Tuesday, March 8, 2011

Diari Seorang Blogger Tegar : Hanya Seketika

Hanya seketika... mungkin aku tidak akan update blog. Hanya seketika… mungkin aku akan mengabaikan handphone. Hanya seketika… mungkin aku pergi bawa diri.

Bukan merajuk, bukan terasa, bukan mengugut. Tapi aku harus. ESOK. Ya, esok peperiksaan akhir semester akan bermula. Bermakna hari ini aku akan menumpukan perhatian untuk study dan buat notes. Blog? Maaf, tegar macam mana pon dalam blogging, aku juga punya matlamat hidup. Mungkin aku abaikan sekejap. Sorry dear blog.

Aku bercakap mengenai final exam. Ya, aku assume semua orang mesti faham. Buat masa ni memang ini yang aku nak tackle habis-habis. Bukan senang nak tackle semua subjek. Susah-susah pulak tuh. Harap Allah tolong aku, amin…..

Kepada si dia yang mungkin terasa dengan saya, I’m sorry dear. This is just temporary. Saya tak pergi mana pun, saya study untuk exam aje. Please doakan saya, I need your support.

Untuk mak dan abah.. I’m doing this for both of you too, for our family. Pray for me mak, abah. I love you.

Mood exam buat aku gila. Bye.

 

sign NISA


17 comments:

  1. goodluck kak nisa :)) hope akk dapat result yg gempak nanti ^^

    ReplyDelete
  2. Ok good luck ;). Do your best. Btw esok examnye pukul berapa?

    ReplyDelete
  3. gud luck nisa.. ;)
    hope final exam oke.. =)

    ReplyDelete
  4. smoga berjaya dlm final ni :)

    ReplyDelete
  5. gudlak!blajor rajen2 kite bakorr dewan tu.ehh hehe

    ReplyDelete
  6. good luck! saya pun tengah exam tapi monthly test je

    ReplyDelete
  7. gud luck nisa..study lek lok..jwb exam molek2 ek..

    ReplyDelete
  8. jgn tension sgt ngan exam..

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay