Thursday, March 31, 2011

Bestfriend baru.

Sejak dua menjak ni, dengan dia aje lah aku dok berkepit. Pergi mana-mana pun, buat apa-apa pun, dia mesti ada dengan aku! Aku sentiasa update dengan dia nih!

Hoooo dia adalah handphone aku! Huahuahuaa… sekarang ni aku kuat sms! Di sana sms, di sini sms! Tak boleh lepas laaaa… Wajib ada kat tangan! Pantang ada masa terluang sikit memang menaip sms laaa jawab nye!

 

IMG_2132

Ini aksi atas katil. Erkkkk!!! jangan kau ingat aksi ape lak!! Gambar ni aku snap di saat aku baru aje mencelikkan mata. Langsir tingkap pun belum bukak, tu yang suasana agak suram aje.. Hekhekhek. First thing’s first! Check message… check BBM update….

Fuhhhh memang seriau lak jugak aku kalau handphone ni takde kat tangan. Hahahaa.. Kalau kat luar pulak, aku memang sentiasa online Twitter menerusi handphone aku ni. Tak tahu laa kenapa aku suka sangat Twitter ehhh sekarang? Walaupun ramai stalker, tapi aku tak peduli.

 

IMG_2693

See??? Di saat aku nak buat kerja dengan 1tube pun masih sempat ber-Tweet. Ehhh tengah tweet ke, tengah sms ye masa tu??? Aku rasa tengah sms laaa.. hohohooo…. Alaa tak kesah laa aku tengah buat ape pun.. Yang penting handphone sentiasa di tangan okeh!

Sampai kan masa nak start shoot tu, aku kena pass phone aku pada PA sementara aku iaitu Syida. Hahahaa…. Iyelah.. gelombang isyarat yang diterima handphone boleh mengganggu sistem audio masa rakaman tengah dijalankan.. So cannot dekat-dekat laaa… Huhuuuu….

Apa-apa pun, aku tengok sekarang ni handphone merupakan salah satu gadget wajib yang menjadi keperluan orang ramai masa kini. Teknologi di cipta untuk memudahkan kehidupan seharian kita. Jangan lah kita salah guna ye? Oke babai.

 

sign NISA

43 comments :

mahirahnazlim said...

wow BB tuhhhh :)

meaw said...

sis nisa....ingat kan hapo la, hanpon ghupenya, cepuk kang....jgn salu sgt tup tap tup tap kat mesej tu,kang rosak keypad dia,hehehe :)

Izyan Masri said...

NAK JUGAK BESTFRIEND BARU TU :D

HazHand said...

oh,ok,, tggu android lak! grr! BB bosan..hahah

Sora Rasyido said...

hmmm kredit msti bertimbun-timbun ni

Munie Blushious said...

kih3x ! funny... rse cm nk sorokkn jer hp sis nisa tuh... bru dpt tgok aksi menangis sis time crik BB tuh.. kui3x !

EmanTheHalia said...

hahah macam mane cemere bb leh snap BB sendiri dari depan? #buat2taktau

sarah mohamad said...

nak jugak bestfriend dengan bb! hiks

yad'z said...

waaa... mecej ngan sape tuh ekk./.. ehehehe

qucachahir said...

nisa...saya tag kamu di blog saya...!
mari lihat..
link:
http://quraishahir.blogspot.com/2011/03/5-blog-yang-paling-kerap-dilawati-2011.html

faa rosli sulaiman said...

rindu 33sekupang!

Syuhada Elmi. said...

BB uhhh. :O Mesti kene ade dekat tangan sempat terlepas, hilang lah bestfriend kamu ituuu :D

Faa Eryna said...

wahhh bestnyaaa dah ada BB ;)

Amiera Hilton said...

bsetfren forever. huhu :P

Hanieqha said...

teringin nk bb jugak.. :(

kAmi dAn mEreKa!! said...

kalau kena culik bestfren tu, mcm ne la kn, hehe =)

GreenAppleKu.com said...

Hai Nisa, follower you yg 3816, salam perkenalan dari saya..

Pembawa_Wacana said...

Ala....kalo diriku ini di interview cik nisa kan bes...huhu

mynameismy said...

hehe.. katepun blogger haruslah ade gadget di sisi!hehe

Njla Azman said...

haha. got the same bb. same as mine ! ;) heee

Rara Farah said...

BB...alahai..kite nie biler la lagi nk pakai BB

Nisa Menaip said...

@mahirahnazlim

hehehehe

Nisa Menaip said...

@meaw

heheee sorry2..
sy xmo kena cepuk..

Nisa Menaip said...

@Izyan Masri

ehhehe besfren baru ni byk di kedai sekarang :P

Nisa Menaip said...

@HazHand

hehe lain org lain citarasa :P

Nisa Menaip said...

@Sora Rasyido

ahhaha mane adeeee
:P

Nisa Menaip said...

@Munie Blushious

wuaaaa
janganlaaa
x tdo kite kanggg :P

Nisa Menaip said...

@EmanTheHalia

aahhaha pakai cermin??
#erkkk
ahhahaa

Nisa Menaip said...

@sarah mohamad

ehhehe best tau besfren ngn bb :P

Nisa Menaip said...

@yad'z

mesej dengan ehemmmm2
ahahha!!
:P

Nisa Menaip said...

@qucachahir

thank you my dear ;D

qucachahir said...

always welcome.. ;)

Nisa Menaip said...

@faa rosli sulaiman

ahahha 33sekupang terbaikkkk!!!

Nisa Menaip said...

@Syuhada Elmi.

ahahha
begitulahh nampaknyeee~

Nisa Menaip said...

@Faa Eryna

eheheh serupa je mcm hnset lain :)

Nisa Menaip said...

@Amiera Hilton

ahahah yupp
:D

Nisa Menaip said...

@Hanieqha

heheh nanti beli satu ye :)

Nisa Menaip said...

@kAmi dAn mEreKa!!

huwaaaaaaaaaaa
jgn laa culik beliau..
sob3~

Nisa Menaip said...

@GreenAppleKu.com

salam kenal
:)

Nisa Menaip said...

@Pembawa_Wacana

ehhehe insyaAllah :D

Nisa Menaip said...

@mynameismy

yeappp tahu xpe :D

Nisa Menaip said...

@Njla Azman

whoaa really??

Nisa Menaip said...

@Rara Farah

heheh insyaAllah x lama la tu :P