Thursday, March 17, 2011

Dah tak buat entry AKU, DIA & DSLR ke?

Whuuuuuu begitulah persoalan yang dilontarkan oleh seorang pembaca blog aku. Huiii sangat terharu beb! Ada jugak yang betul-betul mengikuti perkembangan hidup aku melalui blog Saya Suka Menaip nih.

Tak sangka pulak sampai ada yang sedar aku memang dah lama tak post entry Aku, Dia dan DSLR. Setakat ni, entry aku dah sampai Aku, Dia dan DSLR Part 11, yang mana ia merupakan photoshoot aku bersama seorang freelance photographer, Hasif Rahman.

AKU DAH TAK NAK BUAT KE??

Ehhhh siapa kata aku taknak buat dah?? Gile ke tak nak buat dah. Hekhekhek… Bergambar merupakan perkara kesukaan aku, hobi aku. So takkan aku nak stop macam tu aje? Hek hek hek.. Aku sebenarnye busy dengan assignment dan final exam.. Memandangkan final exam aku bakal berakhir esok, maka segmen Aku, Dia dan DSLR akan datang lagi.

Tema akan datang ialah vintage. Sejak dua menjak ni aku rajin membelek blogshop yang jual barangan vintage, aku jugak rajin pergi ke preloved sales atau vintage sales atau vintage bazaar. Kat situ senang nak dapat dress vintage yang cantik-cantik. The real vintage you can tell :D

Hehee ape-ape hal nanti aku update la ye.. Hehe.. sorry entry bosan tak ada gambar :p

Babai…

 

sign NISA


26 comments:

  1. hehe..kak ??ajar r cket cre2 nk wt blog ?

    ReplyDelete
  2. mestilah kena buat kan ? nak tengok gambar2 dari Nisa ni hehe

    ReplyDelete
  3. baru nie aku beli baju Vintage RM10 jewr.. tp mmg cantik.. rasa sayang nak pakai pun ada...LOVE VINTAGE... berbalo memang berbaloi.... tak sabar nak tgu project baru u...

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantiknyer gambar kat situ..

    Terus terasa nak bergambar

    Oh DSLR..

    ReplyDelete
  5. nisa nape sekarang da xrajin update blog mcm dulu..
    salu tggu entry dr nisa

    ReplyDelete
  6. haah kan lma tak tgk nisa berphotoshoot ngn DSLR itu :) like nnti2 upload la suka tgk snap pic gna dslr like

    ReplyDelete
  7. i love vintage ! ;D
    kak kay buatlah entry khas utk 'penggila' vintage ni , hehe

    ReplyDelete
  8. X sabar nak tunggu part baru. suka tengok nisa posing2 dgn dslr tue :)

    ReplyDelete
  9. vintage style??yeahh..suke vintage...hapdet cpt2!!! =p

    ReplyDelete
  10. salam singgah. selamat menghabiskan final exam. :)

    ReplyDelete
  11. @saia photoholic !

    err
    bukan xnak ajar, tp i think ade je website yg ajar cmne nak bina blog :)
    try search google :)

    ReplyDelete
  12. @Lizzie Yasmin

    hehehe yuppp..
    i suke je beli prelove.. bju cntik, harga murah kann :D

    ReplyDelete
  13. @Anis Nasri

    kan dalam entry kat atas dah sebut, akak tgh exam.. huhu~

    ReplyDelete
  14. @Liya Laa

    hehehe
    oke thanks :D
    nnt abes exam sy update :)

    ReplyDelete
  15. nak join sekaki boleh??lalallaa~

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay