Wednesday, March 23, 2011

Cik Eira Shoppe Giveaway

Yahuuu siapa rasa diri dia bakal membawa tuah? Lantas melayakkan diri untuk memenangi sepasang contact lens?? Weehuuuu!!!

Jom join giveaway nih!!!

Wowww kalau bertuah dan terpilih sebagai pemenang untuk giveaway ni, korang boleh memilih contact lens yang korang suka dari CIK EIRA SHOPPE, bernilai RM50 hengget kau tau???

Hohooo untuk giveaway ni, Cik Eira selaku tuan punya blogshop sangat baik hati nak pilih 3 orang pemenang. Tadi dah sebut hadiah pemenang pertama. Peserta bertuah yang kedua bakal memiliki contact lens yang bernilai RM30.

Dan pemenang random yang ketiga bakal memenangi topup RM15 !! Woww korang taknak ke? Jom la join… giveaway ni random.. so kalau anda bertuah, siapa tahu anda merupakan salah seorang pemenang ye tak???

Kalau nak join jom klik laju-laju kat banner di atas Smile

 

sign NISA

20 comments :

y u y u Z u l a i k h a said...

NAK GAK TRY.. KOT KOT DAPAT LENS BARU ^^

adda shuhada said...

good luck!!! :-)

ijam ismail said...

wahhh...mhl 2..
good luck smua
=)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah... hadiah dia best...
good luck untuk kamu.. (n_n)

Izyan Masri said...

HAMBOII,KEMAIN BEST HADIAH DIA EYH :D

sherah said...

wuuuu saya sakit mata dah takley pakai lens dah :(

qucachahir said...

wuhuuu..saya dah join.. CIK EIRA best!... hehe ;)

Anis Nasri said...

kite da join :D

Si PaNdA cUtE said...

nak jugak......
tp best x pakai lens???
sori..ecah x pernah try pakai lens nie...hehehehehe

cik eira said...

thanks join :)

Nisa Menaip said...

@y u y u Z u l a i k h a

jom jom try :)

Nisa Menaip said...

@adda shuhada

thankss :D

Nisa Menaip said...

@ijam ismail

thankss ijam :D

Nisa Menaip said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd

thankss
:D
jom la join. ehhee

Nisa Menaip said...

@Izyan Masri

yup2..
xnak join sekaki ke? hehee

Nisa Menaip said...

@sherah

yuppp
i ade baca kat blog u psl u sakit mata...
huhuu~

Nisa Menaip said...

@qucachahir

da join gak?
heheh bagus2
:P

Nisa Menaip said...

@Anis Nasri

bagus2
:D

Nisa Menaip said...

@Si PaNdA cUtE

setakat ni oke jek,

Nisa Menaip said...

@cik eira

sama2 :)