Wednesday, March 9, 2011

Bertuah punya budak! Masuk computer lab tahu nak main aje!

Main kamera la….

IMG_1935

Ni lah koje nye kalau dah ase hebat sangat dah tak payah buat keje bila masuk computer lab. Ni lah jadinye kalau dah perasan bagus, masuk computer lab gorang kaki aje. Hahaha statement bunuh diri beb! Ni betol-betol mengundang kritikan kutukan membina! Haha~

Kejap. Aku pandang depan. Whaa Iejam selamba badak ber-facebook, menikmati fungsi skrin besar yakin puas hati Mac Pro.

Nanti. Aku toleh belakang, riang gembira betol dia gelak-gelak. Ewahh…

Eh. Aku dengar lagu-lagu berkumandang pulak. Heavennye dunia. Ahha…

Sebenarnya hari ni agak rilex… Budak yang datang pun tak ramai. Haiyahh…. but everything is not what it seems eh? Tuhan je tahu macam mana sukarnya masalah yang sedang aku hadapi.

P/S : Preloved shawls CLICK HERE

 

sign NISA

14 comments :

SitiNurIzzati said...

haha ! besela 2 nisa..S.T.U.D.E.N.T

MéuzAngelo™ XXIII said...

lab ape gune komputer mac ni? giler gempakk

TAYAR PANCIT said...

hai awak saye da join awak :) follow me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

Dawa said...

at least kena ada rest minda tu gk :)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

pergh.. dapat sebiji mac tu cukup la...
uuhh... de best..

Nisa Menaip said...

@MéuzAngelo™ XXIII

lahhhh sebelum ni x penah tgk ke koi post gmbr amik gmbr gune kamera Mac Pro neh?
ni la makmal komputer FAKULTI KOMUNIKASI DAN MEDIA okeh.
kitorang belajar dreamweaver ngan in design kat sini.
buat assignment pun kat sini.

Nisa Menaip said...

@SitiNurIzzati

aahahaha yuppp ":D

Yong Sofea said...

terernya lab pakai macbook. *drool*
:DD

MéuzAngelo™ XXIII said...

biasenye lab pkai pc je.. ini mac.. mmg lain dr yg lain.. sumpah best n jeles.. haha

Nisa Menaip said...

@TAYAR PANCIT

thanks...~

Nisa Menaip said...

@Dawa

ehehhe yuppp~

Nisa Menaip said...

@LinE PuTih LiNe HiTaM

ahaha
sebiji tu dalam belas2 ribu jugak la~

Nisa Menaip said...

@Yong Sofea

ahahah ni kat unisel nye~

Nisa Menaip said...

@MéuzAngelo™ XXIII

besenya?
kat unisel dah lama ade lab pkai mac... tapi tu budak art n design punye lab...
ni lab baru la kirenye.. utk dak masscomm.