Monday, March 28, 2011

Aku tertarik dengan video ini…

It’s just a random video.. yang dirakam oleh tiga orang anak muda ketika tengah karaoke..

Lagu yang dinyanyikan oleh tiga anak muda ini ialah lagu Sedetik Lebih by Anuar Zain…

 

Sooo.. ape pendapat korang? Bagi aku, yes they can sing. Boleh tahan la… Hehehe saja hiburang di petang hari :)

 

sign NISA


22 comments:

  1. BESSSSSSSSSSSS ! :D AKAK UPLOAD VID AKAK KAROKE PULAAK :D

    ReplyDelete
  2. sedappp wooo~ jom karokk!! hehee:) hebaddd XD

    ReplyDelete
  3. OMG mira suka gilaaa dgn lagu ni!
    wow, kemain semangat lagi dorang nyanyi...hehe..
    btw not bad la ;p

    ReplyDelete
  4. sedap. . muka un le tahan gak.. ader bakat wooo.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. mmg ler sedap nyanyi.. fairuz tuh kan bekas vokalis q-face & ANTZ dulu.. 2 org lagi tuh mmg talented dr dulu..ehhehe.. dr dulu folo utube deme2 nie..kekekeke

    ReplyDelete
  6. assalam...wow, dah tengok video tuu...hebad giler laa dieorg.sebijik cam anuar zain...cam x caye jer...hu3

    ReplyDelete
  7. walopon mereka kategori lelaki sopan santun tapi suara dorang mantop wooo~becky likey :))

    http://bloknoktah.blogspot.com/2011/03/just-way-you-are-in-malay.html

    ReplyDelete
  8. haaa..betul tu bambam.
    bila tgk blik spe yg upload vid tu,
    nme yg tertera 'fairuz selamat'..
    then i tgk muka yg tgh2 tu,
    eh mcm kumpulan q-face...

    ReplyDelete
  9. aww!!best suare tu.
    yg bju kemeja putih tu best suare..
    ttibe rse nk karok lak..hehe

    ReplyDelete
  10. hamboi~...kem main lg depa nyanyi dah mcm anuar zain..nice sharing~..tq nisa...

    ReplyDelete
  11. sedap suara diorang ni . haha :D

    ReplyDelete
  12. ramai org tgh demam ngn lagu ni hehe

    ReplyDelete
  13. waa, sedap la sore sorang2.. paling suka sore yang tengah tu.. memang best la sore dorang,feeling abis..

    lame tak g karok ^^

    ReplyDelete
  14. salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog Aku Sebutir Pasir kalau berminat nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  15. yang mcm bapok tuh budak yg afif slalu minx pndpt psl nyanyian

    ReplyDelete
  16. owh my..!sdp bnget sih sore mrka ni...ade bkat..! ^o^

    ReplyDelete
  17. salam..
    hehe..memg sedap la suare mereke2..hehe
    memg remang la bulu rome den mendengo nye..hahahaha....

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay