Wednesday, March 23, 2011

Cik Eira Shoppe Giveaway

Yahuuu siapa rasa diri dia bakal membawa tuah? Lantas melayakkan diri untuk memenangi sepasang contact lens?? Weehuuuu!!!

Jom join giveaway nih!!!

Wowww kalau bertuah dan terpilih sebagai pemenang untuk giveaway ni, korang boleh memilih contact lens yang korang suka dari CIK EIRA SHOPPE, bernilai RM50 hengget kau tau???

Hohooo untuk giveaway ni, Cik Eira selaku tuan punya blogshop sangat baik hati nak pilih 3 orang pemenang. Tadi dah sebut hadiah pemenang pertama. Peserta bertuah yang kedua bakal memiliki contact lens yang bernilai RM30.

Dan pemenang random yang ketiga bakal memenangi topup RM15 !! Woww korang taknak ke? Jom la join… giveaway ni random.. so kalau anda bertuah, siapa tahu anda merupakan salah seorang pemenang ye tak???

Kalau nak join jom klik laju-laju kat banner di atas Smile

 

sign NISA


20 comments:

  1. NAK GAK TRY.. KOT KOT DAPAT LENS BARU ^^

    ReplyDelete
  2. wah... hadiah dia best...
    good luck untuk kamu.. (n_n)

    ReplyDelete
  3. HAMBOII,KEMAIN BEST HADIAH DIA EYH :D

    ReplyDelete
  4. wuuuu saya sakit mata dah takley pakai lens dah :(

    ReplyDelete
  5. wuhuuu..saya dah join.. CIK EIRA best!... hehe ;)

    ReplyDelete
  6. nak jugak......
    tp best x pakai lens???
    sori..ecah x pernah try pakai lens nie...hehehehehe

    ReplyDelete
  7. @sherah

    yuppp
    i ade baca kat blog u psl u sakit mata...
    huhuu~

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay