_^

cimOt said...

wah2..makan sokmo ni..huishhh sedap yew abc tuuuu..

niDa said...

manis sgt nisa ABC die.. x lalu nak mkn. klu kongsi2 br leh abis..

qucachahir said...

alaahai...rindu nye nak makan di seksyen 2 itu..hehe!...
ABC dy mantap...(eeeiii...rindu nak makan.. =( laaa.. )
nasi goreng nye oke..hehe..lebey2 lagi pattaya.. ;)

chapaticokelat^^ said...

yeahhh .. semestinya ABC Fradooo C:

Fathishah Fathir said...

Gerai depan sekolah saya :3

Nisa Menaip said...

@azie.iya

heee sorry dear...
x sengajaa :P

Nisa Menaip said...

@Nobita Sensei

heheh yuppp!! :D

Nisa Menaip said...

@dzulhusni

salam kenal :)

Nisa Menaip said...

@❤=kyoe_xOxO=❤

ahaha
comel ke?
auww malu i :P

Nisa Menaip said...

@Arshieda Nabila

hehe yupp fradoo best! :D

Nisa Menaip said...

@nurul ain

hehe
1ST.. thanks sbb kata akak comel. malu i.. auww :P

2ND .. nak ABC?? meh dtg shah alam :P

Nisa Menaip said...

@erysweetie

hehe jemput makannn :D

Nisa Menaip said...

@Biela Yusoff..

hehe yupp best :D

Nisa Menaip said...

@diyana

hehe dia letak aiskrim..
lepas tu dia cucuk dengan potongan buah tembikai...
lepas tu dia letak chocolate syrup.. dia letak perasa2 lain.. tu yg warna warni tu :D

Nisa Menaip said...

@cimOt

hahah tu laa
makan selalu tp bdn sy x naik2 lagii
=.=

Nisa Menaip said...

@niDa

kalau nisa nak makan ABC pon nisa x makan nasi..
nnt perut penuh x lalu lak nak habiskan ABC ;)

Nisa Menaip said...

@qucachahir

hehehe yupp
ABC dia best. hehehe

Nisa Menaip said...

@chapaticokelat^^

yeaa betolll!!
:D

Nisa Menaip said...

@Fathishah Fathir

ouhh
awk sekolah kat tepi tu ye??
hehe