Saturday, March 26, 2011

Akhirnya, video Nisa Menaip dan Ben Ashaari… ! Dan gara-gara Nora, aku ketar lutut!!!

Heee ada lagi satu video aku nak share dengan korang.. Antara pengalaman manis aku dengan 1tube.my … dalam Shooting bersama 1tube.my di NEF-Awani ICT Fair, PWTC hari tu aku dah ceritakan ape yang aku buat di sana.

Dan di sana, aku tidak keseorangan! Hehee turut menemai ialah blogger terkenal BEN ASHAARI. Hehehee Abang Ben ade je sepanjang penggambaran berlangsung. Hehehe kalau tak percaya meh tengok video ni :

 

Haaaa aku sebenarnye malu-malu nak rakam video dengan Abang Ben niiii. Auw auwww.. Hahahaha!! Ade ke Abang Ben aku takut pandang dia sebab takut jatuh hati. HAAHAHAHAHAA!! Hadoi makkk.. kang marah lak si dia. Oopppsss!!!  (Kalau video di atas tak boleh view, boleh VIEW DI SINI )

Ohhh ye, terharu sangat-sangat sebab Abang Ben sudi tulis entry pasal aku… Nak tahu entry ape? Entry : Dia mmg berbakat besar ! Wuuuu nangis laju-laju sebab terharu! Ahahaaa….. Terima kasih daun keladi Abang Ben!!!

Hahhh cerita pasal Nora yang buat Nisa ketar lutut pulakkk… Nora mana nih??? Nora Syida kawan saya ke??? Nora jiran sebelah rumah ke???? Bukan lahhh.. Nora yang ni laaa :

Haaaa percaya tak?? Aku pon sampai sekarang laa aku macam tak percaya yang aku berpeluang berjumpa dengan Nora dan juga berpeluang interview Nora!! Oh myy!! Oh myy!! Nak tercabut kejap jantung aku!! Dah laa Nora penyanyi terkenal tanah air, orang nya juga sangat cantik okeh!

Masa mula-mula nak interview beliau memang ketar lutut gua cakap sama luu!!! Ahakkss…. Kalau nak tengok video aku interview Nora, KLIK DI SINI !!

Hehehee thanks kepada semua yang sudi view video-video aku.. Dan aku terharu dengan rezeki yang Allah turunkan kepada aku. Alhamdulillah amin!! :)

More videos : KLIK  Nisa interview CEO Advertlets.com ????

 

sign NISA

27 comments :

Syafiq Rosli said...

wah untg lah orang pemes kan..hehe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

x nampak mcm ketar lutut pown,,nmapak releks n yakin je...huhu

qucachahir said...

nisa bile nak interview FAHRIN AHMAD??? hehe.. ;)

NynaMysarah said...

kak nisa mmg ad bakat pun nak jadi pngcaraa and pape jelah. woohooo u're so aweosmee :D

Huszaini said...

wah! selamba jer! tahniah yer!

Dawa said...

bestnya dpt interview nora. makin maju nisa dgn vblog

Izyan Masri said...

WAHH SERONOKNYA DIA EYH :D

..hizamirahim.. said...

wow.
tahniah nisa!
dah maju setapak!
syabas!
;D

kaizen said...

pasni kak nisa dpt job pulak laa...

creativeheart said...

gile la.. hahaaa.. nanti da popular jgn lupe kawan awk yg sorg nie ye.. hehhee...

BEN ASHAARI said...

yearghhhh..hahaha..

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

dik..awk ni bukan saja pandai menaip tau! tapi pandai mengacara,sgt berbakatlah awk ni..tak sangka mulut awk kepoh sebegitu rupa yer..hihihih..neway selamat maju jaya dik..andaikata lepas ni awk ade involve dlm arena hiburan/pengacaraan tanah air,akk support u dr belakng k! gudluck dear1

Nisa Menaip said...

@Syafiq Rosli

hahah sape pemes??
abang ben ajee yg femeyysss :D

Nisa Menaip said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

hehe
tu cover je tuu :P

Nisa Menaip said...

@qucachahir

fahrin ahmad???
whaaaa maunye x sempat interview dah pengsannnn :P

Nisa Menaip said...

@NynaMysarah

thank you so much my dearrrr :D

Nisa Menaip said...

@Huszaini

thankss :D

Nisa Menaip said...

@Dawa

alhamdulillah..
thanks kat 1tube.my sbb bg peluang :)

thankss :)

Nisa Menaip said...

@Izyan Masri

hehe seronok2 :D

Nisa Menaip said...

@..hizamirahim..

hehe tenkiu zami :D

Nisa Menaip said...

@kaizen

hehe thankss
:D

Nisa Menaip said...

@creativeheart

hehehe insyaAllah tak lupe.. hehe

Nisa Menaip said...

@BEN ASHAARI

yeawww abang ben da datanggg..
malunye kiteee :P

Nisa Menaip said...

@Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida

thanks akak :D
terharunyeeeeee.. hehe

kaizen said...

thanx jer?? xde blnjer air ke....mekdi 2-3 set ker....hahahaha

maceklala said...

AHAHAH APESAL LAA DILA TGK VIDEO TU DILA YG NEVES, DUP DAP DUP DAP PULAK TU HAHA x)

qucachahir said...

hehe..nisa jgn pengsan..nanti fahrin lariii.. ;)