Friday, March 4, 2011

Di Shah Alam jugak bertemu…

Huiiii ada jugak bahagianya ye duduk Shah Alam ni yeh.. Hehehee…. antara perkara yang best ialah… lepas terpisah dengan kawan-kawan zaman sekolah dulu, kat sini jugak tempat bertemu.. Ececehhh….

Lepas SPM dulu, ramai yang masuk matrikulasi. Aku? Tak apply pon. Tak minat. Huhuu… So sekarang, diorang dah pun sambung degree dan kebanyakan mereka masuk universiti sekitar Selangor jugak… Kira dekat jugak. Hohoo… So, masa untuk berhuru-hara bebeh!

 

IMG_1417

Chewahh ohoii cek mek molek! Konon pemalu laa abe Nizar kite nih. Ahaks… beliau merupakan budak kelas aku masa kat SMK Temerloh Jaya, lepas masuk matrik beliau sambung pelajaran ke UiTM Shah Alam.

 

IMG_1422

Yea si manis ni nama dia Farah. One of my bestie kat sekolah menengah dulu. Kitorang selalu lepak sama-sama kat port gossip kitorang. Hahaha!!!

 

IMG_1489

Yang ini namanya Nadhirah.. hehe pon study kat UiTM Shah Alam… Yeahh bebeh lepas ni memang aku akan selalu berhuru-hara dengan kau yeh! Hohoo suke nye aku bebeh!!

 

IMG_1955

Wuhuuuu ini pertemuan yang paling mengharukan! Setelah hampir lapan tahun tak jumpa okeh… kat Shah Alam jugak tempat kitorang menyambung silaturahim. Alhamdulillah… akhirnya dapat jugak aku jumpa Ayu Azraine Salleh. She was my bestie masa sekolah rendah, then she moved to Johor when we were in Standard 5.

Oh my when she left I didn’t go out by myself anymore. Ye lah selalu nya keluar main basikal dengan dia aje, makan ABC.. pergi kelas komputer… huhu lepas dia pindah aku banyak duduk rumah aje. Rindu you tauuuu Ayu! Hehehee Ni baru aje jumpa beliau malam tadi. Tak pepasal dah berhuru-hara kat Uptown Shah Alam. Oh dear you memang kaki shopping! Hehehee…

 

Ada lagi kawan-kawan lama yang study kat Shah Alam tapi dah tak contact dah… Entah kenapa asal aku call aje tak pernah berangkat? Huuu biarlah.. Semua orang ada life masing-masing ye tak…

Hehe oke lah.. harap-harap lepas ni dapat lepak lagi dengan kawan-kawan sekolah. You guys rock my world bebeh!

 

sign NISA


38 comments:

  1. bestnye jumpa kawan2 lama kan..sesi memperkenalkan kawan lama huhu

    ReplyDelete
  2. wow !! syok nye dpt meet blek kwn time skola dulu2 . nak jupe akak bole ?? [jngn lyan sgt sy nie . nnt weng jd sush plak] hehex . enjoy your life

    ReplyDelete
  3. nisa ni duduk kat temerloh ea...
    makcik sya pon dok kat citu....kat taman bunga raya

    ReplyDelete
  4. susah nak buat reunion besar2 ngan kengkawan lama...
    dapat jumpa 3,4 orang pun, dah teruja kan..hehee

    ReplyDelete
  5. huhu..masih ta berkesempatan nak jumpe kawan sekolah rendah..

    ReplyDelete
  6. memang best giler kot dpt jumpe member lama :)

    ReplyDelete
  7. seronoknye korang wat gathering..:)

    meh ke rumah,
    ~damia dan selsema~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  8. bestnye berjejak kasih ngn kwn2 lama..time2 study je lah de masa nak lepak2 ngan kwn..dah keje kang susah..hehe =D

    ReplyDelete
  9. wah. seronok kan jumpe kwn-kwn lama balik ?

    ReplyDelete
  10. best nyer dpt jmpe kwn lme....wuuu....

    ReplyDelete
  11. mengimbas kenangan lalu yerk? hehe

    ReplyDelete
  12. hai dik, comelnya awak... shuker tgk budak2 muslimah yg best n bijak...kakak dtg dr blog CMG!!!

    ReplyDelete
  13. hello kakak nisa .
    kakak syakirin ea ?
    haha, saya baru taw iyeen ade kakak yg merupakan blogger terkenal sehh .
    hidup org temelohhh . HAHA

    p/s : saye senior syakirin kt Bahaman . :))

    ReplyDelete
  14. hello kakak nisa .
    ni kakak syakirin kan ? baru taw sehh ! comel2 , cantik . HAHA . hidup org TJ , ngee~

    p/s : senior syakirin kt Bahaman . :))

    ReplyDelete
  15. did you know you were on InTrend ??
    http://2.bp.blogspot.com/-MHPE7hIg0jw/TWEhz6XKdsI/AAAAAAAAIeA/R4H3CdcG-X0/s1600/IMG_1106.jpg

    LOOK!

    ReplyDelete
  16. @lieya orange M.I.

    ahahha
    yupp
    susah nak buat reunion sbb masing2 ade komitmen sendiri..

    ReplyDelete
  17. @zuk zuhaiza


    sy pon dah lama x jumpa kwn skolah rendah..
    jumpa pun sekali masa rasa lepas :P

    ReplyDelete
  18. @Dda Ly

    ni bukan gath la dear :)
    just meeting up with some old frens...

    ReplyDelete
  19. @Gnie SimplyStyleShop

    hehehe tu lah... x tau la nnt kje nnt cmne...

    ReplyDelete
  20. @Syafiq Rosli

    tahuuu xpe.. bukan snng nak jumpa balik ...

    ReplyDelete
  21. @airmataibu

    hai kak...
    thankss sbb singgah kat sini ye kak :D

    ReplyDelete
  22. @tieRaH kz

    ahhaha
    hye there,...
    hehe mne de terkenal la..
    :)

    ReplyDelete
  23. hahaha.busy2 pn sempat update gk ye ur blog.omg! my pic tu sgtla messy.huhu.sje je singgah ur blog.nnti jumpe brief at me about d giveaway tu.hehe.

    ReplyDelete
  24. @Ayu Azraine

    haha
    mane ade messy la dear..
    hehehe
    oke2
    :)

    ReplyDelete
  25. Slm knal yew..
    TQ !!!!!!

    ReplyDelete
  26. Slm kenal yew...
    TQ,,!!!!!

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay