Friday, March 4, 2011

Di Shah Alam jugak bertemu…

Huiiii ada jugak bahagianya ye duduk Shah Alam ni yeh.. Hehehee…. antara perkara yang best ialah… lepas terpisah dengan kawan-kawan zaman sekolah dulu, kat sini jugak tempat bertemu.. Ececehhh….

Lepas SPM dulu, ramai yang masuk matrikulasi. Aku? Tak apply pon. Tak minat. Huhuu… So sekarang, diorang dah pun sambung degree dan kebanyakan mereka masuk universiti sekitar Selangor jugak… Kira dekat jugak. Hohoo… So, masa untuk berhuru-hara bebeh!

 

IMG_1417

Chewahh ohoii cek mek molek! Konon pemalu laa abe Nizar kite nih. Ahaks… beliau merupakan budak kelas aku masa kat SMK Temerloh Jaya, lepas masuk matrik beliau sambung pelajaran ke UiTM Shah Alam.

 

IMG_1422

Yea si manis ni nama dia Farah. One of my bestie kat sekolah menengah dulu. Kitorang selalu lepak sama-sama kat port gossip kitorang. Hahaha!!!

 

IMG_1489

Yang ini namanya Nadhirah.. hehe pon study kat UiTM Shah Alam… Yeahh bebeh lepas ni memang aku akan selalu berhuru-hara dengan kau yeh! Hohoo suke nye aku bebeh!!

 

IMG_1955

Wuhuuuu ini pertemuan yang paling mengharukan! Setelah hampir lapan tahun tak jumpa okeh… kat Shah Alam jugak tempat kitorang menyambung silaturahim. Alhamdulillah… akhirnya dapat jugak aku jumpa Ayu Azraine Salleh. She was my bestie masa sekolah rendah, then she moved to Johor when we were in Standard 5.

Oh my when she left I didn’t go out by myself anymore. Ye lah selalu nya keluar main basikal dengan dia aje, makan ABC.. pergi kelas komputer… huhu lepas dia pindah aku banyak duduk rumah aje. Rindu you tauuuu Ayu! Hehehee Ni baru aje jumpa beliau malam tadi. Tak pepasal dah berhuru-hara kat Uptown Shah Alam. Oh dear you memang kaki shopping! Hehehee…

 

Ada lagi kawan-kawan lama yang study kat Shah Alam tapi dah tak contact dah… Entah kenapa asal aku call aje tak pernah berangkat? Huuu biarlah.. Semua orang ada life masing-masing ye tak…

Hehe oke lah.. harap-harap lepas ni dapat lepak lagi dengan kawan-kawan sekolah. You guys rock my world bebeh!

 

sign NISA

38 comments :

yna fazlyna said...

bestnye jumpa kawan2 lama kan..sesi memperkenalkan kawan lama huhu

the queen said...

wow !! syok nye dpt meet blek kwn time skola dulu2 . nak jupe akak bole ?? [jngn lyan sgt sy nie . nnt weng jd sush plak] hehex . enjoy your life

cik blink blink said...

nisa ni duduk kat temerloh ea...
makcik sya pon dok kat citu....kat taman bunga raya

lieya orange M.I. said...

susah nak buat reunion besar2 ngan kengkawan lama...
dapat jumpa 3,4 orang pun, dah teruja kan..hehee

zuk zuhaiza said...

huhu..masih ta berkesempatan nak jumpe kawan sekolah rendah..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

memang best giler kot dpt jumpe member lama :)

Dda Ly said...

seronoknye korang wat gathering..:)

meh ke rumah,
~damia dan selsema~
keep in touch ye..♥♥♥

Gnie SimplyStyleShop said...

bestnye berjejak kasih ngn kwn2 lama..time2 study je lah de masa nak lepak2 ngan kwn..dah keje kang susah..hehe =D

fiqaliqa said...

wah. seronok kan jumpe kwn-kwn lama balik ?

kaizen said...

best nyer dpt jmpe kwn lme....wuuu....

Syafiq Rosli said...

terbaik lah..bkn senangkan..

zOeY zAu YaH said...

mengimbas kenangan lalu yerk? hehe

airmataibu said...

hai dik, comelnya awak... shuker tgk budak2 muslimah yg best n bijak...kakak dtg dr blog CMG!!!

iqbalhakimi said...

jejak kasih =D

tieRaH kz said...

hello kakak nisa .
kakak syakirin ea ?
haha, saya baru taw iyeen ade kakak yg merupakan blogger terkenal sehh .
hidup org temelohhh . HAHA

p/s : saye senior syakirin kt Bahaman . :))

Anonymous said...

hello kakak nisa .
ni kakak syakirin kan ? baru taw sehh ! comel2 , cantik . HAHA . hidup org TJ , ngee~

p/s : senior syakirin kt Bahaman . :))

illy suhana said...

did you know you were on InTrend ??
http://2.bp.blogspot.com/-MHPE7hIg0jw/TWEhz6XKdsI/AAAAAAAAIeA/R4H3CdcG-X0/s1600/IMG_1106.jpg

LOOK!

Nisa Menaip said...

@yna fazlyna

hehehe yupp...

Nisa Menaip said...

@the queen

heheee
boleh je..

Nisa Menaip said...

@cik blink blink

tmn bunga raya?
err xtahu. huhu

Nisa Menaip said...

@lieya orange M.I.

ahahha
yupp
susah nak buat reunion sbb masing2 ade komitmen sendiri..

Nisa Menaip said...

@zuk zuhaiza


sy pon dah lama x jumpa kwn skolah rendah..
jumpa pun sekali masa rasa lepas :P

Nisa Menaip said...

@♥NuR SyAFiQah♥

hehehe best best..

Nisa Menaip said...

@♥NuR SyAFiQah♥

hehehe best best..

Nisa Menaip said...

@Dda Ly

ni bukan gath la dear :)
just meeting up with some old frens...

Nisa Menaip said...

@Gnie SimplyStyleShop

hehehe tu lah... x tau la nnt kje nnt cmne...

Nisa Menaip said...

@fiqaliqa

seronok sgt :D

Nisa Menaip said...

@kaizen

yup..
best sgt :D

Nisa Menaip said...

@Syafiq Rosli

tahuuu xpe.. bukan snng nak jumpa balik ...

Nisa Menaip said...

@zOeY zAu YaH

hahaha yuppp~

Nisa Menaip said...

@airmataibu

hai kak...
thankss sbb singgah kat sini ye kak :D

Nisa Menaip said...

@iqbalhakimi

ahahah lebih kurang la :P

Nisa Menaip said...

@tieRaH kz

ahhaha
hye there,...
hehe mne de terkenal la..
:)

Nisa Menaip said...

@illy suhana

yes, i knew..
thanks
:D

Ayu Azraine said...

hahaha.busy2 pn sempat update gk ye ur blog.omg! my pic tu sgtla messy.huhu.sje je singgah ur blog.nnti jumpe brief at me about d giveaway tu.hehe.

Nisa Menaip said...

@Ayu Azraine

haha
mane ade messy la dear..
hehehe
oke2
:)

Anonymous said...

Slm knal yew..
TQ !!!!!!

Anonymous said...

Slm kenal yew...
TQ,,!!!!!