Thursday, March 17, 2011

Dah tak buat entry AKU, DIA & DSLR ke?

Whuuuuuu begitulah persoalan yang dilontarkan oleh seorang pembaca blog aku. Huiii sangat terharu beb! Ada jugak yang betul-betul mengikuti perkembangan hidup aku melalui blog Saya Suka Menaip nih.

Tak sangka pulak sampai ada yang sedar aku memang dah lama tak post entry Aku, Dia dan DSLR. Setakat ni, entry aku dah sampai Aku, Dia dan DSLR Part 11, yang mana ia merupakan photoshoot aku bersama seorang freelance photographer, Hasif Rahman.

AKU DAH TAK NAK BUAT KE??

Ehhhh siapa kata aku taknak buat dah?? Gile ke tak nak buat dah. Hekhekhek… Bergambar merupakan perkara kesukaan aku, hobi aku. So takkan aku nak stop macam tu aje? Hek hek hek.. Aku sebenarnye busy dengan assignment dan final exam.. Memandangkan final exam aku bakal berakhir esok, maka segmen Aku, Dia dan DSLR akan datang lagi.

Tema akan datang ialah vintage. Sejak dua menjak ni aku rajin membelek blogshop yang jual barangan vintage, aku jugak rajin pergi ke preloved sales atau vintage sales atau vintage bazaar. Kat situ senang nak dapat dress vintage yang cantik-cantik. The real vintage you can tell :D

Hehee ape-ape hal nanti aku update la ye.. Hehe.. sorry entry bosan tak ada gambar :p

Babai…

 

sign NISA

26 comments :

saia photoholic ! said...

hehe..kak ??ajar r cket cre2 nk wt blog ?

Faa Eryna said...

mestilah kena buat kan ? nak tengok gambar2 dari Nisa ni hehe

Lizzie Yasmin said...

baru nie aku beli baju Vintage RM10 jewr.. tp mmg cantik.. rasa sayang nak pakai pun ada...LOVE VINTAGE... berbalo memang berbaloi.... tak sabar nak tgu project baru u...

ScarletRooF said...

Cantik-cantiknyer gambar kat situ..

Terus terasa nak bergambar

Oh DSLR..

saya_arief said...

vintage is cool dan smart..
i likee..
:D


JOM JOIN CONTEST DIALOG MISZNORUL

Anis Nasri said...

nisa nape sekarang da xrajin update blog mcm dulu..
salu tggu entry dr nisa

efa said...

haah kan lma tak tgk nisa berphotoshoot ngn DSLR itu :) like nnti2 upload la suka tgk snap pic gna dslr like

eyka yuca mika ツ said...

i love vintage ! ;D
kak kay buatlah entry khas utk 'penggila' vintage ni , hehe

Liya Laa said...

X sabar nak tunggu part baru. suka tengok nisa posing2 dgn dslr tue :)

Mr. Swift said...

Good luck btw! :)

bedpet said...

seghonoknye ada dslr. hehe

mimieux said...

vintage style??yeahh..suke vintage...hapdet cpt2!!! =p

gadisBunga said...

salam singgah. selamat menghabiskan final exam. :)

Nisa Menaip said...

@saia photoholic !

err
bukan xnak ajar, tp i think ade je website yg ajar cmne nak bina blog :)
try search google :)

Nisa Menaip said...

@Faa Eryna

ehhehee
thanks!

Nisa Menaip said...

@Lizzie Yasmin

hehehe yuppp..
i suke je beli prelove.. bju cntik, harga murah kann :D

Nisa Menaip said...

@ScarletRooF

hehehe
jom2 bergambar~

Nisa Menaip said...

@saya_arief

yuppp
cool
:D

Nisa Menaip said...

@Anis Nasri

kan dalam entry kat atas dah sebut, akak tgh exam.. huhu~

Nisa Menaip said...

@efa

hehehe oke oke
:D

Nisa Menaip said...

@eyka yuca mika ツ

hehee
insyaAllah dear
:)

Nisa Menaip said...

@Liya Laa

hehehe
oke thanks :D
nnt abes exam sy update :)

Nisa Menaip said...

@Mr. Swift

thankss!

Nisa Menaip said...

@bedpet

hehe
yupp sangat seronok!

Woofer Storm said...

nak join sekaki boleh??lalallaa~

Nisa Menaip said...

@Woofer Storm

join ape tu ye?
:)