Wednesday, February 9, 2011

VLOG : Aku berangan jadi wartawan, jom terjah blogger!

  • Dalam entry yang ini aku dah mention yang aku ada video khas terjah menerjah seorang blogger nih…
  • Blogger yang dimaksudkan adalah Syafiq Rosli… turut sama menerjah adalah Ecah Shafiee pemilik blog : Blog Cari Pasal.
  • Ouhhh ye kepada kanda ku skandal terhangat di SB, Kyêrüll L Frêscð … ade pesanan sikit untuk anda.
  • Hahahaa :P

 

P/S : Sorry kalau ada yang tak suka. Saya juga manusia biasa, tak mampu puaskan hati semua orang :) peace~

 

 

Heheheee oke lah… Itu aje… Bye bye.


66 comments:

  1. Suka tengok Kak Nisa cakap, confident je :P Advantage Mass Com, bilalah bejah boleh seconfident itu :(

    ReplyDelete
  2. wah... not bad...

    ReplyDelete
  3. sokong 2 2 komen ats ni.. ngee~ love ur confident dear nisa.. keep it up..=) love ur writing so much.. sesuai dgn nisa suke menaip..!! =)

    ReplyDelete
  4. rajin sungguh kamu ni haha

    ReplyDelete
  5. izinkan remedy menerjah blog comel ini...he he

    ReplyDelete
  6. mane vlog temerloh punye..
    heh..

    tak sempat nak join korang malam tuh..

    ReplyDelete
  7. pergh..malo,malo,malo..hheeheehe..terbaik ah nisa..

    ReplyDelete
  8. @Syafiq Rosli


    ahahaha
    tenkiuuuu :D
    thanks kat ko sudi di interviewww :P

    ReplyDelete
  9. @BEJAHAHA ™

    thanksss dear ^^
    insyaAllah sume skill tu leh diasah :)

    ReplyDelete
  10. @ecah

    tenkiuuuu
    nnt kite lepak lg ye ecahhh :D

    ReplyDelete
  11. wah nisa punya dagu lekuk ye ? ;)
    cantik cantik ;)

    ReplyDelete
  12. akak mmg bes...
    sgt sempoi..sy suka.
    don wory.
    org xmnyampah pny.komfem. =)

    ReplyDelete
  13. suka-suka..seyes de bakat jd wartawan sensasi blogger. takde lagi ni...nisa bole mula :)

    ReplyDelete
  14. haha, best gakk law kak nisa wut terjha blogger lgi :P

    ReplyDelete
  15. NK : ngeee~...ecah malu2 gituh

    ReplyDelete
  16. wow! nisa cantik malam tuh. wee~

    ReplyDelete
  17. nisa jom join contest miaa
    http://miaamungen.blogspot.com/2011/02/saya-suka-berkaraoke-jom-join.html

    ReplyDelete
  18. terbaikkkk! haha! muke SR tuh apesal merah ? blushing ke hape ?

    ReplyDelete
  19. @sab

    hahahaha
    comot2 pon cantik ke..ehhehee
    anyway thanks dear sab :D

    ReplyDelete
  20. @tia

    ahahahah
    dia dah blushing sgttt :D

    ReplyDelete
  21. Salam...

    kpd tuan punya blog ini, tahniah krn blog anda mmg menarik..penuh dgn kecerian..

    saya ingin menjadi sbhgn shbat blogger anda tetapi malangnya sy xdpt add anda sbg kwn dlm FB.

    jika tidak keberatan anda boleh add sy di FB dan menjadi pengikut blog sy sbgmana sy menjdi pengikut blog anda

    terima kasih..

    ReplyDelete
  22. dah mcm rmbut ketak lak..jom terjah...ehe.

    tu la..bnhya tul kan sape2 yg duk sewa kt ctu..baik x pyh..mau hidup dlm ketakutan je..ehe..

    ReplyDelete
  23. @niesz

    ahahah
    lepas ni nak buat show terjah2 laa.. nak ganti abg rambut ketak :P

    ReplyDelete
  24. @akmalhilmi

    ahhaha
    lepas ni aku terjah lelaki seksi pulakkkk..
    yesss :P

    ReplyDelete
  25. arrgg....... aku ketinggalan..
    huhuhu.. sadis gile...
    bile nak vlog kat ganu..
    hahaha.. biar aku jagi pengacara..
    xleh2 norfa ade..
    hahaha...

    ReplyDelete
  26. Jom register di www.youthster.tk . . . website sosial malaysia . .baru buka pada 7 Mac 2011 . . Admin masih dperlukan . . .

    ReplyDelete
  27. @LinE PuTih LiNe HiTaM

    ahhaha
    you guys buat la vlog then post la kat 1tube :D

    ReplyDelete
  28. siuttt...btol2 jeles ngan ejam..
    sbb die kwn ngan nisa..ak yg dr dulu dok ari2 skodeng blog die pon xpena tgur..:((hahaha

    nora suke sgt tgk bile nisa ketawa..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay