Wednesday, March 2, 2011

AKU TENGAH…. usahakan assignment!

 

IMG_1922

Gambar ni aku snap, aku transfer ke laptop dan tadaaaa… di post ke dalam blog kudus ku ini.

Yaaa.. usahakan assignment. No matter what happen, by hook or by crook esok mesti mau siap maaaa… Ada sikit je lagi nak siapkan.. tapi yang sikit tu, ialah part yang susah!!! Hadoiii lunyai makkkk…

Kertas dah bersepah-sepah. Untuk tidak bazir idea yang tercerna salam minda, aku pilih untuk tulis segalanya atas kertas. I found that this method make me focus more compare to type it straight in the Word. So bila nak type nanti, kalau ada apa apa nak ditambah, boleh terus tambah or edit mana yang patut.. Huhuu..

Oke nak sambung balik, outta.. Bubbye..

 

sign NISA


26 comments:

  1. nisa, yg penting jgn tensen2 yer.
    go nisa, gooooo!! ;)

    *memahami perasaan apabila keadaan ini terjadi.

    ReplyDelete
  2. gud luck siapkan assignment :)

    ReplyDelete
  3. sama lah. tgh siapkan jugak. GL nisa ;)

    ReplyDelete
  4. gogo chaiyok nisa!! hehe:) gambatte!^^

    ReplyDelete
  5. wah... ada "tuut" kat situ...

    cisdel sungguh..

    apesal dia tak bagi pendekar gak??

    jeles nih~! huhu...

    ReplyDelete
  6. @cik najihah

    tahu xpe... time2 mcm ni mmg kusut sikit.. ehhehee

    ReplyDelete
  7. hahahahahahah..
    hanya mampu tersenyum..btw, gudluck on ur working project.. :)

    ReplyDelete
  8. @darkbatman

    ahahah first time aie komen siniii :D
    ehhehe
    nape lak hanya mmpu tersenyum? ehhee

    ReplyDelete
  9. waaah hebat!!! tips yang bagus memang kena tulis pastu ubah balik bila dah start taip :) kalau belajar sejarah pun buat bende yg sama insya-Allah boleh masyukkk :) tetiba masuk bab sejarah pulekkk :DDD



    PENGALAMAN BERSAMA 2 ORANG BAYI COMEL

    ReplyDelete
  10. erm senyum cz tettt. mane boleh ckp..rahsia la..kehkehkeh. xdela.. gelak bace komen pendekar 2..

    ReplyDelete
  11. @Darkbatman

    hahaha
    komen pendekar?? ahaha ade2 aje u guys neh :P

    ReplyDelete
  12. err....macam banyak je assignment...tp belog tetap kena hupdate..hehe..

    errr...tuuutt..pinjam bb =P

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay