Wednesday, March 2, 2011

AKU TENGAH…. usahakan assignment!

 

IMG_1922

Gambar ni aku snap, aku transfer ke laptop dan tadaaaa… di post ke dalam blog kudus ku ini.

Yaaa.. usahakan assignment. No matter what happen, by hook or by crook esok mesti mau siap maaaa… Ada sikit je lagi nak siapkan.. tapi yang sikit tu, ialah part yang susah!!! Hadoiii lunyai makkkk…

Kertas dah bersepah-sepah. Untuk tidak bazir idea yang tercerna salam minda, aku pilih untuk tulis segalanya atas kertas. I found that this method make me focus more compare to type it straight in the Word. So bila nak type nanti, kalau ada apa apa nak ditambah, boleh terus tambah or edit mana yang patut.. Huhuu..

Oke nak sambung balik, outta.. Bubbye..

 

sign NISA

26 comments :

Syafiq Rosli said...

all da best okeh..:)

Faa Eryna said...

go nisa goo !!

ima said...

nisa, yg penting jgn tensen2 yer.
go nisa, gooooo!! ;)

*memahami perasaan apabila keadaan ini terjadi.

cik najihah said...

wah same lah kite...kusut nye

fasha said...

gud luck siapkan assignment :)

izaFiza said...

rindunya zaman blaja..

Lulu Rahman said...

sama lah. tgh siapkan jugak. GL nisa ;)

Eyka said...

gogo chaiyok nisa!! hehe:) gambatte!^^

NynaMysarah said...

pastikan betol2 siap :) weehee

Pendekar Berkuda said...

wah... ada "tuut" kat situ...

cisdel sungguh..

apesal dia tak bagi pendekar gak??

jeles nih~! huhu...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ima

ouhh thanks sbb memahami :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@cik najihah

tahu xpe... time2 mcm ni mmg kusut sikit.. ehhehee

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@izaFiza

ehhehe tu lah zama bljr jugak yg best :P

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@NynaMysarah

hehehe yuppp :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Pendekar Berkuda

haaa??
ape tuttt???
ahahahaha~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Syafiq Rosli
@Faa Eryna
@fasha
@Lulu Rahman
@Eyka


thanksss for the wishes :D

darkbatman said...

hahahahahahah..
hanya mampu tersenyum..btw, gudluck on ur working project.. :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@darkbatman

ahahah first time aie komen siniii :D
ehhehe
nape lak hanya mmpu tersenyum? ehhee

Bro Framestone said...

buat leklok ek

:)

Mas-Azi-Mah said...

waaah hebat!!! tips yang bagus memang kena tulis pastu ubah balik bila dah start taip :) kalau belajar sejarah pun buat bende yg sama insya-Allah boleh masyukkk :) tetiba masuk bab sejarah pulekkk :DDD



PENGALAMAN BERSAMA 2 ORANG BAYI COMEL

Darkbatman said...

erm senyum cz tettt. mane boleh ckp..rahsia la..kehkehkeh. xdela.. gelak bace komen pendekar 2..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Bro Framestone

thankss bro :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Mas-Azi-Mah

ahahhaha
pon boleyyyyyyyy
:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Darkbatman

hahaha
komen pendekar?? ahaha ade2 aje u guys neh :P

iqbalhakimi said...

err....macam banyak je assignment...tp belog tetap kena hupdate..hehe..

errr...tuuutt..pinjam bb =P

Nisa Menaip said...

@iqbalhakimi

hahahaha pinjamm????
cannot arrr
:P