Friday, March 25, 2011

Blogger terkenal Ben Ashaari kantoi kan aku???

BAPAK AHHHH!!!! Itu aje yang mampu aku ucap bila bukak blog Ben Ashaari tadi. Fuhhhh sebelum bukak tuh punye lah berdebar dup dap dup dap hati aku ni….

Huii perasaan apakah??? Biar betol ni… aku dikantoikan oleh Ben Ashaari????

Nahhh aku bagi klu.. Gambor aku cilok dengan berhemahnye dari blog Abang Ben.

DSC_0021[4]

Huikkkk gambor ni macam Abang Ben tengah testing snap gambor.. Aku lak sempat lak haiii posing! Tak senonoh betol la perangai anak dara sorang neh!!!

Huaaaa aku dikantoikan Ben Ashaari ??? Pada sesiapa yang tak tahu cerita lagi…. Jom la ramai-ramai terjah entry Abang Ben yang dikatakan telah kantoi kan aku kaw kaw punyeeee….

KLIK DENGAN SOPAN KAT SINI TAU !!!

 

sign NISA


52 comments:

  1. saya da baca da. . hehehe. . pantang nmpk kamera ye. .

    ReplyDelete
  2. berposing sakan Cik Nisa...
    hahaha...

    ReplyDelete
  3. okay lah tu kak nisa :) gila camera ^^ muka comel. sedap pandang. tape ah kn kalau camera org penuh muka sis :D

    ReplyDelete
  4. haha..kantoi sudah,....pantang betul eh kalau kamera dihadapkn kdp nisa...pasti nk posing...huhu

    ReplyDelete
  5. nisaaa..abg ben kow kow la kantoikn nisaa..siap test 2-3 kali.hahaha...kami rasa nisa kene tukar tagline..nisa suka posing.hiii jgn mara...

    ReplyDelete
  6. hahaha :)) entry 2 mmg lawak. adoiyaa,,,

    ReplyDelete
  7. gadis posingggg.... kah3... jgn maraaaahhhhhh...

    ReplyDelete
  8. tapi suka tgk kak nisa posing penuh bergaya

    ReplyDelete
  9. tapi suka tgk kak nisa posing penuh bergaya

    ReplyDelete
  10. yeah! comel kak nisa ehh. :D

    ReplyDelete
  11. org tengok kat depan sempat lagi posing ya

    ReplyDelete
  12. memang kantoi!

    miahahahaha

    <=pantang nmpak camera juga..hee~

    ReplyDelete
  13. takpe nisa kene kantoi... mantain cool bergambar..hehe..

    ReplyDelete
  14. mcm muke acha pun ade.. mcm baizura kahar pun ade.. hiihihi...

    ReplyDelete
  15. hik3.gile camera.haha.jgan mara =p

    ReplyDelete
  16. BARU JE BACA BELOG ABANG BEN SEMALAM.MEMANG ADA MUKA SIS NISA :D

    ReplyDelete
  17. @ria

    hehhe yuppp
    loves camera very much!
    :)

    ReplyDelete
  18. @Syed Hilmi Syed Yahya

    ahahha
    yupp
    posing sbb want to make sure i look good in the pic !
    :P

    ReplyDelete
  19. @gaung

    ahhaha
    xpe xpe..
    x marah pon.. mcm setuju aje :P

    ReplyDelete
  20. @zEri sAfEerA

    ahhahaha tu lahh..
    nisa pon gelak guling2 baca..

    ReplyDelete
  21. @Sharinginfoz

    ahahhaha
    dah nampak abang ben halakan kameraa..
    so posing laa
    :P

    ReplyDelete
  22. @unknown girlz

    ahhaha
    ehh sempat jekk..
    kalau x sempat, kite sempat kan jugak.

    ReplyDelete
  23. skali skala kena kantoi xpa kot =p

    ReplyDelete
  24. kihkihkih... dah baca... memang ada jenis orang yang pantang tengok kamera mesti nak posing... macam.. ala macam.. malu2 lak..

    ReplyDelete
  25. g,br elok xpe..xelok xboleh.. :P

    ReplyDelete
  26. @aizamia3

    ehheh
    anda bagaimana??
    suke kamera jugak?
    ehhehe

    ReplyDelete
  27. huhuhu..
    baru bc...
    lawak y nie..
    hehe.. :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay