Wednesday, March 30, 2011

5 blog paling kerap dilawati Nisa Menaip sepanjang 2011 !!

Haaaaa… aku rasa mesti yang dah tahu apa yang aku nak buat ni.. Yeaaa aku nak join PROJEK NETWORK BLOGGER yang dianjurkan oleh Denaihati.com .. aku dapat tahu mengenai projek ni pun melalui blog Andyhowtt.

Weee projek ini sangat menarik! Menurut Denaihati.com, ia boleh mewujudkan network besar dalam kalangan blogger, di samping menambah kenalan baru. Hehehee bayangkan kalau 10 orang senaraikan anda dalam 5 blog pilihannya.. Fuhhhh banyak kot trafik yang disumbangkan… Hehhee…

5 blog paling kerap dilawati 2011

 

darkbatman1. Uhukkk!! Uhukk!! Apahal lak terbatuk nih?? Errr abaikan! Hahaha blog kegemaran ramai ni turut menjadi pilihan aku. Kenapa aku rajin singgah blog darkbatman.com ni???? Sebab blog beliau banyak tips pasal kesihatan! Kalau bagi mak abah baca ni pon boleyyyy…. Nak suh abah aku amalkan tips kasi naik 6 pax boleh? Hahahhaa!!! (Klik pada banner untuk terjah)

 

benashaari2. Blog BEN ASHAARI!!!! Blogger terkenal okeh! Aku dah jumpa beliau beberapa kali.. semuanya melibatkan aktiviti bersama 1tube.my .. Hehehe ternyata beliau seorang blogger yang peramah. Dalam blog pon tak lokek berkongsi tips dan nasihat. Jom singgah ramai-ramai… Klik pada banner tau!

 

 

yuyu3. Blog YUYU ZULAIKHA merupakan pilihan hati aku yang nombor 3!! Sepanjang tahun 2011 ni, aku rasa aku selalu sangat singgah kat blog akak kecik nih. Oopss! Kak Yuyu tak boleh marah.. nanti taka wet muda auwww :P  Blog beliau banyak jugak tips cantik, tips mekap.. macam-macam tips la kan! Sungguh tak kedekut ilmu ye Yuyu comel! Dan aku suka gaya penulisan Yuyu! (Klik pada banner untuk terjah)

 

 

shea4. Blog milik SHEA SYAHIRAH memang menjadi pilihan aku sepanjang masa! Aku sukakan gambar-gambarnya yang sangat cantik, dan juga orangnya yang pandai berfesyen!! Oh myyyy.. aku suka sangat tengok Shea yang comel ni… For me, she has good fashion sense! Wuuuu bila laa aku nak bergaya macam beliau nehhhh… (Klik pada banner untuk terjah)

 

 

hizami5. Blog BUDAK LELAKI !!! Yeahhh blog ini merupakan milik Hizami Rahim… blog dia ni antara blog yang terawal aku betul-betul follow dan baca… Dulu dia [dot]blogspot … sampai lah dia dah tukar ke domain, aku tetap follow dia. Kenapa aku suka blog dia? Sebab budak lelaki ni suka tulis pasal lagu baru yang meletop. So aku tak payah susah-susah search Google ke ape. Hahaha!! Gaya penulisan pon best! (Klik pada banner untuk terjah)

 

Haaa dah habis pon cerita mengenai 5 blog yang sering aku lawat setakat Mac 2011 ni… Meh sini nak ajak blogger join PROJEK NETWORK BLOGGER | Denaihati.com

  1. Syafiq Rosli
  2. Moy Chem
  3. Tasya Amin
  4. Deeyaudeen Sabri
  5. Aqu Api
  6. Aryl
  7. Nurul Izzati
  8. Sab a.k.a. Miss Genit
  9. Meuz Angelo
  10. Hannafauzann

 

Heeee sesapa nak join ramai-ramai terjah denaihati.com dulu… baca penjelasan beliau dulu okeh! Hehehe [ PROJEK NETWORK BLOGGER | Denaihati.com ]

 

sign NISA

28 comments :

APi said...

hallamak..
dijemput la pulak..
nanti koi usulkan kemudian ye..

ishiko said...

huhuu.. semua best2 tu.. tambah belog nisa sati lagi !!!

sab said...

hehe..nti sab try buat..ni tgh bz and mls nk update blog..huhu...btw..thanks invite dear. :)

Ikemal said...

blog serius tak selalu bukak ke?

Suatu perasaan sedih yang tak la jiwang sangat

DOVE... said...

as salam,hai nisa..
btw,im new here..dtg sggah,
em,mcmna nk join ya?

ada apa-apa syarat kelayakan ke?
(ceh,mcm nk msuk ipt je)..
hehe :p

this is my link,do visit..
http://thejavanesedove.blogspot.com

y u y u Z u l a i k h a said...

ohhh tidakkkkk! adik nisa! eeee!! nisaaa! jangan panggil yuyu kakak la! wuuuu T_T

sherah said...

haaa nak join jugak! :)

Izyan Masri said...

OH TIDAK.BELOG YUYU ZULAIKHA SANGAT BEST :D

darkbatman said...

1st? kehkehkeh.. hopefully i'll be ur first in everythg.. :D

Nisa Menaip said...

@APi

heheh tiada paksaan di sini :D

Nisa Menaip said...

@ishiko

heheh tenkiu :D

Nisa Menaip said...

@sab

heheh takpe takpe...
x paksa pon.. just invite..

Nisa Menaip said...

@Ikemal

nope//
sy seorang yg suka baca blog santai

Nisa Menaip said...

@DOVE...

kalau nak tahu lebih lanjut boleh la ke denaihati.com

bukan sy yg organize projek ni..
ehehe

Nisa Menaip said...

@y u y u Z u l a i k h a

ahahha
saje jepp bergurau sendaaa :D

Nisa Menaip said...

@sherah

ehhehe silakan dear :D

Nisa Menaip said...

@Izyan Masri

hehehe yupp :D

Nisa Menaip said...

@darkbatman

heheh of course :D

..hizamirahim.. said...

nisa!!!

T.T

Nisa Menaip said...

@..hizamirahim..

errr ye saya????

Deeyaudeen Sabri said...

nnt abg udeen join k ! :D

MEKAR said...

Salam.
Selamat menulis blog dik.

Sya singgah sini melalui promosi di blog sahabat saya : www.sabahbloggers.com

Andrik McVean said...

hi i have followed your blog and i hope you can follow me back

Kamarul Azri™ said...

wah, banyak juga ni, KA selalu singgah dekat blog DH.. :)

SYAF said...

baca-baca entry dari denai hati..tup2 jumpa link nisa nie..

PUTRAROCKER said...

hai nisamenaip lettiew :D

infoklasik said...

Semua blog dan web best-best untuk dibaca. Ada kelainan dan mudah untuk diingati.

nurul fasy said...

nice blog