Saturday, February 5, 2011

VLOG : Nak cantik macam Michelle Phan jugakkkkk!!!

  • Hamboi… tajuk tak boleh blah.. nak cantik aje kan.. Ye lah siapa tak suka cantik?
  • Cantik itu kejadian Allah…. dan aku yakin semua orang pun cantik in their own way..
  • Haa ni awat lak aku nak cantik macam Michelle Phan ni??? Siapa Michelle Phan lak???
  • Alaa kalau perempuans di luar sana yang rajin tengok tutorial Michelle Phan mesti tahu kenapa aku nak cantik macam beliau.

b181658975Pic source : here

  • Ouhhh Michelle Phan! Anda punya natural beauty. Sangat jelesh oke!
  • Baru baru ni aku ade jumpa satu tutorial DIY daripada Michelle Phan. So aku ngan Myra pon gedik gedik nak cuba..
  • Siap nak tayang kat korang lagi macam mana aku buat benda alah tu.. hahaha…
  • Aku cari publisiti? Ehhh tak ape. Sebab aku tak kacau hidup orang :) Lalalaaa.. instead, aku happy buat benda yang aku suka.

 

 

  • Heeee hamik kau, tatap lah muke aku macam Kak Limah balik rumah tuh. Hahahhaaa…
  • but seriously, lepas ni nak buat lagi. Yeayyy :D
  • Ouhh ye, jom terjah tutorial mekap & DIY dari Michelle Phan! [ KLIK SINI ]

 

And by the way… thanks a lot to these people sebab mention nama aku atau nama blog aku dalam entry dorang. Jom baca apa yang dorang tulis nak???

 

 

Ada bendasing atas muka. Oh no! Bye bye.


23 comments:

  1. saye cari yg cantek dalaman, yakni hati :)

    ReplyDelete
  2. nak test la..
    agak2 jadi rupe sape ek nanti
    hahah...

    ReplyDelete
  3. ahaha...jpe gak ye video gelatin black head mask tu..akak da lame tau tapi tak penah tak pernah try

    ReplyDelete
  4. @A t C

    ehhehe insyaAllah ramai yg cantik dalaman :)

    ReplyDelete
  5. @wirdawahid

    kat kedai yg jual bahan2 buat kek..
    pastikan gelatine halal ye :)

    ReplyDelete
  6. yes..this vlog is better.
    tak over-exposed mcm vlog yg lain.


    keep it up.

    jangan terlalu over mcm dlm vlog turqoise.:)

    ReplyDelete
  7. @Anonymous

    heheh thanksss
    :)
    i'll try to improve .. ehhee

    ReplyDelete
  8. hey, mane nak cari gelatine eh? tesco or giant ade?

    ReplyDelete
  9. itew pun suka tengok mp punye makeup videos...heeeee ^^

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay