Monday, March 7, 2011

Blog SAYA SUKA MENAIP antara 50 blog Malaysia pilihan InTrend !!

Aku rasa ramai dah tahu. Alah.. bukan takat rasa-rasa dah, memang dah ramai tahu kot. Maklumlah dah banyak orang dok baca dan para bloggers yang terpilih pun semua dah update pasal ni kan? Kan?

Aku baru nak update. Lantak lah dah basi ke ape.. aku tetap nak update! Hoho~

IMG_1960

Majalah InTrend isu Mac 2011. Yang ada gambar Fouziah Ghous tu lahhhh… Lawa pulak tema cover oren kuning. Huhuu.. Muka Fouziah lak ala-ala eksotik je aku tengok. Ya dia cantik!!

 

IMG_1963

Blog SAYA SUKA MENAIP ni jatuh di bawah kategori Hijab. Whaaa tengok sahaja bloggers lain yang terpilih! Rasa rendah diri lak aku sebab aku tak sehebat yang lain.. Blog aku biasa-biasa sahaja, dan aku bukan fashion guru macam Shea Rasol / Adriani Adnan / Ami Schaheera.. huhuuu…

 

IMG_1966

Yahooooo tu dia kasi close up sikit! Ahahaaa…. ALHAMDULILLAH syukur aku tak terhingga kerana pihak majalah InTrend pilih blog aku sebagai salah satu blog Pilihan InTrend untuk kategori Hijab.

Mulanya aku tak tahu pun, tapi bila DD Fabulous congratulate aku kat facebook, dia kata tahniah sebab masuk majalah InTrend isu Mac, aku dah terbangang kejap.. Isu Mac?? Bila masa eh? Otak aku lembab memproses lagi sekali.. Aiyahhh… Puas jugak aku cari majalah InTrend tuh. Alahai tetibe tak ada lak kan..

Akhirnya aku dapat jugak beli majalah ni.. Mahal sikit sebab aku beli kat convenient store. Wuwuwuu tapi tak mengapa, asalkan aku dapat jugak! Ahaks… Kesyukuran tak terhingga sekali lagi. Terharu weyh! :)

 

sign NISA


36 comments:

  1. semate2.... xngerti den ngn perempuan =__=

    ReplyDelete
  2. congrats kak nisa :)
    saya pun de bc majalah tu.

    ReplyDelete
  3. nak bergambar ngan nisamenaip ni boleh tak?
    :p

    ReplyDelete
  4. congrats ! In Trend mmg bez. kalau dpt masuk tu, berdouble-doublez bez. :)

    ReplyDelete
  5. akhirnya org temerloh masuk InTrends! Lol. Taniah!

    ReplyDelete
  6. wow!!!masyuk laa nisa..
    alaa,,ape lak biasa2 je,,blog nih memng dah feymes amos laa..
    tahniah kepada tukang taipnya.. :))

    ReplyDelete
  7. Yeah yeah i knoowww!! Huhu congrats babe!

    ReplyDelete
  8. ada entri pasal kamu.. dan vlog kamu..

    check dis out
    kembar nisa kay

    ReplyDelete
  9. ada entri pasal kamu.. dan vlog kamu..

    check dis out
    kembar nisa kay

    ReplyDelete
  10. perghhh...makin pemes la ko ek...ehem2...nak minta autograph bleh?

    ReplyDelete
  11. congrate sis nisa..
    sy dah follow blog sis..
    klau sudi , follow la blog sy yg simple ni.. terimakasih =)

    ReplyDelete
  12. Congrats, dah tengok dah kat majalah tu aritu... =)

    ReplyDelete
  13. gempak ah! congrates!
    btw, baru je smlm follow awk.
    awak cantek sangat :)

    ReplyDelete
  14. superb lar!dpt msuk intrend!c0ngratzzz..

    ReplyDelete
  15. wah, tahniah..bertmbh popular lgi la blog ni..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay