Monday, March 14, 2011

Another giveaway by Nisa Menaip?

ALHAMDULILLAH, giveaway yang lepas telah berlangsung dgn jayanya… Maaf ye pada yang tak sempat join tuh…. Aku memang target nak buat giveaway tu beberapa jam aje…

Ohh ye, bercakap pasal giveaway, minggu ni atau minggu depan akan ada lagi giveaway baru… Hehehee… saje je buat giveaway, untuk menghargai para followers tercinta.. InsyaAllah giveaway akan datang aku nak buat dua hadiah, satu hadiah untuk peserta lelaki, satu hadiah untuk peserta perempuan.

Haaa baru lah adil.. tak gitu? Alhamdulillah rezeki aku sejak dua menjak ni pun amat murah. Terima kasih YA ALLAH… So, teringin nak share kegembiraan dengan you guys semua.. Nanti kalau dah ade hadiah nye, aku umumkan bila akan bermula giveaway kedua ni ye…

Dan kepada pemenang giveaway yang lepas, FADWA DAUD, Nisa minta maaf ye sebab lambat pos hadiah anda… Maklumlah.. tengah exam… Nisa dah decide akan post hadiah tu dalam minggu ni jugak, lepas abes paper terakhir ye.. Sorry sebab lewat.. huhuu…

Dan kepada yang lain, nanti kan RANDOM GIVEAWAY by NISA MENAIP PART 2.. oke? Muahh!!

 

sign NISA


23 comments:

  1. lepas nie xmaw terlepas dah..hee

    ReplyDelete
  2. nak join jugak!! aritu tak sempat aw..huhu cdey2..:p

    ReplyDelete
  3. mntk2 kali ni smpat join.
    weeeeee

    ReplyDelete
  4. ape ni? tak phm. hehe *mmg sy blur siket >_<

    ReplyDelete
  5. oh yeahhh tak sabar nk tunggu giveaway second nih hikhik !

    ReplyDelete
  6. mira da terlepas...sgt jeles dengan the winner!hehe

    ReplyDelete
  7. yeah,lepas nie nak join ! ^^

    ReplyDelete
  8. wah..
    moga murah rezeki lg..
    amin..

    ReplyDelete
  9. next give away akn dipastikn tidak dilepaskn . pew aq cakaap neyh daaa ! adoiii !

    ReplyDelete
  10. wah kene alert nie. nak join jgk.

    ReplyDelete
  11. nk join gak la..xsabar nk tggu nie...

    ReplyDelete
  12. @Nurul Iman Rosman

    giveaway ni pemberian hadiah secara rambang.. takde contest2 ke ape..
    just buat entry utk jd peserta..

    ReplyDelete
  13. hehehe THANKS A LOT kepada yang komen.. giveaway yang kedua mungkin nisa buat lama ckit.. 24 jam ke., hehehee

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay