Friday, March 25, 2011

Cantik betul! Terima kasih semua!

ENTRY 3 : Cabar Diri Naikkan 10 Entry Hari Ini

Wuhuuuuu terharunye saya!!! Nak tahu kenapa??? Meh tengok nih!!

3636Klik untuk tumbesaran gambar yang lebih sihat!

Wahahaaa…. 3636 followers. Aku bukak kejap blogger.com sebab nak approve komen.. Alih-alih mata aku menangkap jumlah follower yang makin meningkat. Alhamdulillah.. ade jugak orang yang sudi follow blog aku yang tak seberapa nih…

Haaa nak tahu siapa follower yang bertuah memegang angka 3636 tu???

follower 3636Klik untuk tumbesaran gambar yang lebih sihat!

Taraaaa… terima kasih tidak terhingga kepada Two Dotz Zara yang sudi follow blog aku. Dan anda ialah followe yang ke 3636 !!! Whaaa cantiknye nombor! Hehee~

Dan tak lupa juga kepada follower yang lain.. juga kepada readers, silent readers… tukang singgah… anonymous, stalkers… I appreciate each of you, sebab you guys adalah penyumbang trafik dan kesinambungan blog Saya Suka Menaip ni.

Dan terima kasih banyak-banyak kepada yang pernah mention saya, atau letak gambar saya dalam entry korang… Meh tengok link yang aku jumpa..

Heee sayang pada semuaaaaa :) Terharu tau.. Dah tak tahu nak cakap ape lagi dah.. Hehehee…

Ohhh ye, pada para pemenang giveaway hari tu, hadiah dah dapat ke belom? Sebab dah pos hari Isnin lepas…. Inform me ye dearests…..

 

sign NISA

27 comments :

Izyan Masri said...

COMELNYA NUMBER TU.NASIB BAIK SEMPAT PRINT PAGE :D

nur anis said...

cun sangat nombor tu tau....

aashh said...

ramainya peminat . termasuk la saya ^___^

sab said...

ni jek dh 3638.
ish jeles! haha ;p

Syafiq Rosli said...

wah untg lah..hehe

Muhd Fadil said...

saye pun ade, tapi jauh kebawah. haha...

ria said...

nisa 3636 wow. . :D

amier azrul alias said...

dlu sy follow nisa..
no cntik jgk..xde pon mention cmni :(
hehehe!

niDa said...

saya pun peminat nisa jugak. dan saya pun suke menaip.. hihihi

sherah said...

hehe sama sama kasih! :)

sarah mohamad said...

cun memang cun. dah makin ramai yang follow. tahniah dear :)

Dawa said...

wow! bestnya ramai peminat. tp blog nisa mmg layak dpt peminat atau pembaca seramai ni.

HAJAR hasan said...

wah! makin ramai lah~. ngee~ tahniah kak nisa. happy blogging ya. ;)

zool said...

ramai follower tu .. tak termasuk saya.. saya tak folow.. saya suka baca je.

Hanieqha said...

wah... 3636??
pas ni 6363 plak ye.. :)

eeiiiii.. TIRU! TAK MALU!!

Alhamdulilah, jika ada orang annoy dgengan aku!!

Scya LollitA said...

WAHHHH femesnye cik nisaaaa :D

nurul syazwani :) said...

SAYANG KAK NISA JUGAAAAA :DD

shaerin said...

cayalah .

3636 . cahntekk punya ~

Mira Reiko said...

Nisa, bertuahnya kamoo! huhu ;)

p/s: Nisa selalu update belog bile? :)

Cik Zeeta said...

sangat chantek itu nombor ^^ hehehe

mimieux said...

heheh...name kite ade kt bwh..hehe..malo0...=p

putERi-kAtEk said...

waaaa 3636....

3 utk kamu
6 utk saya
3 utk kamu
6 utk saya..

hahahahhaa

Biela Yusoff.. said...

huhu..wow..tahniah2

Biela Yusoff.. said...

sama2 kak nisa...

sri juju said...

thank u for mention my name too :)

Biela Yusoff.. said...

xlupa biela pon nak ucapkan terima ksh sudi sbt ttg biela n blog biela kt cini..

two_dots said...

kak nisa ! thanx u .
bru je pasan entry nie .
terkejut je tgk cm knl blog tu .
rpenye sy pye . hehe .