Saturday, March 26, 2011

Akhirnya, video Nisa Menaip dan Ben Ashaari… ! Dan gara-gara Nora, aku ketar lutut!!!

Heee ada lagi satu video aku nak share dengan korang.. Antara pengalaman manis aku dengan 1tube.my … dalam Shooting bersama 1tube.my di NEF-Awani ICT Fair, PWTC hari tu aku dah ceritakan ape yang aku buat di sana.

Dan di sana, aku tidak keseorangan! Hehee turut menemai ialah blogger terkenal BEN ASHAARI. Hehehee Abang Ben ade je sepanjang penggambaran berlangsung. Hehehe kalau tak percaya meh tengok video ni :

 

Haaaa aku sebenarnye malu-malu nak rakam video dengan Abang Ben niiii. Auw auwww.. Hahahaha!! Ade ke Abang Ben aku takut pandang dia sebab takut jatuh hati. HAAHAHAHAHAA!! Hadoi makkk.. kang marah lak si dia. Oopppsss!!!  (Kalau video di atas tak boleh view, boleh VIEW DI SINI )

Ohhh ye, terharu sangat-sangat sebab Abang Ben sudi tulis entry pasal aku… Nak tahu entry ape? Entry : Dia mmg berbakat besar ! Wuuuu nangis laju-laju sebab terharu! Ahahaaa….. Terima kasih daun keladi Abang Ben!!!

Hahhh cerita pasal Nora yang buat Nisa ketar lutut pulakkk… Nora mana nih??? Nora Syida kawan saya ke??? Nora jiran sebelah rumah ke???? Bukan lahhh.. Nora yang ni laaa :

Haaaa percaya tak?? Aku pon sampai sekarang laa aku macam tak percaya yang aku berpeluang berjumpa dengan Nora dan juga berpeluang interview Nora!! Oh myy!! Oh myy!! Nak tercabut kejap jantung aku!! Dah laa Nora penyanyi terkenal tanah air, orang nya juga sangat cantik okeh!

Masa mula-mula nak interview beliau memang ketar lutut gua cakap sama luu!!! Ahakkss…. Kalau nak tengok video aku interview Nora, KLIK DI SINI !!

Hehehee thanks kepada semua yang sudi view video-video aku.. Dan aku terharu dengan rezeki yang Allah turunkan kepada aku. Alhamdulillah amin!! :)

More videos : KLIK  Nisa interview CEO Advertlets.com ????

 

sign NISA


27 comments:

  1. wah untg lah orang pemes kan..hehe

    ReplyDelete
  2. x nampak mcm ketar lutut pown,,nmapak releks n yakin je...huhu

    ReplyDelete
  3. nisa bile nak interview FAHRIN AHMAD??? hehe.. ;)

    ReplyDelete
  4. kak nisa mmg ad bakat pun nak jadi pngcaraa and pape jelah. woohooo u're so aweosmee :D

    ReplyDelete
  5. wah! selamba jer! tahniah yer!

    ReplyDelete
  6. bestnya dpt interview nora. makin maju nisa dgn vblog

    ReplyDelete
  7. wow.
    tahniah nisa!
    dah maju setapak!
    syabas!
    ;D

    ReplyDelete
  8. pasni kak nisa dpt job pulak laa...

    ReplyDelete
  9. gile la.. hahaaa.. nanti da popular jgn lupe kawan awk yg sorg nie ye.. hehhee...

    ReplyDelete
  10. dik..awk ni bukan saja pandai menaip tau! tapi pandai mengacara,sgt berbakatlah awk ni..tak sangka mulut awk kepoh sebegitu rupa yer..hihihih..neway selamat maju jaya dik..andaikata lepas ni awk ade involve dlm arena hiburan/pengacaraan tanah air,akk support u dr belakng k! gudluck dear1

    ReplyDelete
  11. @Syafiq Rosli

    hahah sape pemes??
    abang ben ajee yg femeyysss :D

    ReplyDelete
  12. @qucachahir

    fahrin ahmad???
    whaaaa maunye x sempat interview dah pengsannnn :P

    ReplyDelete
  13. @Dawa

    alhamdulillah..
    thanks kat 1tube.my sbb bg peluang :)

    thankss :)

    ReplyDelete
  14. @BEN ASHAARI

    yeawww abang ben da datanggg..
    malunye kiteee :P

    ReplyDelete
  15. thanx jer?? xde blnjer air ke....mekdi 2-3 set ker....hahahaha

    ReplyDelete
  16. AHAHAH APESAL LAA DILA TGK VIDEO TU DILA YG NEVES, DUP DAP DUP DAP PULAK TU HAHA x)

    ReplyDelete
  17. hehe..nisa jgn pengsan..nanti fahrin lariii.. ;)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay