Sunday, February 13, 2011

VLOG : Mini Gathering @ Temerloh

  • Haaaaaaaaaaaaa…. dah lama sangat berjanji nak post video nih..
  • Sorry guys… sangat sangat busy + asyik keluar ke sana sini… hohooo…
  • nak baca cerita pasal mini gathering kat temerloh, klik kat sini untuk PART 1, dan klik kat sini jugak untuk PART 2
  • Seperti yang Nisa pernah sebut dalam entry ini, Nisa kata nak buat account kat 1tube.my, laman web yang macam YouTube punya.. tapi ni bumiputera punya… so sokong ye :D

 

 

Haaaa inilah video pertama yang Nisa upload di 1tube.my 

 

IMG_9994

Ape-ape pun, thanksss a lot to Farahanis Waheda, Nurul Izzati, Aqu APi & Syed Hakim. Rindu lah saat mini gath! You guys rocks bebeh!

 

 

 

P/S : Ade lagi satu update pasal mini gath :)


32 comments:

  1. arghh..serius lawakk! hahhaa..nak bunuh diri aa gini

    ReplyDelete
  2. wah.... meriah giler...

    dgn sy bile la pulak ye? hehheheee

    ReplyDelete
  3. @y u y u Z u l a i k h a

    alolooooo jgn jeles meyh..
    nnt kita jumpa lak eyh :D

    ReplyDelete
  4. kak nisa comel sangat !!!!!!!!!!


    sukaaaaaaaaaaa!

    =D

    ReplyDelete
  5. yuyu bz kt alamanda cmne nk join....haih....

    ReplyDelete
  6. hye nisa...pertama drop a comment here...

    muka i bulat la...tak dapat nak pakai inner cotton mcm u pakai...jeles dgn semua pic u, cantik2....

    ngee~

    ReplyDelete
  7. @Halusinasi


    inner tu bukan inner cotton.
    tu material dia jersey

    ReplyDelete
  8. malu malu biawak saye dibuatnye..









    *akhirnya keluar gak vlog ni..^^

    ReplyDelete
  9. nisa... video yg nice di edit ;) cme prlhn kn skit lg lgu...tgglm sore merdu mu itu :O

    ReplyDelete
  10. nisaa~
    mane u dpt Tracey's skinny pants?
    hrp xkisa tye =)

    ReplyDelete
  11. antara intenet gua lembab,or barang local ni xberapa bagus sgt..

    lame jugak weyhh nk loading video ni...

    -org RTM-

    ReplyDelete
  12. @Anonymous

    buy at Tesco kot i rase,,
    i dah x bape igt la dear.

    ReplyDelete
  13. @Budak Setan !

    ehhehe
    internet maybe ;)
    sbb i loading lajuuu aje. hehehe
    mungkin kurang kualiti jugak, tapi xleh nak salahkan brg local 100% ye tak?
    :)
    maklumlah... kita baru nak bermula.
    hehee~

    ReplyDelete
  14. jelessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    ReplyDelete
  15. @Encik Blogger

    aahahahaha
    amboiii~ jeles ye.. nnt ada rezeki kita jumpa:)

    ReplyDelete
  16. Salam!

    just found your blog, it's pretty awesome. Thanks for adding me to your blog role <3!

    ReplyDelete
  17. @Bella

    ehhehe
    insyaAllah ade rezeki kita jumpa lak eyh~

    ReplyDelete
  18. pergh kalau gath kat temerloh gua pun bole pegi,dekat je kot..naek bas haji awang jom!!haha

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay