Friday, March 25, 2011

Cantik betul! Terima kasih semua!

ENTRY 3 : Cabar Diri Naikkan 10 Entry Hari Ini

Wuhuuuuu terharunye saya!!! Nak tahu kenapa??? Meh tengok nih!!

3636Klik untuk tumbesaran gambar yang lebih sihat!

Wahahaaa…. 3636 followers. Aku bukak kejap blogger.com sebab nak approve komen.. Alih-alih mata aku menangkap jumlah follower yang makin meningkat. Alhamdulillah.. ade jugak orang yang sudi follow blog aku yang tak seberapa nih…

Haaa nak tahu siapa follower yang bertuah memegang angka 3636 tu???

follower 3636Klik untuk tumbesaran gambar yang lebih sihat!

Taraaaa… terima kasih tidak terhingga kepada Two Dotz Zara yang sudi follow blog aku. Dan anda ialah followe yang ke 3636 !!! Whaaa cantiknye nombor! Hehee~

Dan tak lupa juga kepada follower yang lain.. juga kepada readers, silent readers… tukang singgah… anonymous, stalkers… I appreciate each of you, sebab you guys adalah penyumbang trafik dan kesinambungan blog Saya Suka Menaip ni.

Dan terima kasih banyak-banyak kepada yang pernah mention saya, atau letak gambar saya dalam entry korang… Meh tengok link yang aku jumpa..

Heee sayang pada semuaaaaa :) Terharu tau.. Dah tak tahu nak cakap ape lagi dah.. Hehehee…

Ohhh ye, pada para pemenang giveaway hari tu, hadiah dah dapat ke belom? Sebab dah pos hari Isnin lepas…. Inform me ye dearests…..

 

sign NISA


27 comments:

  1. COMELNYA NUMBER TU.NASIB BAIK SEMPAT PRINT PAGE :D

    ReplyDelete
  2. ramainya peminat . termasuk la saya ^___^

    ReplyDelete
  3. ni jek dh 3638.
    ish jeles! haha ;p

    ReplyDelete
  4. saye pun ade, tapi jauh kebawah. haha...

    ReplyDelete
  5. dlu sy follow nisa..
    no cntik jgk..xde pon mention cmni :(
    hehehe!

    ReplyDelete
  6. saya pun peminat nisa jugak. dan saya pun suke menaip.. hihihi

    ReplyDelete
  7. cun memang cun. dah makin ramai yang follow. tahniah dear :)

    ReplyDelete
  8. wow! bestnya ramai peminat. tp blog nisa mmg layak dpt peminat atau pembaca seramai ni.

    ReplyDelete
  9. wah! makin ramai lah~. ngee~ tahniah kak nisa. happy blogging ya. ;)

    ReplyDelete
  10. ramai follower tu .. tak termasuk saya.. saya tak folow.. saya suka baca je.

    ReplyDelete
  11. cayalah .

    3636 . cahntekk punya ~

    ReplyDelete
  12. Nisa, bertuahnya kamoo! huhu ;)

    p/s: Nisa selalu update belog bile? :)

    ReplyDelete
  13. sangat chantek itu nombor ^^ hehehe

    ReplyDelete
  14. heheh...name kite ade kt bwh..hehe..malo0...=p

    ReplyDelete
  15. waaaa 3636....

    3 utk kamu
    6 utk saya
    3 utk kamu
    6 utk saya..

    hahahahhaa

    ReplyDelete
  16. thank u for mention my name too :)

    ReplyDelete
  17. xlupa biela pon nak ucapkan terima ksh sudi sbt ttg biela n blog biela kt cini..

    ReplyDelete
  18. kak nisa ! thanx u .
    bru je pasan entry nie .
    terkejut je tgk cm knl blog tu .
    rpenye sy pye . hehe .

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay