Wednesday, March 23, 2011

Alhamdulillah sampai juga ke destinasi. . .

ALHAMDULILLAH… Bersyukurnye aku pada Allah kerana dengan izinNYA aku sampai ke Bandar Anggerik dengan selamatnya. Aku terpaksa pulang awal kerana ada kerja yang perlu aku bereskan.. Mungkin aku akan kembali busy untuk beberapa hari…

Sampai je di rumah pink kesayangan, roomate kesayangan iaitu Kak Norin tak ada. Beliau sudah pulang ke rumah kakak nye di Alam Megah kot.. Wuuu sedihnye! Mesti rindu teman segosip ku itu :(

 

IMG_2634

Yaaa perkara pertama yang perlu aku bereskan bila sampai di Shah Alam ialah meja study aku. Yearrgghhh banyak betul barang yang perlu aku lupuskan, dan ada yang perlu aku simpan, buat pekasam…

Malas aku tengok lagi buku-buku nota. Hahaha!! Bukan apa, sekarang mood biar free daripada memikirkan pasal assignment atau pun nota. Yeahh cuti ni bakal aku isi dengan sikap kerajinan meng-update blog.

Hehehee so you guys terima aje la kalau aku dok menaip pasal benda mengarut atau benda tak penting dalam ni. Wawawaaaa :D

Dah lah nak pergi cari goreng pisang best kat tepi padang buat minum petang. Bye!!

 

sign NISA


9 comments:

  1. Bila la nak dtg rumah tu lg kan.hee :p

    ReplyDelete
  2. post merapu yang best nisa...
    ramai nak bace nanti..hehe..

    ReplyDelete
  3. laptop kite same model...huhu....
    goreng pisang 2 jngn lupe hantar kt cini eh...hehhe...

    ReplyDelete
  4. @Syed Hilmi Syed Yahya

    same ehh??
    ehehhe
    sorry goreng pisang sudah habes :P

    ReplyDelete
  5. yup ..di alam megah waktu kay sampai ..tapi skunk kat nilai anta kete :( will miz u dear ....huhuhu

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay